Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

A1 ehliyet almak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Aralık 2019
    A1 motor ehliyeti almak istiyorm motorum falan yok herhangi bi sürücü kursuna falanda gitmedm bu konularda bilgisizim bilgi almak istiyorm bilenler yazarsa sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    hocam kurallar gereği motorunuz olsa da kullanmayı bilseniz de bir sürücü kursu üzerinden almanız gerekıyor.

    Yaşınız vs. tutuyorsa a2 hatta a alın derim.

    Muhtemel hiç ehliyetiniz yok, kaç saat bilmiyorum ancak zorunlu yazılı sınav için kursa gidip 10 -14 saat arası da direksiyon dersi verip sınava sokacaklar sizi.

  3. #3
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Yazıldığınız sürücü kursunun kaç tane eğitim motoru var, size kaç saat eğitim verecek baştan bunları sorup anlaşın.
    Burada yazılanları gördüğüm kadarıyla çoğu sürücü kursunun eğitim motoru bile yok, hallederiz abi şeklinde idare edip sınava sokuyorlar.

    Ben motorumu aldığımda ehliyetim yoktu, motoru almaya kardeşim gitti, motoru onun motorunun yanında kapalı otoparka koyduk, ehliyeti alana kadar yalnızca artçı olarak bir kaç kez bindim.
    Sürücü kursunu buradaki yazılanlardan bakarak araştırıp buldum, bir sürü eğitim motoru var ve tabi ki motora bilmeyenlere eğitim veriyorlar bu yüzden düşme vb. konusunda motorlara zarar gelmeyecek şekilde koruma demirleri falan tamdı, yani düşersen hasarı ödetiriz gibi saçma şeyler de söylemediler, eğitim motoru tabi ki düşe kalka öğreneceğiz şeklinde çok güzel bir eğitim süreci geçirdik, hatta haftasonu yapılan eğitimlerde süre doldu yeter bile demediler, yorulana kadar döndüm o parkurda, bir iki kez motoru yatırdım ama verdikleri ekipmanlar da tamdı, bana bir şey olmadı, zaten kursa yazıldıktan sonra kendi ekipmanlarımı da toplamaya başlamıştım, kursun ekipmanlarını ilk ders günü dışına kullanmama gerek kalmadı.

    Kursa yazılırken iyi araştırın, para vermeden önce eğitim olanaklarını sorun. Ben kursa yazılırken farkında değildim ama benim gittiğim kurs gibi işini olması gerektiği gibi yapanlar meğersem azmış, kursa yazıldım eğitim falan vermediler şimdi sınav yaklaştı ne yapacağım diye buradan yazan çok konu gördüm.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler