[Eskişehir - MT]
Bu konuya 7191 cevap yazıldı 132986 kere görüntülendi
 |
|
|
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS 150 T - I
Kan Grubu: A Rh+
|
11-07-2007, 10:04 AM
beyler siz kendinizi yıpratmaya devam edin  ismail bu harika bir hikaye. sonu kötü bitmiş ama
Allah herkese böyle aşk nasip etsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cıbır125r
Kan Grubu: O Rh+
|
11-07-2007, 14:03 PM
ismail abi çok eskidi bu hikaye yaw  palaşım için teşekkürler genede.
şuan inegöldeyim.yarın motorumun fenni muayenesini yaptırdıktan sonra sibop ayarlarına baktırıcam.yarın işlerim biterse cuma günü kumlaya gitmeyi planlıyorum.sonrası nasip bakalım...kendinize ii bakın.......
|
| |
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf 150:::::08
|
11-07-2007, 17:38 PM
ewet bence de eski bi hikaye bu.. ama hatırlattığın için saol,,,,
şöyle bişey var aslında bu hikaye de ,,
ben adamın yerinde olsam ,,ve o kadar da aşık olsam kesinlikle o motoru durdururdum,,
hikaye yi yazan zaten saallamış, ama biraz fazla olmuş...
zaten hikaye işte,, yaşanmış yada yaşanması mümkün olaylardır...
bende uzun zamandır yazmıyordum,, şimdi böyle bi hikaye muhabbetine neden bu kadar uzun yazdım ,,, bende anlamadım .. 
|
| |
meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
|
11-07-2007, 17:42 PM
Abicim gözlerim doldu yaa müthiş bi hikaye birden o sahne gözümün önünde canlandı paylaşım için teşekkür ederim abicim 
abacım tekirdağda ingilizce şiir bekleyen biri yok ama hayat bu olmaz diye de bişi yoq  eee genciz ne de olsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
11-07-2007, 21:38 PM
Selam MT sakinleri.
Orta Karadeniz turu devam ediyor. 
|
| |
Volkan, CBF 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
|
süpeer be -
11-07-2007, 21:42 PM
isterse 1 aylık isterse 1 yıllık isterse 100 yıllık olsun arkadaslar erkek bayan farketmez boyle bır fedakarlıgı kım yapar yorum beklıyorum yemın edıyorum cok duygulandım gozlerımden yas geldı nerdeyse efsane denır buna
bizim yan komsunun 100 le gıderken fren telı kopmus yzf le gıderken (yamaha ) motor frenıyle durmus cocugun hıcmı aklına gelmemıs
Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
isterse 1 aylık isterse 1 yıllık isterse 100 yıllık olsun arkadaslar erkek bayan farketmez boyle bır fedakarlıgı kım yapar yorum beklıyorum yemın edıyorum cok duygulandım gozlerımden yas geldı nerdeyse efsane denır buna
bizim yan komsunun 100 le gıderken fren telı kopmus yzf le gıderken (yamaha ) motor frenıyle durmus cocugun hıcmı aklına
gelmemıs
|
ulen yenıden okudum farkına vardım bugun sabahtan beri bisikletin frenlerıyle ugrastım gıdıp yzf nı dısk frenlerı de telli yaptım ıyımı  
frenın hıdrolıgı bosalmıs seklınde degıstırıyorum    
Konu mterayes26 tarafından (11-07-2007 Saat 23:15 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CıbıRepSol
Kan Grubu: AB Rh+
|
12-07-2007, 02:12 AM
ben birdaha buraya yazmam...herkez kendi kafasında piyasa
|
| |
hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki.. (FaRuK)
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS 150 T - I
|
12-07-2007, 02:49 AM
merhaba eskişehir mt. belki sürekli belki geçici olmak üzere hoşçakalın demek istiyorum.
bakıyorum da muhabbetleriniz bazen uyumlu bazen kopuk devam ediyor.
ama durmak yok. tam gaz devam. gaz dediysem sakın hız yapmayın.
artık bırakın üye olarak mt ye girmeyi bir zaman için misafir olarak bile girmemeye şartlandırdım kendimi.
