![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#21)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 31-08-09 Bulunduğu yer: TÜRKİYE/ŞİŞLİ Motosikleti: 2007 CBR 1100 XX -FAZER gitti Kan Grubu: A Rh+ |
06-11-2009, 23:56
Arkadaşlar yetkili servislerde bizleri çoğu zaman keriz olarak görüyorlar.Bence düzgün bir servis bulun ve ondan vazgeçmeyin hatta makina alırken bile onların tavsiyelerini göz önüne alın.Allah yardımcımız olsun |
|
|
|
|
(#22)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 05-11-09 Bulunduğu yer: İstanbul & ŞişLİ Motosikleti: Suzuki GsxR600 Special Edition Kan Grubu: O Rh+ |
07-11-2009, 00:47
Merhaba arkadaşlar Olay gerçekten çok üzücü Çünkü ciddi paralar verip keyif alarak yılda neredeyse 3-5 ay bindiğin bir makina alıyorsun..Özeniyosun üstüne düşüyosun..Sonra tek suçun güvenmekten başka bişey değil gidiyosun bi ustaya adam Motorun içine ediyo..Sonra bütün keyfin kaçıyor..Bu ve benzeri durumlara düşmemenin tek yolu iyi araştırıp ,iyi tanımaktan geçiyor.Ayrıca Çevrendeki insanların referanslarına çok dikkat ediceksin... Ben yaklaşık 2000 yılından bu yana çeşitli sınıflarda motosiklet kullandım.Öncesinde babamda Motosikletçidir.Ayrıca Oto servisimiz var.Yanımızda Ustalarımızda çalışıyor.Ama Hiçbir zaman Gidip te kendi ustalarımıza alın su motorun balatasını yağını değiştirin demedim. 2 adet referans verebileceğim isim var.Reklam maksadı yoktur.Sadece gerçekler deşifre edilecekse edilsin.. Avrupa yakası ; Suzuki - Yücel Moto ( Fevzi abi ) Anadolu Yakası ; Motorchu Melih ( Melih Usta ) |
| AnıL DOĞRU anildogru@mynet.com motoyol.com |
|
|
|
|
|
(#23)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-03-06 Bulunduğu yer: ist/feneryolu Motosikleti: r1 Kan Grubu: O Rh+ |
07-11-2009, 00:58
İşte hepimizin bildiği tavsiye ettiği ustalar tabiki var.. Ve bir çoğumuzun birden falza kez kazıklanmışlığı.. Ama farkettik ama farketmedik.. Tanımadığım usta bilmediğim işçilik yok gibi bişi.. Buna rağmen motorumun tüm işini kendim yapıyorum. En önemli tavsiyem, gideceğiniz servisi soruşturun araştırın, motorunuza yapılan işlemi gözünüzle görün, bir civatayı dahi servis ustasının çırağına sıktırmayın.. Bi servis i merak ettiğinizde de yazın çizin,Mt bunun için var. Haberleşelim ki birbirimize yardım edelim.. |
| kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler Drift Religion |
|
|
|
(#24)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 05-11-09 Bulunduğu yer: İstanbul & ŞişLİ Motosikleti: Suzuki GsxR600 Special Edition Kan Grubu: O Rh+ |
07-11-2009, 01:02
Alıntı:
|
|
||
|
|
|
|
(#25)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 04-02-06 Motosikleti: BMW R26-MZ 251 |
07-11-2009, 01:14
Alıntı:
|
|
| Kolpa Adamları | ||
|
|
|
|
(#26)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 31-10-06 Bulunduğu yer: Istanbul Motosikleti: Suzuki GSXR600 SRAD Kan Grubu: B Rh+ |
07-11-2009, 20:23
Ben buraya yazdım ama hala diyorum ki günahını mı alıyorum insanın. Ama arkadaş avrupadan anadolu yakasına gelirken göztepede trafiğe girip radyatör fanının çalışmadığını sol ayağının ordan çıkar buharları görünce farkediyor telefon açıyor bişe olmaz suzuki sağlam motordur cevabını alıyor arama durmadan diyor adam birde.Sonrada şu yağ meselesi sen 2600lira para alıyosun ama 60liralık yağ koymuyosun cevapda çok basit ben sana yağ koyucam demedim ki demiş.Yahu bu motorların kalbi zaten yağ buna nasıl bakmadan motoru teslim edersin böyle ustalık olmaz olamaz... |
| Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı... | |
|
|
(#27)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-09-08 Bulunduğu yer: 42 KONYA Motosikleti: ramzey scooter-kross Kan Grubu: A Rh+ |
07-11-2009, 20:52
nokta virgül denden ,,anladın sen |
![]() |
|
|
|
(#28)
|
||
|
09-11-2009, 17:55
Alıntı:
|
|
||
|
|
|
|
(#29)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 08-04-06 Bulunduğu yer: Çanakkale / Çan Motosikleti: Yamaha FZ6-N Kan Grubu: B Rh+ |
09-11-2009, 19:15
Motordan anlamıyorsan satan insandan anla ne aldığını... |
Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA... |
|
|
|
|
|
(#30)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-05-06 Motosikleti: 600 f, kymco movie xl 125 Kan Grubu: O Rh- |
07-02-2010, 00:35
ben cok gecerim bu yerin önünden suzuki servisi olarak biliyorum. kapısında öyle yazıyor yanılmıyorsam. |
|
|
|
|
(#31)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 05-05-06 Bulunduğu yer: izmir Kan Grubu: B Rh+ |
07-02-2010, 01:02
bu yazılrı okudukça milleti mağdur etmemek için servis açmayı düşünüyorum üniversite bitince ama yetki belgesi nasıl alınır ? kriterler nelerdir hiç bir bilgim yok.... |
| ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK | |
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| servise, yetkili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|