Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
hamza o grı kask sımdılık bnde ama artık vızoru yok , bir kerede kafada iken bodruma gırdım eve cıkamk ıcın tepede kı su borularını unutup kafayı prdon kaskı vurdum ufak tefek cızıkler oldu . neyse
|
Olsun önemi yok zaten o kask baya darbe gördü bendeykende vizör sorunluydu
Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı
hamza, akşam üstü olumsuz bi durumu sıyrıksız atlattı  ilerde yatık bi sco gördüm insanlık namına kırmızıda geçtim bastım gittim yanına kaldırayım diye meğer bizim hamza'ymış  geçmiş olsun adamım  arka frenini yaptır bir an önce 
|
Evet ya

Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu

Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa

bi baktım arkadan el kol yapıo bide

bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi

Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi
Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
nerde oldu abi hamzanın msn de acık degıl kı soralım bır seyı yok ıns
|
Yok yok Eray fizik olarak sağlamım ama ruhsal olarak gayet sinirliyim.Ya kardeşim yaptın bi hata kırmızıda geçtin eyvallah ama birde arakadan el kol yapıp laf söylüyo...Ya nasıl attı tepemin tası böle o anda karşımda olcaktı vurcaktın kafasına kaskı devircektin onu orda