Adı Soyad :Hakan İnan
Tarih (şikayetin meydana geldiği zaman) : 27.02.2016
Firma Adı (sorun yaşadığınız firma ve ürün bilgisi): dreambike
Firma Yetkilisi (Ürün veya hizmet satın aldığınız kişi): Salih Eşme
Şikayet:

Merhabalar,

Bugün ben de birçok arkadaş gibi birkaç saat motosiklet fuarına uğradım, Motul'un standına gittim ve kendilerine zincir yağı sordum, sağolsunlar yoğun olmalarına rağmen, stantlarının doğrudan değil toptan satış amaçlı olduğunu söyleyip arkadaki bir başka firmaya yönlendirdiler.

Yönlendirdikleri satıcı DREAMBIKE tezgahına gittim(neden stand değil tezgah dediğimi aktaracağım)fiyat sordum bana küçük bir indirim yaptı satıcı kişi kartımı ilettim ödemek üzere, kasaya tam o sırada firmanın sahibi Salih Eşme geçti, kafasına göre bir fiyat tahsil etmeye çalıştı, sonra indirim yaptığını öğrendiği kişiden indirimli fiyatı öğrendi ve bir anda yersiz konuşmalara girişti, lafı çok uzatınca:
-ihtiyacım olmasa almazdım, bu kadar muhabbetten sonra dedim
-Salih eşme: almıyorsan alma dedi,
almam gerekmese almazdım dedim, elimden aldı, mal benim SANA SATACAK MALIM YOK şeklinde bağırmaya başladı,

işin komiği yanındaki yardımcısı da istemiyorsa satmaz Allah, Allah vb. tadında bir şeyler dedi ve yanındakinden gaz alan firma sahibi SALİH EŞME üzerime yürüdü. O esnada bir de bana terbiyesizlik yapıyorsun gibi bir şey dedi, (o ana kadar ağzımdan ihtiyacım olmasa almazdım cümlesinden başka hiçbir şey kesinlikle çıkmamıştı) Terbiyesizlik kelimesini kullanma sakın dedim, tekrarladı, ben de onun gibi sesimi yükselttim, sakın bana terbiyesizlik yaptığımı söyleme dedim. Sesimi yükseltmesem daha saldırgan bir biçimde üzerime gelecekti, benim de agresifleştiğimi görünce geri çekildi bu konuyu burada bırakmayacağımı söyleyip oradan ayrıldım. Bu esnada alışveriş yapan, malzemeleri inceleyen insanlar bu nasıl esnaflık, müşteriyi dövecek adama bak şeklinde tepkiler verip tezgahtan derhal uzaklaştılar.

Doğrudan motul standına gidip Motul'un yöneticisiyle görüştüm, çok vaktini almadan durumu özetledim, kendisi bana geliş fiyatından ne istersem alabileceğimi söyledi ve bu tür insanlarla gerekirse çalışmayız, kesinlikle kendileri ile görüşeceğim dedi.

33 yaşındayım, bu yaşıma kadar başıma hiç böyle bir şey gelmemişti. Bu konuyu tanıdığım herkese aktarmak istedim. Umarım o an alışveriş yapmakta olup firma sahibini yadırgayan müşteriler de burayı takip ediyorlardır, birkaç kelam ederler.