Bizim kizin mirasi bu konu oldu MT`ye..
Cok da iyi oldu dusuncesindeyim... ne canavarlar, ne yaratiklar varmis... hepsi yemelik.. guresmelik var arada.. oynamalik
2 tane kangalim vardi eski santiyedeyken. ikisi de Safkan karaba$... abi kardes bunlar..
3 sene buyuttum, sonra oradan ayrilirken alamadim kiyip. Cok mutlulardi. Dagda geziyorlardi surekli, dogal ortamda, karda kisda. Alip sehire indirmeye kiyamadim. Onlari bile hatirladikca icim burkulur.. arada gider gorurum..
Bu konuda, yasadigimiz sehirlerde barinak organizasyonlari yaparsak, onlari paylasip duyurabiliriz... gazetecilere haber veririz dusunsene "MT grubuna uye, 50 tane motorcu, barinak hayvanlarina yardim icin bir araya geldi" hem hayvanlara iyilik olur... hem de motorcular uzerine iyi bir izlenim..
Onun disinda ev hayvanlarimiz icin paylasimlar guzel olur... cocuklugumdan beri besledigim kedi kopek sayisini bilemiyorum. Hepsi geldiler gittiler, 1 ay ile 1 sene arasinda... bir tek ciger vardi uzun meteraj.. bayagi bir fikir ve bilgi sahibiyim bu konuda, eminim daha pek cok arkadas vardi bilgisi fikri olan... ozellikle almayi dusunen ama cekinen, karar veremeyen arkadaslara yardimci olabiliriz gibi geliyo..
NOT: yukaridaki fotograflara baktim da, ya muhtesemler yaw.. Ozellikle KARBON`un fotograf cekiminden sonra fotografci arkadasin agzini yuzunu ufaladigina inaniyorum.. Objektifleri sevmez bir bakisi var