Bir teşekkür mesajı yazmak için burda konu açıyorum arkadaşlar, reklam amacı yoktur sadece içimden gelen samimi bir teşekkür ve motosiklet.net/forum' un "Bune" nickli üyesi olarak kendimi naçizane referans göstereceğim bir konudur.

Yeni motorum R25' i alınca ilk işlerimden birisi sağlam bir fiber kask aramak olmuştu biraz araştırma yapınca fiyat performans olarak en uygun kaskın Marushin Samura olacağına karar verdim. Bu sırada Marushin Türkiye distribütörü olan Tekay Motor' a göz attım haklarında olumlu yada olumsuz "tarafsız" bir yorum göremediğim için en iyisi beylikdüzüne gidip yerlerini göreyim dedim. Biraz zor buldum açıkçası öyle büyük şatafatlı yanar dönerli bi mağaza yoktu ama motosiklet namına herşeyin bulunduğu dev bir depo vardı.

Belkide bu satırları yazarken üç yada dört kere silmiştimdir yazdığım satırları çünkü fazla özele ve detaya girmek istemiyorum sonuçta bir teşekkür konusu. Bu arkadaşlar bu naçizane (ve devasa) depolarında yürütüyorlar işlerini ve esnaf olmanın dükkandan ibaret olmadığını esnaflığın aslında insanlıktan geçtiğini gösteriyorlar gelenlere.

Ben bu arkadaşların öğüdünü bi an tembellik edip dinlemedim kaskımı gidona astım ve vizör kilit mekanizmasında ufak bir tırnağı kırdım, camda krom olduğundan çizildi. Kendilerine sitede verdikleri cep numarasından hemen ulaştım 2 gün boyunca sormadık soru bırakmadım. Önce vizör satın aldım sonra durun onu almayayım kampanyalı kaskınız varmış onu alayım çizik camı buna takar artçı olarak kullanırım dedim. Ne dediysem tek bir itiraz olmadan olur dediler. Üstüne üstlük hem alacağım kaskta indirim yapıp hem de kırık olan kilit mekanizmasının yenisini hediye ettiler.

Aldığım bir kask için bu kadar hizmet ve özen açıkçası beni çok ama çok memnun etti, inşallah ilerde daha farklı Marushin modelleri kullanmakta nasip olur ama böyle esnaflık yaptıkları sürece başka bi yerden kask almam kolay kolay özellikle bu devirde adam gibi adam ve esnaf bulunmuyor, tam yeni motor aldım borcum var üstüne yeni kaskım haşat oldu çok masraf çıkar diye düşünürken üzüntümü alıp yüzümü güldüren Tekay Motor' a tekrar çok teşekkür ediyorum.