Keyifle okudum yazıyı

Aslında böyle şeyleri yaşadıkça bir kenara not almak, ileride keyifsiz zamanlarımızda okuyabileceğimiz eğlenceli bir anı defteri yaratmış olmak anlamına gelebilir.
Hem motoru bu sene almış olmam hemde özellikle montu bol seçmem, saçları tamamen kaskın içerisine toplamam ve (çok şükür )uzun boylu olmam sayesinde sürüş sırasında bayan olduğum fark edilmiyor (göz teması kurmadığım sürece). Yine de plakadan farkedenler yada hareket ettiğim/durakladığım yerde bayan olduğumu görenler bazen abuk sabuk bazen de sevimli tepkiler veriyorlar.
Hanımının yanında "Hadi beni gezdir. Nereye gidiyoruz?" diyen tonton amcalarda var, ilgimi çekmek için abuk sabuk hareketlerle canını tehlikeye atan da. Kimisi kasksız montsuz tamamen korumasız caddede teker yapıyor sağımda solumda. Sırf gitsin ne belası varsa benden uzakta bulsun diye hızımı düşürüyorum, saolsun bekliyorlar ben gelene kadar, sonra saçmalamaya aynen devam
Birgün moralim çok bozukken ve sinirliyken montsuz binmeye karar verdim motora. Sadece sırtlığımı, eldivenimi ve kaskımı aldım. Gideceğim yerde pek uzak değildi fakat şu kadarını söyleyebilirim ki eve döndüğümde moralim tamamen düzelmişti

(Alışveriş yapmaktan bile daha zevkli ve mutluluk verici ama birazcıcık daha tehlikeliydi

)