anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Eskişehir - MT]

Bu konuya 7098 cevap yazıldı 130338 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#6821)
just_hmz_26

just_hmz_26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Activa
Kan Grubu: A Rh+
09-07-2008, 01:09 AM

Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
önemli değil hamza ya bu pizza hut nerde ben bi uğrasam iyi olacak.Bir de çarşıda kirası fazla olmayan düzgün bi yerlerde,kalınabilecek durumda olan bi ev aranıyor.Bilginiz olursa haber ederseniz sevinirim...
Ahmet Espark'ta En Üst Katta ( Media Markt'ın Olduğu Kat) Gelirsen Eğer Kasadakilere Ya Da Birilerine Sor Hamza yada Hamza Taşkır Burada Mı Diye Hem Görüşmüş Oluruz Hemde İşe Girmek İstersen Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım

Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar zeus marka kask alacam da çene açılır olması kaza anında tehlike yaratırmı ki size de sorayım dedım
Benim Kırmızı Kaskımdan Önce Kullandığım Gri Kask Senin Alacağın Tiptendi Hatta Durmuş Abide Duran Kask Benim Görmüşsündür Ben Uzun Bir Süre Kullandım Düştüm,Kalktım Ama Senin Dediğin Gibi Birşey Olmadı Yani Merak Etme Kalitesi İyiyse Kolay Kolay Bişey Olmaz...Benim Kaskı Değiştirme Sebebim Stiliydi Yoksa Hiç Bir Zararını Görmedim Daha Gıcır Gıcır Duruyordu Tabi Düşüp Kalkınca Çizikleri Vardı

тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...
Eski
  (#6822)
mondi.playturk

mondi.playturk - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Mondial 151Rs
09-07-2008, 10:27 AM

selam eskişehirli dostlar size bişey danışacaktım sayfanız güncel diye

ben şimdi sigortayı ödedim plaka ruhsat yapan yere ama vergıyı bu ay ödiyemedim vergiden sorun cıkarmı yolda trafik durdursa ne yapar bir yardum lütfen bugun yola cıkacamda...

Jackie Chan Ölümsüz Çinli.....
Eski
  (#6823)
halidbin

halidbin - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda 954 RR & Activa
09-07-2008, 11:23 AM

Alıntı:
mondi.playturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam eskişehirli dostlar size bişey danışacaktım sayfanız güncel diye

ben şimdi sigortayı ödedim plaka ruhsat yapan yere ama vergıyı bu ay ödiyemedim vergiden sorun cıkarmı yolda trafik durdursa ne yapar bir yardum lütfen bugun yola cıkacamda...
çıkmaz önemli olan trafik sigortanın ve frenmuayenin tam olması vergi borcu satışda ve fren muayenede lazım
Eski
  (#6824)
mondi.playturk

mondi.playturk - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Mondial 151Rs
09-07-2008, 12:12 PM

Alıntı:
halidbin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çıkmaz önemli olan trafik sigortanın ve frenmuayenin tam olması vergi borcu satışda ve fren muayenede lazım
saol abi yol cıkacamda ne olur ne olmaz dıye...

para kalmadı çinlinin masrafı yuzunden cezamıs sıgortamıs falan

Jackie Chan Ölümsüz Çinli.....
Eski
  (#6825)
Cihat Taygut

Cihat Taygut - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2008 CBF-600
Kan Grubu: B Rh+
09-07-2008, 14:52 PM

13 Temmuz 2008 Pazar sabahı Bursa-KUMLA yapmak isteyen varmı?
Eski
  (#6826)
viper_1

viper_1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 15:27 PM

Merhaba Cihat abi ; aslında olabilirdi ama ben tatile gidiyorum. Burada yokum.

Gitmek isteyen arkadaşlar olursa buraya yazsın. Haberleşin. Şimdiden hayırlı yolculuklar...

