![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Offline Üyelik tarihi: 30-09-05 Bulunduğu yer: DENİZLİ Motosikleti: Yamaha YBR 125 Kan Grubu: B Rh+ |
[Denizli - MT] Motosiklet Grubu -
16-11-2005, 17:24
denizli mt büyük bir hızla büyümeye devam ediyor.... Denizli Mt Üye Profilleri free_eagles ![]() Özgür Özer 20 Yaşında Paü Öğrencisi Kan grubu B Rh (+) Tekirdağ Doğumlu Başak Burcu Yamaha Ybr125 Kullanıcısı En büyük tutkusu;motorlar ve arabalar En sevdiği renk;siyah beyaz kırmızı Crazy_devil ![]() Serdar Bulut 22 Yaşında İnternet Kafe işletiyor Kan grubu 0 Rh (-) Eskişehir doğumlu Balık burcu Mondial 250 Mct Kullanıcısı En büyük tutkusu;bir sahil kasabasında yaşamak En sevdiği renk;Buz mavisi poseidon_20 ![]() İbrahim İrgen 20 Yaşında Bilgisayar Teknisyeni Kan grubu 0 Rh (+) Denizli Doğumlu ????? burcu Mondial 125 Mt Kullanıcısı En büyük tutkusu; En sevdiği renk; Omeg@ ![]() Barış Yıldız 22 Yaşında Su malzemeleri dükkanı işletiyor Kan grubu 0 Rh (+) Denizli Doğumlu ????? Burcu Motoru henüz yok En büyük tutkusu; En sevdiği renk; Selcuk1981 ![]() Selçuk 24 Yaşında Tekniker Kan grubu A Rh (-) Sivas doğumlu Koç Burcu Yamaha Ybr125 Kullanıcısı En büyük hayali;isviçrede kantonlarda yaşamak En sevdiği renk;Sarılacivert Okaysen ![]() Okay Şen 18 Yaşında Öss'ye hazırlanıyor(Mezun) Kan grubu 0 Rh (+) Denizli doğumlu İkizler burcu Motoru henüz yok En büyük hayali;pasific okyanusundan motorla geçmek En sevdiği Renk:Mavi juniyear ![]() Eyüp Aktaş 23 yaşında PAÜ öğrencisi Kan Grubu B Rh (+) Denizli doğumlu Oğlak burcu Keeway SL150 Kullanıcısı En büyük tutkusu;yatla dünya turuna çıkmak En sevdiği renk;deniz mavisi cardoso ![]() Hilmi Başyiğit 20 Yaşında İnternet Kafe işletiyor Kan grubu ? Rh (?) Afyon doğumlu Oğlak burcu Motor henüz yok En büyük tutkusu;motosikletiyle Dünya turuna çıkmak En sevdiği renk;Mavi Voyager ![]() Serdar Göv 50 Yaşında Emekli Dış Ticaret Müdürü Kan Grubu 0 Rh (+) İzmir/Karşıyaka Doğumlu Oğlak Burcu SYM GTS 250 Kullanıcısı En büyük tutkusu;doğa En sevdiği renk;yeşil orioneren ![]() Ramazan Eren 35 Yaşında Sınıf Öğretmeni Kan Grubu Ab Rh (+) Denizli Doğumlu İkizler Burcu Yamaha Ybr125 Kullanıcısı En büyük tutkusu;doğa ile iç içe olmak,dağlar. En sevdiği renk;Kırmızı Bu mesaj crazy_devil tarafından düzenlenmiş olup,hiçbir şekilde sorumluluk teşkil etmez. |
||
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-03-04 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer |
24-11-2005, 22:57
hoşgeldin free_eagles, aramıza
|
| Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk | |
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-09-05 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: DAYUN 200 GS MaCiT gri 249 |
24-11-2005, 23:21
biz bu yola baş koyduğumuzda iki kişiydik zaman içinde samimiyetinizi içtenliğinizi saygınızı ve sevginizi en önemlisi sevdanızı kaybetmezseniz çok hoş şeylere imza atarsınız en başlarda çok zor günler sizi bekler şimdi kış toplantılarınızı yapın yaza daha kalabalık olacaksınız fakat seçici olun ince eleyin sık dokuyun her motorludan motor sevdalısı olmaz ben yakında denizliye çamlığa geleceğim arzu ederseniz sizi ziyaret ederim çay içer uzun sohbetler yaparız İZMİR TAYFASI grubunuza hayırlı sürüşler diler |
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ ![]() nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR |
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 07-10-05 Bulunduğu yer: DENİZLİ / BALIKESİR Motosikleti: DS 650 ADAY |
09-03-2006, 00:34
Sayı oldukça az. |
|
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 22-08-05 Bulunduğu yer: DENİZLİ Motosikleti: yok |
denizli mt -
11-03-2006, 15:10
|
| Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT) | |
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 07-10-05 Bulunduğu yer: DENİZLİ / BALIKESİR Motosikleti: DS 650 ADAY |
11-03-2006, 15:43
Bravo, tebrikler arkadaşlar. Sonraki buluşmalarda foto çekim ayarlarınızı kontrol edin. |
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-06-05 Bulunduğu yer: DENIZLI Motosikleti: MONDIAL MCT 250 |
11-03-2006, 15:53
Valla arkadaşlar malumunuz ilk buluşmamız olduğu için heyecanlıydık ve ne fotoğraf makinası nede başka birşey aklımıza gelmedi.Örneğin;benim motorun kısa-uzun ve arka park lambaları yanmadığı,motorun üzerine oturduktan sonra aklıma geldi.O derece heyecanımız vardı. |
|
|
(#8)
|
|
|
11-03-2006, 16:05
Neyse ilk heyecan geçti.Bundan sonra tüm tedbirleri alırsın. |
|
|
|
|
(#9)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-06-05 Bulunduğu yer: DENIZLI Motosikleti: MONDIAL MCT 250 |
16-03-2006, 22:19
Merhaba arkadaşlar.17 Mart 2006 Cuma akşamı denizli tayfası en az 4 Motor ve 8 veya daha fazla kişiyle 2.Toplantı ve Gezisini düzenliyoruz.Posedion_20,free_eagles,crazy_devil,s elcuk1981,ReNe,omega,huzur_motor ve bir kaç tane daha yeni tanışacağımız arkadaşlarımızın olacağını umuyorum ikinci buluşmamızda. KARAR (Aha bu da hem gırmızı hem italik hemde bold) Buluşma Saati : 19.30 Hareket Saati :20.00 Buluşma Yeri : Malumunuz Kültür Net İnternet Kafe Güzergah : Buluşma Yerinde Kararlaştırılacak Arkadaşlar en geç saat 20.00'da buluşma yerinde olmanızı rica ediyorum.Ayrıca benzin depolarınızı yeterince doldurmanızı tavsiye ediom (Benimki bitince sizden çekerim )
|
|
|
(#10)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-09-05 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: DAYUN 200 GS MaCiT gri 249 |
17-03-2006, 00:14
bende sizle olabilirim denizlinin izmir ilçesinden apv 41 haydi hareket |
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ ![]() nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR |
|
|
|
(#11)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
17-03-2006, 00:46
tüm denizli tayfasına selamlar sevgiler... |
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM de Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar ![]() |
|
|
|
|
|
(#12)
|
|
|
18-03-2006, 13:08
Sevgili kardeşlerim dün gece (17 Mart 2006 Cuma) saat 20.00 itibariyle yola çıktık.5 kişi (free_eagles,omega,huzur_motor,selcuk1981 ve ben) 4motosiklet ile belirlediğimiz güzergahta ilerlemeye başladık. Yola çıkmadan önce buluşma mekanımız Kültür Net'ten bi kaç kare fotoğraf.Selcuk1981,crazy_devil,free_eagles (soldan sağa) ![]() Bu sefer sadece ben ve cardoso yer değiştirdik ![]() Daha sonra huzur_motor (halil) ve omega (barış) arkadaşlarımız aramıza katıldı ve hareket saatimiz 3-5 dakika geçmek üzereydi.Hemen yola çıktık.Çınar,çamlık,ulus caddesi boyunca gittik,geri dönüp aynı güzergahtan bir kaç yol değiştirerek tren garı ve izmir asfaltı üzerinden Egs Park Kipa'ya ulaşmak üzere devam ettik.Gayet güzel ama bir o kadar da tehlikeli olduğunu hissettiğim bir yolculuk geçirdik.Çünkü çok fazla ağır vasıta yanımızdan 80-90 km hızla geçip gidiyordu ve bunların oluşturabileceği rüzgar bile bizim çin büyük tehlikeydi.Biz hızımızı 40km ye kadar düşürüp sağ şeritten devam ettik.Omega benim artçımdı ve ben tail gunner -huzur_motor halil road captain olarak öncülük ederek kipa kavşağına geldiğimizde;ışıklardan free_eagles'in kalkamadığını farkettim.Hemen yanına yaklaşıp sinyalimizi vererek o 2 metrelik ufak bölgeyi tehlikelere karşı güvene almaya çalıştık.road captain halil ve arkasından selcuk1981 diğer şeride geçmişlerdi bile.Kendilerini sağ bankette güvene almışlar bizi bekliyorlardı.Free_eaglesin motosikleti gerçekten çok kritik bir noktada,kavşak başında,diğer şeritten gelenlerin döndüğünoktada kalmıştı.