Konyada ali osman ustanın yaptığı çantaları kullananız var mı bilmiyorum.

Bende nc me aynı çantalardan aldım. Ama deponun arka selede olmasından dolayı heybe olarak kullanmak zor olduğu için biraz lama demir kullanarak Çantayı tak çıkar hale getirdim. İlk yapınca resim çekmiştim ama bulamadım. Nc de 3 senedir kullanıyorum..

Daha sonra aynı çantadan gs1250 (oğlumun) için lazım oldu. Ama onda egsoz girintisi olduğu için standart çanta olmuyor. Osman ustaya tarif ile oyuntusu olan çanta yaptırdım.

Çantaların içine koyduğumuz bidonda da tadilat yapıp yine aynı şekilde tak çıkar hale getirdim. Onuda geçen sene 4500 km denedik gayet sağlam.

Daha sonra yine iki gs1250 için de yaptık. Bunlarda aliminyum profil kullandım. Herşeyi mengene taş motoru şarj lı matkap ve el takımı ile hallettim.

Resim yükleme özürlü olduğum için yükleyebildiğim resimleri koyuyorum. umarım fikir verir. Detay isteyene her türlü yardım ederim. Maliyeti çok uygun çantalar 550 tl idi malzemesi de 200 tl civarı yani 700-800 tl gibi bir maliyeti olur. epeyce uğraştıdı beni ama takımı tezgahı olan daha kısa sürede yapabilir
[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]