Volkan, CBF
Eski
  (#6827)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
09-07-2008, 17:52 PM

Alıntı:
Cihat Taygut´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
13 Temmuz 2008 Pazar sabahı Bursa-KUMLA yapmak isteyen varmı?
cihat abi biz belk gıdebılrıız dee ne sen bıze ne bız sana ayaka uyduramayız bursa yapmayı dusunuyoruz

Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahmet Espark'ta En Üst Katta ( Media Markt'ın Olduğu Kat) Gelirsen Eğer Kasadakilere Ya Da Birilerine Sor Hamza yada Hamza Taşkır Burada Mı Diye Hem Görüşmüş Oluruz Hemde İşe Girmek İstersen Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım

Benim Kırmızı Kaskımdan Önce Kullandığım Gri Kask Senin Alacağın Tiptendi Hatta Durmuş Abide Duran Kask Benim Görmüşsündür Ben Uzun Bir Süre Kullandım Düştüm,Kalktım Ama Senin Dediğin Gibi Birşey Olmadı Yani Merak Etme Kalitesi İyiyse Kolay Kolay Bişey Olmaz...Benim Kaskı Değiştirme Sebebim Stiliydi Yoksa Hiç Bir Zararını Görmedim Daha Gıcır Gıcır Duruyordu Tabi Düşüp Kalkınca Çizikleri Vardı

hamza o grı kask sımdılık bnde ama artık vızoru yok , bir kerede kafada iken bodruma gırdım eve cıkamk ıcın tepede kı su borularını unutup kafayı prdon kaskı vurdum ufak tefek cızıkler oldu . neyse

bende agustosta bır ızmır yapıp askere gıdenekadar calısacam ondan sonra

bu arada aksam kı fanta genclık konserıne gıdıyoruz. sıhhıye kavsagında toplanıp gıdıyoruz

Konu mterayes26 tarafından (09-07-2008 Saat 17:56 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

SİYAH KIRMIZI AKAR KANIMIZ BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ İŞTE FARKIMIZ
Eski
  (#6828)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR '05
09-07-2008, 21:31 PM

hamza, akşam üstü olumsuz bi durumu sıyrıksız atlattı ilerde yatık bi sco gördüm insanlık namına kırmızıda geçtim bastım gittim yanına kaldırayım diye meğer bizim hamza'ymış geçmiş olsun adamım arka frenini yaptır bir an önce

en gıcık olduğum şey; kaskıma sinek yapışması, dizliklerime çamur sıçraması, eldivenlerime kuş pislemesi, montuma içecek dökülmesi... çünkü onları çok seviyorum
Eski
  (#6829)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 00:03 AM

Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hamza, akşam üstü olumsuz bi durumu sıyrıksız atlattı ilerde yatık bi sco gördüm insanlık namına kırmızıda geçtim bastım gittim yanına kaldırayım diye meğer bizim hamza'ymış geçmiş olsun adamım arka frenini yaptır bir an önce
nerde oldu abi hamzanın msn de acık degıl kı soralım bır seyı yok ıns

Eski
  (#6830)
just_hmz_26

just_hmz_26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Activa
10-07-2008, 00:53 AM

Alıntı:
hamza o grı kask sımdılık bnde ama artık vızoru yok , bir kerede kafada iken bodruma gırdım eve cıkamk ıcın tepede kı su borularını unutup kafayı prdon kaskı vurdum ufak tefek cızıkler oldu . neyse
Olsun önemi yok zaten o kask baya darbe gördü bendeykende vizör sorunluydu

Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet ya Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa bi baktım arkadan el kol yapıo bide bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi

Alıntı:
nerde oldu abi hamzanın msn de acık degıl kı soralım bır seyı yok ıns
Yok yok Eray fizik olarak sağlamım ama ruhsal olarak gayet sinirliyim.Ya kardeşim yaptın bi hata kırmızıda geçtin eyvallah ama birde arakadan el kol yapıp laf söylüyo...Ya nasıl attı tepemin tası böle o anda karşımda olcaktı vurcaktın kafasına kaskı devircektin onu orda

тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...
Eski
  (#6831)
Cihat Taygut

Cihat Taygut - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2008 CBF-600
Kan Grubu: B Rh+
10-07-2008, 06:15 AM