şimdilik bu son yazımda smile bile kullanmayacağım. aslında uzaklaşmamın sebebi ne iş ne başka bir şey.
sebep benim. gece yarısı abarttım msn de. ismail ile enginin başını şişirdim. son anda pc yi kapatmıştım
ama içime sinmedi. açtım ve hepinizle paylaşmak istedim. karşıma birisi çıktı. aslında seçimi bana bıraktı
ama kimse kırılmasın istedim. orta yol olarak da sizlerden tam olarak kopmadan, kırk yılın başı da olsa ara
sıra görüşerek bu serüvene son vermeyi uygun gördüm. eğer başarabilirsem artık iki kişiye göre hareket
etmem gerekiyor. ama her şeyi zaman gösterecek. umuyorum ki onunla mutlu olacağım. ama sizleri de
unutmayacağım. limonu, şehir turunu, konserleri, muhabbetleri, aynı şeylere gülüp aynı şeylere ağladığımızı
unutmayacağım. aslında ismailin de dediği gibi sessizce kaybolup gidecektim ama işte yüreğim el vermedi.
sizlerle bir şeyler paylaşmaya alışmışım. ama geri dönersem biliyorum ki kapınız açık. şunu da söylemem
gerekiyor ki; önemli günlerde ya da herhangi bir gün ortasında iyi ya da kötü ne olursa beni haberdar edin.
ama hep iyi haberler verin bana. ahmete de söylemiştim. tekinizin kılına zarar gelse içim acır. yollarda
dikkat edin. kask takmayanınız olursa taktırın. ( ismail kasksız bindiğin an ben geleyim aklına ve aytaç
olsaydı "kask kafana çabuk." derdi diye düşün. ) aslında hepinize dair söyleyebilecek şeylerim anılarım var.
engin leydin sizi unutmayacak mesela. abla diyenlerinizin abla deyişi kulağımdan gitmeyecek. bakın yine
kaptırdım kendimi. aslında evet evet abartıyorum. çünkü benden kurtulamazsınız. iş hayatı beni şehir dışına
savurmadığı sürece çarşıda falan karşılaşırız. koşar gelirim yanınıza. ama eskisi gibi olmayacak o yüzden bu
yazdıklarım. o yüzden bu sıkıntım. burdurdan serhat istanbuldan öymen bile msn den vaz geçirmeye
çalışıyorsa, bir şeyler paylaşmışız mt de demektir. ama benim seçimim. sizden isteyebileceğim tek şey
mutlu olmam için bana şans dilemeniz. az önce volkan mesaj attı. cevap bile yazamadım. halden anlayın
n'olur. biliyorum hayallerimiz vardı. pankart yaptıracaktık, poster yaptıracaktık, bayanlar katılacaktı
aramıza, t-shirt, şapka bastıracaktık, bileciğe kütahyaya kahvaltıya gidecektik. offff daha neler neler.
neyse bu kadar gözyaşı ve hüzün yeter. dinlediğiniz için teşekkür ederim. hepinize iyi sürüşler. hoşçakalın.
Konu siyahlimuzin tarafından (12-07-2007 Saat 02:54 AM ) de değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '91 Mz 251 ETZ
Kan Grubu: O Rh-
|
12-07-2007, 09:47 AM
sen yazma o yazmasın bende yazmıyım sonra eskısehır MT yalan olsun forum sayfalrında kaybolsun gıtsın..bumuydu yanı eskısehır MT??? cok kırıldım cokk... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
12-07-2007, 09:57 AM
bende yazmıyım dicem ama nerden geldi diceksiinz???ben olsam bende ole derim yani.neler olduğunu anlamıorum.elini ayağını çekio millet.BELKİDE HERKESE GEREKLİ İLGİ GÖSTERİLMİODUR VEYA KAFASI UYUŞMAYANLAR ...........
nese boşverin bunları.aytaç ablam valla senin ne demek istediğini anlamadım 
faruk sanana noluo olum... 2 gün yalnız kalınca bolemi oluo hemen......
