![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Offline Üyelik tarihi: 21-10-05 Bulunduğu yer: Auckland/NewZealand Motosikleti: BMW GS1200 |
Motosiklet.Net Eskişehir grubu haberleşme sayfası... |
||
| 3 satırlık imza keyfi vardı, onu da kaldırmışlar... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-01-07 Bulunduğu yer: eskişehir Motosikleti: yamaha ybr 125 Kan Grubu: A Rh+ |
22-04-2007, 20:17
merhaba arkadaslar bugun pazar.. bu ne demek?? pazar = gezi yine güzel bir pazar geçirdik gökhan arkadasımla 150 km yaptık sagol gökhan ![]() ![]() insan-hayvan dostlugu, yarış beygirleri çok uslular bizi hiç tepmediler ![]() ![]() yolda taktak bulduk bindik heuehuehue ![]() ![]() ![]() ![]() dere kenarında yüzer kayıklar, gelsin köfteler gelsin balıklar... ![]() ![]() bu da 23 nisan anısına bu kadar sanıyorsanız yanılıyorsunuz gelişmeleri size gökhan bildirecek evet gökhan sana baglanıyoruz... |
| ENGİNde yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu | |
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-03-07 |
22-04-2007, 20:43
![]() ![]() Yazılı Kaya ![]() ![]() Friglerin ahırı, hala kullanılıyo ![]() Ve zirvedeyiz, heryerden otobüsler dolusu insan gelmişti ama zirvede bizi yalnız bıraktılar. ![]() Yatakları da pek rahatmış, en azından benim işyerinden. ![]() http://img406.imageshack.us/img406/6565/img0395hh3.jpg Başta çiftelere gitmek üzere yola kolyulduk. Benim gösterge full de idi. Ama 1 haftadır full de |
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-01-07 Bulunduğu yer: eskişehir Motosikleti: yamaha ybr 125 Kan Grubu: A Rh+ |
22-04-2007, 21:10
|
| ENGİNde yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu | |
|
|
(#5)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 14-07-05 Bulunduğu yer: MT - Eskişehir Motosikleti: '91 Mz 251 ETZ Kan Grubu: O Rh- |
22-04-2007, 23:46
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 12-03-07 Bulunduğu yer: 06 / 26 Motosikleti: AS 150 T - I Kan Grubu: A Rh+ |
24-04-2007, 22:11
selam mt 26 muhabbeti pat die bölüosam kusura bakmayın ben ve piknik fotoları beraber geldik kankamla güzel bir pikniği daha geride bıraktık geçen sefer gittiğimiz yerdeydik. KAYNARCA ilk başta siyah limuzinimiz ![]() kankamın mangal hazırlıkları ![]() ![]() imece usulü ve kankam görev başında ![]() imece usulü ve ben görev başında ![]() sigara böreklerimizin yanına sevgili köftelerimiz ![]() yemek zamanı ![]() ![]() kaynarcadan 2 görüntü ![]() ![]() ağaçtaki çocuklar ![]() güneş ve bir başka ağaç ![]() kankam saolsun siyahlimuzinimi park ederken ya da park ettiğim yerden çıkarırken duvara ya da kaldırım vb. yerlere sürttüğüm yerleri boyadı ben de kankamdan bazı şeyler öğrenmeyi ihmal etmedim tabi nasıl boya ile boyanacak boya nereden alınacak boyanmadan önce ne yapılacak zımpara nasıl kullanılacak boyamaya geçmeden önce ne gibi önlemler alınacak boyanırken nelere özen gösterilecek işte kankamın benim için ve siyahlimuzinimiz için uğraştığı an kankam ![]() ![]() neşeli ve keyifli daha nice piknikleri sizlerle de yaşamak ümidi ile ![]() volkan senin de bizlerle paylaştığın fotolar için kediyi kankamla gazetede görüp çok gülmüştük başlık şöyleydi : erkekler evde kedi beslerse |
![]() |
|
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
29-04-2007, 21:01
veeee alnımızn akıyla süper biz geziyi daha geride bıraktık gökhan kardeşimle. afyonlu motorlu arkadaslarla büyükyayla da bulustuk fotolar yorumsuz... not: bizim ile gaza basan hayatını yaşar...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fotolar bu kadar değil afyonlu arkadasların makinesindeki fotolar da elime geçtiğinde basacam siteye gökhan kardeşim ve afyonlu kardeşlerim hepinize sonsuz teşekürler.... |
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 26-05-06 Bulunduğu yer: eskişehir Motosikleti: asya 150 t-1 ( siyah) 2006 Kan Grubu: O Rh+ |
30-04-2007, 00:58
iyi gecenin körleri MTN milleti geziler güzel ve kazasız geçmiş bu sevindirici bir olay. ..toronaga inşaattan başını kaldıramamış buda olayın üzücü tarafı..aytacın kaynaklarına uymayıp kendiniz bulmakla çok iyi yapmışsınız yoksa şu anda Eskişehir MTN olarak biz sizi arıyor olabilirdik... afyon eskişehir arasında pikniğe ve motosiklet gezisine en uygun yer büyük yayladır doğru tercih... gidipte görmeyen arkadaşlar için fotolar bir fikir verebilir..ama emin olun fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel bir yer.. |