Alıntı:
cihat abi biz belk gıdebılrıız dee ne sen bıze ne bız sana ayaka uyduramayız bursa yapmayı dusunuyoruz

bende agustosta bır ızmır yapıp askere gıdenekadar calısacam ondan sonra

bu arada aksam kı fanta genclık konserıne gıdıyoruz. sıhhıye kavsagında toplanıp gıdıyoruz
Önemli olan gurup gitmek illa gaz açmaya gerek yok.
Eski
  (#6832)
viravira26

viravira26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Salcano Chopper SM-250
Kan Grubu: O Rh+
10-07-2008, 14:31 PM

iyi günler Eskişehir MT.
Eskişehir MT kısada olsa toplu bi gezi falan ypmıyormu. yoksa yapıyorda paylaşılmıyormu. eskişehirin yerlisi olmadığım için bende biraz fıransızmı kalıyorum olaylara acaba.
Eski
  (#6833)
Bin9yüz85

Bin9yüz85 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya 150 T-I siyahlimuzinim oğlum
10-07-2008, 15:42 PM

Selam Eskişehir, birkaç EMOK fotoğrafı da ben yükledim

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yorumlar.html

Sıfır 2 . On . Bin9yüz85 doğumluyum. Var mı bir itirazı olan ???
Bakmayın küçük gözüktüğüme, büyüdüm de öğretmen oldum bile
Eski
  (#6834)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 18:37 PM

Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet ya Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa bi baktım arkadan el kol yapıo bide bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi
rica ederim kardeşim kim olsa aynı şeyi yapardım farketmez bende motor tipi ve yaptığı iş. zaten elimden geldiğince hem yol tutmaya çalışıyorum hemde yol veriyorum ilaçcı, pizzacı arkadaşlara tesadüf sen dekgeldin

Alıntı:
viravira26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi günler Eskişehir MT.
Eskişehir MT kısada olsa toplu bi gezi falan ypmıyormu. yoksa yapıyorda paylaşılmıyormu. eskişehirin yerlisi olmadığım için bende biraz fıransızmı kalıyorum olaylara acaba.
valla bu aralar merkezdeyiz ali emok'a filan gittik geldik onun dışında cihat abi'nin daveti var gitmek isteyen irtibata geçebilir. benim iş şeklim değiştiği için son güne kadar şuan bişey söleyemiorum

Alıntı:
Bin9yüz85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam Eskişehir, birkaç EMOK fotoğrafı da ben yükledim

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yorumlar.html
baktım güzel fotolar eklemişin

len şu üç tekerliyi bi bulamadıydım varmış bak demekki

en gıcık olduğum şey; kaskıma sinek yapışması, dizliklerime çamur sıçraması, eldivenlerime kuş pislemesi, montuma içecek dökülmesi... çünkü onları çok seviyorum
Eski
  (#6835)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 19:53 PM

Alıntı:
viravira26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi günler Eskişehir MT.
hocam eskişehir mt de kımse fransız kalmaz kemk_87@hotmail.com ekle gezı yapacak olursak goruselım ,

Alıntı:
Cihat Taygut´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önemli olan gurup gitmek illa gaz açmaya gerek yok.
tamam cihat abi biz gidecek olursak ben sana haber verırım dukkana gelıp tmm abicim haftaya pazar falan olabılır abi ekonomı hıc uymuyor ki tam gıdecez dıyoruz baska bır sey cıkıyor neyse abı hıc merak etme ben sana haber verırım

Konu mterayes26 tarafından (10-07-2008 Saat 19:55 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Eski
  (#6836)
leo7

leo7 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ZAT 150
10-07-2008, 22:04 PM

merhaba eskişehir mt.
kabul ederseniz bende artık aranızdayım hepinize kazasız sürüşler
Eski
  (#6837)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 22:42 PM

hoşgeldin leo07 kazasız sürüşler

bendeniz Eskişehir Mt Sosyal Mesaj Yetkilisi oluyorum adım sinan

bu arada sölemeyi unuttum bugün fabrikaya almanlar geldi hans ve pearl ingilizce konuşuyorlardı. almanların hans ismi, bizim ali gibi bişey anlattıklarına göre baya bi konuştuk çat-pat-küt yapacağımız işleri anlaştık. ama çok cana yakın insanlar gerçekten. b