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '91 Mz 251 ETZ
Kan Grubu: O Rh-
|
12-07-2007, 10:24 AM
umut
MSN MSN MSN !!!!
25 kere MSN....
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CıbıRepSol
Kan Grubu: AB Rh+
|
12-07-2007, 11:58 AM
internet yalann fani şeyler bunlar buraya yazıcağına aç telefonu konuş
|
| |
hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki.. (FaRuK)
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
12-07-2007, 12:03 PM
askerdeki selçuk abimin herkese selamı var haberiniz olsunn......
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Rx 115
|
12-07-2007, 16:55 PM
Zamanında aytaç sana anlatmak istediklerimi ya anlamış olmalısın yada başka birisi daha iyi anlatmış neyse herkes için hayırlıısı bencede bu net işi iş değil faruk sana katılıyorum kardeşim.....
|
| |
(İlan no:5799849) Acil Sahibinden satılık Yamaha RX 115 (sahibinden.com)
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf 150:::::08
|
12-07-2007, 16:59 PM
ne oluyor anlamadım , ya. aytaç ,, nie ayrılıyorsun ki,, uzaktan tanıdığım kadarıyla aşağı yukarı her yazılan a cvp veren en aktif üyeydin bence,,, üzüldüm ya,,
ne diyeyim ,, mademki son sözün elveda artık,, bütün güzelliklerin seninle olması dileğimle ,,,, herşey gönlünce olsun ,,
|
| |
meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
12-07-2007, 19:50 PM
Alıntı:
|
siyahlimuzin´isimli üyeden Alıntı
karşıma birisi çıktı. aslında seçimi bana bıraktı
ama kimse kırılmasın istedim. orta yol olarak da sizlerden tam olarak kopmadan, kırk yılın başı da olsa ara
sıra görüşerek bu serüvene son vermeyi uygun gördüm. eğer başarabilirsem artık iki kişiye göre hareket
etmem gerekiyor. ama her şeyi zaman gösterecek. umuyorum ki onunla mutlu olacağım.
|
Tabiki senin mutluluğun bizler için daha önemli.
Eğer arkadaş çevrenden, bazı şeyleri paylaştığın insanlardan koparak , uzaklaşarak mutlu olabileceksen "güle güle" demekten başka çaremiz kalmıyor...
Kapımız sana her zaman açık...

|
| |
Volkan, CBF 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
|
12-07-2007, 20:51 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
|
niye aytaç -
12-07-2007, 23:14 PM
sen gelme o gelesın bu gelmesın ve eskısehır mt tarıh olsun neyse kendı bılecegın iş bye grş senı ne mutlu edecekse onu yap
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
Kan Grubu: B Rh+
|
12-07-2007, 23:31 PM
Slm arkadaşlar. 1 haftalığına köye harman kaldırmaya gittim, geldim bide baktım mt de yaprak dökümü başlamış.hayırdır noluyo ya. milletin başına güneşmi geçti nedir anlamadım.Aytaç inşallah geri dönersin.daha YBR almadan nereye gidiyosun ki. Umarım verdiğin karar seni mutlu eder. ama bizleri mutsuz etti bunu bil.yollarda karşılaşmak ümidiyle öğretmenim. 
|
| |
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: FJS 600
|
12-07-2007, 23:40 PM
olmadı aytaç yakışmadı sana!
bunu başka şekillerde çözmenin mutlaka bir yolu vardır,ben senin bulduğun yoldan hoşlanmadım ama senin seçimin... 
|
| |
Honda, SW ABS 0 Rh(+)
 ---> kendileri hem koruyucu;hem şans meleğim olmaktadırlar 
|
|
|
|
|