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.![]() |
|
|
|
(#9)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 12-03-07 Bulunduğu yer: 06 / 26 Motosikleti: AS 150 T - I Kan Grubu: A Rh+ |
30-04-2007, 01:02
Alıntı:
aslında benim tarifime uyup kaybolsalardı biz de onları ararken bahane ile gezmiş olurduk kendimi düşünüorum da : akşam olmuş. elimizde el fenerleri. ben bağırıorum kırka yolunda ENGİNNNNN die |
|
![]() |
||
|
|
|
|
(#10)
|
||||
|
Offline Üyelik tarihi: 26-05-06 Bulunduğu yer: eskişehir Motosikleti: asya 150 t-1 ( siyah) 2006 Kan Grubu: O Rh+ |
30-04-2007, 01:04
Alıntı:
![]() Alıntı:
buda benim tarifim eğer kütahya üzerinden gitmeyi denemediyseniz Aytacın saydığı yerleri hiç görmediniz demektir. Alıntı:
oldu canım.... kankanda senin arkandan bağırır artık ....gel kız buraya gecenin bivakti ne işin var o orman senin bu orman benim....kır dizini otur bakiiim... |
|||
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.![]() |
||||
|
|
(#11)
|
|
|
30-04-2007, 01:18
aşk olsun abi ya o kadar kötü mü tarif etmişim tamam tamam bundan sonra doktorlar caddesi ne tarafta deseniz yok size tarif marif ya abi ya kanka dedin bak yine hüzünlendim sen de bırak ya süleyman derdin. aytaç da kaybolsun. kurtulursun işte bahane ile diye sen de süleymanın arkasından bağırırdın artık abi |
![]() |
|
|
|
|
|
(#12)
|
||
|
30-04-2007, 01:54
Alıntı:
bırak doktorlar caddesini sivrihisar caddesinin kısa ve öz bir tarifini alabilirmiyim.. Ama peşin söliim diyet bir tarif olsun rejimdeyimde.. Hani sol kulağını; sağ elini kafanın arkasından ve ensenden geçirip tutarak yapılandan değil.. sağ eli çene altından sol yanak üzerine uzatılıp tutulandan ayrıca sen bizim MTN nin biricik gülüsün kaybolmanı ve güzel kardeşimiz süleymanında üzülerek bağrınmasını istemeyiz...değilmi arkadaşlar... Evet......evt...ewet...eeeeeewet......eweeeeeet... .eveeeet... bak duydun arkadaşlarıda... yeni bir konu açtım bilgisi olan varsa bi el atsın da çözelim şu havuz kaç saatte doluyo... http://www.motosiklet.net/forum/fayd...tml#post652544 |
|
||
|
|
(#13)
|
|||
|
30-04-2007, 01:59
Alıntı:
![]() MTN in biricik gülüsün gibi bir cümleyi bu saatte duymak çok güzel ![]() ama şimdi aklıma bişi takıldı siz kaybolmamı istemezmişsiniz ama acaba süleyman ne kadar üzülür Alıntı:
ben fikrimi yazdım abi
|
||
![]() |
|||
|
|
|
|
(#14)
|
||
|
30-04-2007, 02:07
Alıntı:
yani harbiden biricik sen kaldın .....yani iltifat değildi bir gerçekti.... süleymanın nekadar üzüleceğinide kendisine sorcaz artık.. biliyosun mühür kimdeyse süleyman odur...pek alakalı olmadı ama böyle bir deyim var yani..... |
|
||
|
|
(#15)
|
||
|
30-04-2007, 02:19
Alıntı:
ama benden bıkınca söyleyin ya kankam da uykusuz kalıyorum diye kızıyor. ama abi inan bir yandan da plan yazıyorum ![]() hıııı bir de laf aramız da ben buraya yazdıkça kanka kıskanıomuş beni. anlamıomuşum neyse abi dediğin gibi kendisine soralım bakalım ne diecek ![]() içinde mühür geçen deyimi anladım ben abi rahat ol |
|
![]() |
||
|
|
|
|
(#16)
|
|
|
30-04-2007, 02:24
hadi iyi geceler ben yatıyorum sabahleyin iç sıvadan sınavım var biraz kitaplara baktım kireçle kum konusunu sular seller gibi ezberlemişim ama çimento ve sıvacı malası konularında eksiklerim var inşallah hoca...pardon usta oralardan sormaz.... |
|
|
|
(#17)
|
|
|
30-04-2007, 02:31
iyi geceler yahya abi ben de son 3 paragrafımı yazıp yatacağım artık sabah erken kalkıp sevgili stajıma gideceğim
|
![]() |
|
|
|
|
|
(#18)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 12-06-06 Motosikleti: 2007 SYM WOLF Classic 125 Kan Grubu: B Rh+ |
30-04-2007, 02:51
Siz daa yatmadınızmı?Kapatın ışıkları,yumun,gözlerinizi,çıt sesi duymıycam bak.Çaarırım öcüleri haaa! |
|
|
|
|
(#19)
|
||
|
30-04-2007, 03:09
Alıntı:
kızma hayati abi ya uyuduk bi bakiim dedim hayati abi nöbette mi acep dedim yoksa uyuduydum ben abi bak baktım nöbettesin galiba sanırsam nöbetteysen iyi nöbetler abi bak yattım ben ii geceler
|
|
![]() |
||
|
|
|
|
(#20)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 11-12-06 Kan Grubu: O Rh+ |
30-04-2007, 09:39
Günaydınlar arkadaşlar. Bi kaç gündür gelemiyordum. Nasılsınız? Nasıl gidiyor forum hayatı... |
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| hehe, haha, eskisehir3, eskisehir2, eskisehir1, eskisehir |
| Seçenekler | |
|
|