Alıntı:
viper_1´isimli üyeden Alıntı
Kürşat abi selamlar. Nasılsın? Nerelerdesin?
Kendini sosyal hayata çok kaptırdın gibime geliyo... 
|
Merhaba Canım kardeşim. Canım kardeşim dedim de asıl canım biraderim yarın Allah'ın izniyle Moskova'dan izne geliyo. Bu yüzden değmeyin keyfime...

Volkan'cım sen böyle dediysen vardır bi bildiğin. Gördüğün yerler mi var?

İtiraf ediyorum geçen hafta iki kere Eskişehir'e geldim. Burada bi arkadaşa da Regal Raptor 250 aldırdığımı söylemiştim. Onunla takılıyoruz. Gelişimiz ani olduğu için kimseye de haber veremiyoruz affola...
Twent Six diye bir yer açılmış adalarda.

Hadi be orası açılalı çok oldu lafınızı duyar gibiyim.

Ben yeni gördüm kardeşim. Napıyım...

Hatta geçen gece Eskişehir'den dönerken -saat gece 01:30- yolda Kimnak petrolde bi çay içelim dedik. Jandarma durdurdu orada. Adamlara öğretmen olduğumuzu, Eskişehir'den Çifteler'e döndüğümüzü anlatana kadar göbeğimiz çatladı. Ne de olsa gecenin bi yarısı iki tane motorlu serserinin öğretmen olma olasılığı oldukça düşük...

Ben rahattım, ehliyet var,kimlik var. Eğilmedim. Ama arkadaşta ehliyet henüz olmadığından çok komutanım çekti garibim...

Ehliyete verdiğim paranın ilk defa meyvesini aldım. Güzel şeymiş.

Lafı uzattım. Motosiklet çok hoş bir alet. Çifteler de insanı usandıran küçük yer. Durma o zaman...
Bu arada bugün yaylaya gittim. Dedelerimiz koyun otlatacağı yerleri biliyormuş. Müthiş yer. İnsan ölmez, nirvanaya ulaşır...

Yükseklerde, çam ağaçlarının arasında yaklaşık 1 dekar ağacın olmadığı otlak yer. Murat Kekilli'yi getir, 2 günde bi albüm yapsın.

Öyle yani. Çeşme de var. Turkcell de full çekiyo. Daha ne olsun. Bi ara nasipse gidip oraya 2 gece çadır kuralım. Gideceğim zaman davet ederim. İsteyen beri gelsin...
Sizin gezi nasıl geçti, merak ediyorum. Gökhanım gelemediğim için çok üzgünüm. Yazılarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...
"Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle birlikte olma...!"
Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım.Öğleden sonra soluğu doktorda aldım.Dünya tatlısı bir doktor.İlk bakışta çözdü derdimi."Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."
"Sorun gözünde değil aslında..."dedi doktorum."...baktığın yerde...Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin.Yılgın düşmüşsün.Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".
Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına: "Pozitif düşüneceksin.Hayata sımsıkı sarılacaksın.İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.
Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev,ki hücrelerin yenilensin.
Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..."
Can DÜNDAR