Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
07-02-2008, 18:59 PM
abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26
Ya ben iyice dengesiz oldumBi hüzünleniom bi gülüomOf Allah'ım ya
Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı
abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26
Hamza 1 cc den bişi çıkmaz olm ne olcak lem
OlmazOlum altında mz var ne desin ona bizimkiler
Konu just_hmz_26 tarafından (07-02-2008 Saat 19:02 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
en gıcık olduğum şey; kaskıma sinek yapışması, dizliklerime çamur sıçraması, eldivenlerime kuş pislemesi, montuma içecek dökülmesi... çünkü onları çok seviyorum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
07-02-2008, 19:35 PM
Sinan abiiii iyi güzel de o MZ değil kiYani orjinal MZ değil ki yerli üretim olanlardan o.Sesi bile farklı onların en basit örnek bu yani But, mine is producted by German
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR '05
Kan Grubu: A Rh+
07-02-2008, 19:44 PM
dudullu'da üretilenlerden mi? jantlardanmı annadın ahmet ? bi de bunların 125cclikleri varmış gördüm sitede de kuş gibi. böle ortası boş ya
faruk sende valla arap atı yaşlandı heralde ingiliz at'ı övmeye başladın yaf yannış anlama şaka takılıyom
en gıcık olduğum şey; kaskıma sinek yapışması, dizliklerime çamur sıçraması, eldivenlerime kuş pislemesi, montuma içecek dökülmesi... çünkü onları çok seviyorum
Çevrimdışı (offline)
07-02-2008, 20:33 PM
aha hamza kayışı kopardı. ama senin motor kayışlı eğilki benim motor kayışlı
hadi len sen de ersin ne bilim len deposu avrupa gibi sivri dedim heralde bu da mz. dın dı dın dın dı dın dın dınn dınn dı dınnn ne güzel sesi var bunların dimi
bak yaa. nerden geldin sen hemen bastın gaza yetiştin hee aah ulen aah. taksiti bitsin keratanın. anında. hatta kalan taksiti de krediye eklicem 2 moturum olcak inşallllah amin yarabbi
Çevrimdışı (offline)
07-02-2008, 21:41 PM
taksiyi dışarı atcam yakında zaten. örtü alsın dışarda kalsın taksi. zaten haftadan haftaya geliyo eve
evet 5 iyidir yok len o reklamdı pardon 2 iyidir