Şansımız vardı ki problem büyük değildi.2 dakikalık küçük bir uğraş sonucu motoru çalıştırdı özgür ve diğer şerite geçerek yolumuza devam ettik.Road captainimizi solladığımız için;bize tail gunner olarak eşlik etti.Ve en nihayetinde kipa'ya vardık.Küçük bir dinlenme molası verdik.Halil arkadaşımızın daha bir haftalık bir bebeği olduğu için (Allah analı babalı büyütsün) bizden ayrılmak zorunda kaldı. Soldan sağa===> free_eagles,selcuk1981,huzur_motor,omega ![]() Soldan sağa ===> selcuk1981,crazy_devil,huzur_motor,free_eagles ![]() Elimizdeki fotoğrag makinası panosonic dijital kamera olmasına rağmen ışığı bir türlü tutturamadık ya biz çok yeteneksiniz ya da kamera adiydiFree bi hatun gördü saçları düzeltip saldırmaya kalktı ama biz tuttuk ![]() Motorculuğa özenmiş bir kardeşimiz omega aha bu kareyi ben çektim süper çekmişim dimiBu da free_eagles'in yandan ![]() Omega türlü şaklabanlıklar yaparken ![]() Omega şaklabanlıkları yaparken düştü ![]() Bu da bendenizin muhteşem pozu ![]() İnsan dışı varlık omega yine türlü tuhaflıklar yaparken ![]() Eklemelere devam edeceğim.
|
|
|
(#13)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-09-05 Bulunduğu yer: DENİZLİ Motosikleti: Yamaha YBR 125 Kan Grubu: B Rh+ |
20-03-2006, 23:11
denizli MT çoğalıyorrr... |
| B rh +(pozitif) | |
|
|
(#14)
|
|
|
22-03-2006, 19:16
denizli mt bu aksam buluşuyor -------------------------------------------------------------------------------- Ben dışarda olduğum için cardosa dan bu başlığı açmasını istemiştim arkadaşlar.Bu akşam APV41 hocamız denizli de.Onun burda olması dolayısıyla,bu akşam (22 Mart 2006 Çarşamba) toplanıyoruz. Buluşma Saati : 20.00 Buluşma Yeri :Kültür Net internet Kafe Hareket saati : 20.30 Güzergah :Neresi olursa |
|
|
(#15)
|
|
|
29-03-2006, 17:31
Sağolsun cengiz abi de(APV41),ekibimizde yalnız bırakmadı bizleri.Çok acele olmasına rağmen hepimiz toplanabildik.Nerdeyse 1-1,5 saat gibi bir zaman diliminde buluştuk.İzmirden birisinin bizleri ziyaret etmesinin ve bu kişinin de hepimiz tarafından saygı gören bir insan olmasından kaynaklanan telaşla ben benzin almayı unuttumuşum
|
|
|
(#16)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-07-05 Bulunduğu yer: denizli Motosikleti: en son mondial diye bi bisikletim vardı |
02-04-2006, 14:17
niye şişirmeyecez crazy yapma yawfs 23 Nisan 2006 denizli tayfasını toplayıp izmire gidelim diyorum denizli li arkadaşlar fikirlerinizi yazın ayarlayalım bişeyler |
| 0 rh(+) Babamlar bana yeni motor için kredi çekinceye kadar protesto var siyah avatar yayımlıyorum(gerçi babam bunu okumaz ama olsun) | |
|
|
(#17)
|
|
|
03-04-2006, 00:23
denizli MT izmire geliyorrrrrrrrrrrrr........ |
| B rh +(pozitif) | |
|
|
(#18)
|
|
|
05-04-2006, 14:07
Denizli Mt 06.04.2006 Perşembe (yarın) akşamı toplanıyoruz.Hala 4 kişilik bir motorize ekibiz.Güzergah olarak Pamukkale düşünüyoruz.Hadi bakalım denizliden motorcu arkadaşlar hepinizi bekliyoruz. Buluşma Saati : 20.00 Buluşma Yeri :Kültür Net internet Kafe Hareket saati : 20.30 Güzergah :Denizli Merkez-->Pamukkale-->Denizli Merkez |
|
|
(#19)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 12-03-06 |
06-04-2006, 23:14
|
|
|
|
|
(#20)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-04-06 Bulunduğu yer: DENİZLİ Motosikleti: Honda CBR 125 R |
07-04-2006, 16:25
kardeşler madem denizlililer burda bende burdayım artık siteye dün üye olmuştum ama bundan sonra bensiz hiç birşey yapamazsınız inşallah tanışırız |
| CBR 125 R | |
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| denizli |
| Seçenekler | |
|
|