Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Kafe > MT Tüketici Köşesi

Yetkili Servise Bak Sen

Bu konuya 30 cevap yazıldı 1245 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#21)

CAPANORD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: 2007 CBR 1100 XX -FAZER gitti
Kan Grubu: A Rh+
06-11-2009, 23:56

Arkadaşlar yetkili servislerde bizleri çoğu zaman keriz olarak görüyorlar.Bence düzgün bir servis bulun ve ondan vazgeçmeyin hatta makina alırken bile onların tavsiyelerini göz önüne alın.Allah yardımcımız olsun

Alt
  (#22)

GSXRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Suzuki GsxR600 Special Edition
Kan Grubu: O Rh+
07-11-2009, 00:47

Merhaba arkadaşlar Olay gerçekten çok üzücü Çünkü ciddi paralar verip keyif alarak yılda neredeyse 3-5 ay bindiğin bir makina alıyorsun..Özeniyosun üstüne düşüyosun..Sonra tek suçun güvenmekten başka bişey değil gidiyosun bi ustaya adam Motorun içine ediyo..Sonra bütün keyfin kaçıyor..Bu ve benzeri durumlara düşmemenin tek yolu iyi araştırıp ,iyi tanımaktan geçiyor.Ayrıca Çevrendeki insanların referanslarına çok dikkat ediceksin...

Ben yaklaşık 2000 yılından bu yana çeşitli sınıflarda motosiklet kullandım.Öncesinde babamda Motosikletçidir.Ayrıca Oto servisimiz var.Yanımızda Ustalarımızda çalışıyor.Ama Hiçbir zaman Gidip te kendi ustalarımıza alın su motorun balatasını yağını değiştirin demedim.

2 adet referans verebileceğim isim var.Reklam maksadı yoktur.Sadece gerçekler deşifre edilecekse edilsin..

Avrupa yakası ;

Suzuki - Yücel Moto ( Fevzi abi )

Anadolu Yakası ;

Motorchu Melih ( Melih Usta )
  AnıL DOĞRU
anildogru@mynet.com
motoyol.com

Alt
  (#23)
GKN

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: r1
07-11-2009, 00:58

İşte hepimizin bildiği tavsiye ettiği ustalar tabiki var..
Ve bir çoğumuzun birden falza kez kazıklanmışlığı.. Ama farkettik ama farketmedik..
Tanımadığım usta bilmediğim işçilik yok gibi bişi.. Buna rağmen motorumun tüm işini kendim yapıyorum.
En önemli tavsiyem, gideceğiniz servisi soruşturun araştırın, motorunuza yapılan işlemi gözünüzle görün, bir civatayı dahi servis ustasının çırağına sıktırmayın..
Bi servis i merak ettiğinizde de yazın çizin,Mt bunun için var. Haberleşelim ki birbirimize yardım edelim..
  kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler
Drift Religion
  GKN - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#24)

07-11-2009, 01:02

Alıntı:
GKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ve bir çoğumuzun birden falza kez kazıklanmışlığı.. Ama farkettik ama farketmedik..
Tanımadığım usta bilmediğim işçilik yok gibi bişi.. Buna rağmen motorumun tüm işini kendim yapıyorum.
En önemli tavsiyem, gideceğiniz servisi soruşturun araştırın, motorunuza yapılan işlemi gözünüzle görün, bir civatayı dahi servis ustasının çırağına sıktırmayın..
Bi servis i merak ettiğinizde de yazın çizin,Mt bunun için var. Haberleşelim ki birbirimize yardım edelim..
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum Çünkü doğru olan budur...
  AnıL DOĞRU
anildogru@mynet.com
motoyol.com

Alt
  (#25)

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: BMW R26-MZ 251
07-11-2009, 01:14

Alıntı:
GKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru söze ne denir ki?
  Kolpa Adamları

Alt
  (#26)

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Suzuki GSXR600 SRAD
Kan Grubu: B Rh+
07-11-2009, 20:23

Ben buraya yazdım ama hala diyorum ki günahını mı alıyorum insanın.
Ama arkadaş avrupadan anadolu yakasına gelirken göztepede trafiğe girip radyatör fanının çalışmadığını sol ayağının ordan çıkar buharları görünce farkediyor telefon açıyor bişe olmaz suzuki sağlam motordur cevabını alıyor arama durmadan diyor adam birde.Sonrada şu yağ meselesi sen 2600lira para alıyosun ama 60liralık yağ koymuyosun cevapda çok basit ben sana yağ koyucam demedim ki demiş.Yahu bu motorların kalbi zaten yağ buna nasıl bakmadan motoru teslim edersin böyle ustalık olmaz olamaz...
  Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
  Toqi - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#27)

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: ramzey scooter-kross
Kan Grubu: A Rh+
07-11-2009, 20:52

nokta virgül denden ,,anladın sen

by_001 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#28)

09-11-2009, 17:55

Alıntı:
Toqi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben buraya yazdım ama hala diyorum ki günahını mı alıyorum insanın.
Ama arkadaş avrupadan anadolu yakasına gelirken göztepede trafiğe girip radyatör fanının çalışmadığını sol ayağının ordan çıkar buharları görünce farkediyor telefon açıyor bişe olmaz suzuki sağlam motordur cevabını alıyor arama durmadan diyor adam birde.Sonrada şu yağ meselesi sen 2600lira para alıyosun ama 60liralık yağ koymuyosun cevapda çok basit ben sana yağ koyucam demedim ki demiş.Yahu bu motorların kalbi zaten yağ buna nasıl bakmadan motoru teslim edersin böyle ustalık olmaz olamaz...
vayy be dedirtiyo bu yazın dostum..
  AnıL DOĞRU
anildogru@mynet.com
motoyol.com

Alt
  (#29)

On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Yamaha FZ6-N
09-11-2009, 19:15

Motordan anlamıyorsan satan insandan anla ne aldığını...

Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...

Alt
  (#30)

missiond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: 600 f, kymco movie xl 125
Kan Grubu: O Rh-
07-02-2010, 00:35

ben cok gecerim bu yerin önünden suzuki servisi olarak biliyorum. kapısında öyle yazıyor yanılmıyorsam.

Alt
  (#31)

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

07-02-2010, 01:02

bu yazılrı okudukça milleti mağdur etmemek için servis açmayı düşünüyorum üniversite bitince ama yetki belgesi nasıl alınır ? kriterler nelerdir hiç bir bilgim yok....
  ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
  bur-k@ - MSN üzeri Mesaj gönder  

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
servise, yetkili

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler