İstanbul Sarıyer'de Google Mapste de bakınca görülebilecek dükkanı olan ama uzunca bir süredir alacaklarından kaçtığı için dükkanı kapatan bir kişi var. Google yorumlara da bakabilirsiniz durumu teyit için.

Bir süre öncesine kadar Emniyetin motorlarını yapıyor diye çevresinde güven oluşturmuş. Sonrasında Bu güveni kötüye kullanarak emniyetten çıkma vs diyerek bazı motorları sattığını iddia ediyor, bazı arızaları olduğunu o arızaları gidermek için biraz para lazım olduğunu söyleyerek ciddi miktarlarda kapora alıyor, hatta bazı kişilerden bütün satım ücretini alıyor ve devamında ne motoru veriyor ne de parayı iade ediyor.

Tamire gelen motorlardan parça çaldığını bile söyleyenler var. Durumlar sebebiyle artık kendi dükkanında değil başkalarının yanında çalışıyor, motorunuzu götürdüğünüz yere de dikkat edin.

Ben de eski repütasyonlarina güvenerek bir kısım kapora yolladım. Sonrasında adam hastayım, korona oldum, çocuğum hasta, arıza çıktı şeklinde yalanlarla oyalama taktiği uyguluyor. Parayı vermem de demiyor ama 3 yıldır kendisinden alacağını alamayanlar var.

Siz siz olun, oyuna gelmeyin.
Dava dilekçesini verdik ama ülkede hukuk olmadığı için bir beklentim yok.
Başkaları düşmesin, sosyal medyada görünsün dışında elden bişey gelmiyor.
O miktar para için katil de olacak değiliz, tabi adam buna güvenerek ortada at oynatıyor.

Kendine akıl veren bazı çevresi var. Daha önce emniyete çalıştığı için bu dolandırılan kişilerin bir kısmı da polis vs. Adam bu kadar rahat.

Motoboxer Mehmet Aydın. Uzak durun, konuştuğu 100 kelimenin 101i yalandır.