anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Erzincan - MT]

Bu konuya 55 cevap yazıldı 991 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#41)
Paradoks

Paradoks - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 150 Siyah
Kan Grubu: O Rh+
04-07-2008, 20:54 PM

Alıntı:
pozitif_man´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim paradoks, ismimizin geçtiği her yerde seni duyarız... Erzincan'a ve köyüne motorla gelecek olmana çok sevindim. Çünkü motorla gezmek, doğayla başbaşa olmak demektir. Kaskının camına her 10 metrede 3-5 tane sinek yapışsa da, kır yollarında motor sürmenin zevki başkadır.

Sanırım Temmuz veya Ağustos ayında geleceksiniz, daha önce de yazmıştım, malesef ben yarın ( 4 Temmuz) Anamur'a doğru motorumla yola çıkacağım. Önümüzdeki hafta "Gezi Yazıları" bölümünden Anamur yolculuğumu görebilirsin.

Erzincan'da bir hayli motor var, ama genellikle ulaşm amaçlı... Hobi veya tutku olarak kullanan kimseyle ben tanışamadım, ama mutlaka vardır.

Son olarak, ehliyetsiz olman kötü, çünkü Erzincan'da nüfus az olduğu için polis amcaların canı sıkılıyor ve "Hadi bir-iki çevirme yapalım" diyorlar. Köy yollarında ise jandarmalara yakalanırsan işin kötü... Bu konuda sıkıntı yaşayabilirsin. Bir öneri: ben ehliyeti 2 ay önce aldım. Ehliyeti almadan önce polis gördüğüm an "U" dönüşü yapıyordum inşallah zevkli bir yaz geçirirsin. Kendine dikkat et, ailenin sözünden çıkma, çünkü onlar senin iyiliğini düşünüyorlar. inşallah başka bir sefere görüşmek üzere.....

Hüseyin SAFİ (pozitif_man)
Ya aslında yarın ehliyet sınavına gireceğim.26 Temmuzda da direksiyon sınavı ve ağustos eyında ehliyet elimde olacak.Tek sorun köye erken gitmemiz. Babamda köyde vitesli motora alışırsın dedi Erzincanada inersin deyince sevinmiştim.Polislerin sık sık çevirdiğini öğrenmem kötü oldu.Seninde Anamura gidecek olman kötü oldu..Köy yolunda jandarma hiç çevirme yapmadı bizim Refahiye tarafında.O bakımdan sorun olmaz.Ama anlaşılan CBF 150 ile en fazla köy-Refahiye arası takılacağım.Erzincana boşa gelmeyeyim motorla.Çok teşekkürler cevap yazdığın için.

Konu Paradoks tarafından (10-07-2008 Saat 19:23 PM ) de değiştirilmiştir..

Yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır.
Eski
  (#42)
Paradoks

Paradoks - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 19:22 PM

Uyan ey Erzincan Mt nerelerdesiniz.Yahu motoru oraya getirecem diyorum,gezeriz diyorum.Boşluğa konuşuyorum sanki
Motorum geldi buyrun başlığıda buraya dikeyim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...k-motorum.html

Konu Paradoks tarafından (13-07-2008 Saat 23:14 PM ) de değiştirilmiştir..

Yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır.
Eski
  (#43)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Agility 125
Kan Grubu: A Rh+
19-07-2008, 16:09 PM

Motosikletin hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Erzincan da değilim şuan, yoksa görüşmek isterdim. Kasksız ve ehliyetsiz gezmemeni tavsiye ederim.Hoşçakal.

Şeytancım, Motosiklet'i icat ettiğin için sana minnettarım...
Eski
  (#44)
readymehmet

readymehmet - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KLR 650 & DT 125
Kan Grubu: B Rh+
19-07-2008, 22:34 PM

merhaba arkadaşlar erzincanda iki sene kaldım, baya motosiklet kullanan var ama heralde internete girmiyorlar

yüreginin götürdügü yere git
Eski
  (#45)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 City
21-07-2008, 15:10 PM

internete giriyorlarda motosiklet neti bilmeyebilirler.bende tesadüfen bulmuştum bu siteyi,yıl 2005 ti üye olmustum fakat bir kendini bilmez yüzünnden nickim yasklandı. ben yeni bir nik aldım.oda tesadüftü,06.06.06 tarihli

ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Eski
  (#46)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
30-07-2008, 14:19 PM

ybr city mi alınca bitanede motosiklet netin reklamını yapıştıracağım kafalığa,herkes görsün ve bilsin diye.iyi olurmu sizce.

ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Eski
  (#47)
Paradoks

Paradoks - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
30-07-2008, 14:42 PM

Alıntı:
CBR125RCI´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ybr city mi alınca bitanede motosiklet netin reklamını yapıştıracağım kafalığa,herkes görsün ve bilsin diye.iyi olurmu sizce.
Çok iyi olur.Erzincanda motorcu çok amma ortada bir topluluk yok.Bu toplulukta ancak Erzincan MT ile oluşacak.
Ya ben köye gittim geldim.Sende Üzümlüdeymişsin.Yazdıklarını okudumda.Ben Üzümlüye'de uğradım,örnek üzüm bağını gördüm.Çok güzel yer.Tam zenginlerin mekanı

Eski
  (#48)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
31-07-2008, 09:27 AM

Alıntı:
Paradoks´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok iyi olur.Erzincanda motorcu çok amma ortada bir topluluk yok.Bu toplulukta ancak Erzincan MT ile oluşacak.
Ya ben köye gittim geldim.Sende Üzümlüdeymişsin.Yazdıklarını okudumda.Ben Üzümlüye'de uğradım,örnek üzüm bağını gördüm.Çok güzel yer.Tam zenginlerin mekanı
biraz öyledir ama keşke buluşabilseydik,bidaha geldiğinde çarşı ya çıkarsan buluşabiliriz.zaten benim mekan belli,gündüz okulda çalışıyorum,çok programlı lisedeyim,akşam 5 ten sonra çarşıdayım.üzümlü internet c@fe var oraya takılıyom.cafenin karşısında da motorcu arkadaş var.bir ara hayabusa vardı 1300cc lik.belki duymuşsundur nette falan,340 km hız yapmıştı erzincan erzurum karayolunda,ismi ishak nergiz googlede arama yaparsan bulabilirsin.dediğim gibi işte cafedeyiz ve ishak abimle takılyıoz işte aramızda moto sohbet yapıyoruz gelirsen sevinirim,benim ismim şuayip çarşıda sorarsan bana getirirler seni görüşürüz kendine iyi bak.cbf nin tekerine sağlık diyelim.byee

Eski
  (#49)
Paradoks

Paradoks - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-08-2008, 13:42 PM

Alıntı:
CBR125RCI´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
biraz öyledir ama keşke buluşabilseydik,bidaha geldiğinde çarşı ya çıkarsan buluşabiliriz.zaten benim mekan belli,gündüz okulda çalışıyorum,çok programlı lisedeyim,akşam 5 ten sonra çarşıdayım.üzümlü internet c@fe var oraya takılıyom.cafenin karşısında da motorcu arkadaş var.bir ara hayabusa vardı 1300cc lik.belki duymuşsundur nette falan,340 km hız yapmıştı erzincan erzurum karayolunda,ismi ishak nergiz googlede arama yaparsan bulabilirsin.dediğim gibi işte cafedeyiz ve ishak abimle takılyıoz işte aramızda moto sohbet yapıyoruz gelirsen sevinirim,benim ismim şuayip çarşıda sorarsan bana getirirler seni görüşürüz kendine iyi bak.cbf nin tekerine sağlık diyelim.byee
Eee... artık seneye inşallah.En azından sohbet edebileceğin başka motorcularda var.Seneye kesin kararlıyım.CBF ile Erzincan turu

Eski
  (#50)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
04-08-2008, 14:33 PM

Alıntı:
Paradoks´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eee... artık seneye inşallah.En azından sohbet edebileceğin başka motorcularda var.Seneye kesin kararlıyım.CBF ile Erzincan turu
bekliyorum kardeş.

Eski
  (#51)
Paradoks

Paradoks - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
30-08-2008, 09:40 AM

Uyanın EY ERZİNCAN MT yokmu Erzincandan fotoğraf filan ekleyecek olan?Biraz manzara görelim yahu.

Eski
  (#52)
pozitif_man

pozitif_man - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR 125
Kan Grubu: AB Rh+
01-09-2008, 23:17 PM

Efsane geri döndü 18 günlük askerliğimi tamamlayarak Erzincan'a geri döndüm. Fotoğrafın alayını yayınlarım, sayfa kilitlenir!. En iyisi tek tek koyayım. Bizi izlemeye devam edin.

Bu resimler yaz tatili başlangıcında Erzincan-Mersin yolculuğunda çekildi. en kısa zamanda "Gezi Yazıları" bölümünde başlık açılacaktır. Buraya talep olduğu için birkaç resim ekledim.

Bu resim, Refahiye'den...

Sivas'a girerken...

Biraz da hız yapalım... (YBR'ye göre fena değil di mi)

Konu pozitif_man tarafından (01-09-2008 Saat 23:33 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Ucuz motor alıp pahalı bineceğime, pahalı motor alıp ucuz binerim...
Eski
  (#53)
CBR125RCI

CBR125RCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-09-2008, 21:38 PM

emeğine sağlık hocam. resimlerin devamını bekleriz. bende resim çekiyorum bir ara beraberde çekiliriz atarız buraya resimleri neşelensin topickimiz

Eski
  (#54)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-09-2008, 22:39 PM

Evet. Daha çok katılım bekliyoruz...

Eski
  (#55)
pozitif_man

pozitif_man - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR 125
Kan Grubu: AB Rh+
03-09-2008, 23:32 PM

Alıntı:
Ö.Z.€.R´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet. Daha çok katılım bekliyoruz...
Özercim, yok öyle "katılım bekliyoruz"... senden de bir atraksiyon görelim yaw!

Ucuz motor alıp pahalı bineceğime, pahalı motor alıp ucuz binerim...
Eski
  (#56)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Dün, 22:36 PM

Valla 24 plakalı motosikleti görünce içim bir hoş oldu. Keşke zamanım uysada bende 24 palaka alabilsem, alacağım motosikletime.

Alıntı:
pozitif_man´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özercim, yok öyle "katılım bekliyoruz"... senden de bir atraksiyon görelim yaw!

Konu Seçenekleri