Ekin ismi bana yabancı gelmiyor.Gittiğim bir spor salonunda bu ismi çok duydum.Sanırım bizim hoca sizin öğrencinizdi.Sormak istediğim bir şey var.Sizinle aynı zamanlarda fitness yapmış bir erkekten daha fazla halter kaldırabilirmisin.Aynı ağırlıklarla çalışabilirmisiniz.Benden daha fazla kaldıracağına eminim

fakat bu işe yıllarını vermiş bir erkek ile aynı ağırlığı kaldırabileceğinizi sanmıyorum.
Bir bayan arkadaş vardı bir başka sitede.Başlık açmıştı aranıza yeni katıldım,motosiklet kullanmayı yeni öğreniyorum felan filan.Motosikleti ise 250cc,150kg ağırlığında seri ve güçlü bir naked motordu.Başlığı açtığı hafta eğitim aldığı pistte motosikletiyle düşdüğünü vede ayağını yaraladığını yazmıştı.Eminimki altındaki motosiklet 100cc bir scooter olsaydı düşüp ayağını yaralamazdı.Bunun sebebi yeni öğrenmesi veya bayanların büyük motosiklet kullanamaması değildir.Bayanlar,erkeklere göre daha az güçlüdür.Aynı zamanda naziktir.Yıllarca inşaat ustalığı yapmış bir bayan gördünüzmü hayatınızda??? Çalışamazmı tabiki çalışır neden çalışmasın!!! Ama kısa zamanda çöker.Meseleye bu yönden bakarsanız bence daha doğru olur.