Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Activa
Kan Grubu: A Rh+
24-01-2008, 13:45 PM
Alıntı:
ozi26´isimli üyeden Alıntı
ne güzel motorla geziyodum kar başladi bendeki şansa bak
Ben eve attım kendimi bi baktım beyaz beyaz düşüyor karlarSaat 11 civarı hava ısınır gibi olmuştu ne güzel heveslenmiştim dolaşıcam diye ama kurstan çıktığımda hava çoktan soğumuştu bile bir iki tur atıp girdim eveYaz gelsin artık
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Ses150 Dylan
24-01-2008, 17:20 PM
ozi sen bu havada yanlış anlamadıysam zx 10r la geziyosun dimi bravo valla hem üşümediğin için hemde kaymaktan korkmadığın için sana benden tam not gazlayabildinmi bari
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kymco people 200
Kan Grubu: O Rh+
24-01-2008, 17:37 PM
eee bugün birşey öğrendim ve şok oldum fuardan sonra dylan satılmayacak yerine 150 bilmemne gelcekmiş.daha açık ifadeyle mart ayından sonra sıfır dylan yok.yeni motorun resimlerine baktım dylana benzer ama baya rötuş var vede fiyatı düşük olcakmış dylandan.yani beş küsür civarı düşük dedimse üç beş kuruş yani ne bilim ben şok oldum ilk tepkim yani ben şimdi iki ay sonra motor almaya kalksam dylan yok mu ama dylan olmazsa motor bakmanın hayal kurmanın ne zevki var.nese durum böle.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Rx 115
Kan Grubu: O Rh+
24-01-2008, 18:14 PM
Alıntı:
GökhanYENİCELİ´isimli üyeden Alıntı
beytbaba; ANF 125 INNOVA modeli 124.9cc bence motor kalite sonuçta honda ama karizma sıfır gönlünü geçirmek istemem ama hindistanlı hinduların pazara gidip gelmek için kullandığı motor tipi Commuter cinsi dediğim zaman benim kafamda öyle bir manzara canlanıyor fiyatıda çok uygun sayılmaz 3.090YTL Ama geleyim asıl sözüme bendede dylan var ve motoruma doyamıyorum 154cc 4subablı su soğutmalı(fanlı) 9lt yakıt deposu geniş bagajı değil 125cc ınnava cbr125 ne kalkışta ne koparışta nede yolda arkama yetişemiyor buna 150cc motorlarda dahil ve şuan henüz açılmadı motorum 6bin kmyi göreyim dahada bir hayvanlaşacak SINIFINDA HONDA DYLAN DERİM DAŞKA BİRŞEY DEMEM ANLATILMAZ YAŞANILIR bunun fiyatıda 5.550ytl unutma sıfırı şart değil
söylemeyi unuttum ekleyim Dylan 16hp (beygir)
Gökhan abii seninle yaz gelince bi drag yapalımm merak ettim Dylan ı beygirimiz aynı sen CC farkıyla öndesinn bakalım yolda ne olur
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR ? EVET EVET ARTIK YBR'M VAR HEMDE '05 MODEL:)
24-01-2008, 20:02 PM
Alıntı:
bikeresinde bende çok mutlu bir anımda ona yakın yatırmıştım yer Osman Gazi Üniversitesinin yanındaki yolun virajı yönüm atatürk bulvarına doğruydu bilenler bilir o üninin yanındaki nizamiyenin oradaki viraj çok manyaktır korkutur ama ben oaya 90la en sol şeritte arabayla yan yana girdim 3.5 attım ama Tamamen ALLAH'a bırakmıştım ama sorunsuz yattı
evet bazen zevkine ben de giriyorum o viraja ama diğer arkadaşlarım biraz tırsıyolar tekerlekleri dar oldukları için naked chopper fln
Alıntı:
ozi26´isimli üyeden Alıntı
ne güzel motorla geziyodum kar başladi bendeki şansa bak
adamım oğuz hadi 4000inci mesaj da senden oldu
Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı
Yok yarında binemicez biz motoraKar hala yağıyorATV alalım en iyisi
sizi tırt moturcular sizi. kar lastiği taktırın olm binmek istiyosanız
Alıntı:
ozi sen bu havada yanlış anlamadıysam zx 10r la geziyosun dimi bravo valla hem üşümediğin için hemde kaymaktan korkmadığın için sana benden tam not gazlayabildinmi bari
gökhan'ım adaların orda tek racingci oğuz biner bu havada kannımca
Çevrimdışı (offline)
24-01-2008, 22:29 PM
Püfff durup dururken canım sıkıldı,böyle bi bunalım hali çöktü üzerimeYok yok harbi motorsuz durmak motorcu adama yaramıyor evde kendi kendime motor sesleri çıkarır oldumSıyırıyorum hafif hafif
Çevrimdışı (offline)
25-01-2008, 01:43 AM
Hepinize iyi geceler arkadaşlar biraz yatayım artık acayip derecede yorgunumBiraz da mutsuzum ama nedenini bilmiyorum üst taraflardaki yorumumda dediğim gibi sanırım sıyırmaya başladımBir şey dikkatimi çekti slow müzikler insanın moralini daha çok bozuyorVe ben bunu yazarken bile hala slow parçalar dinlemekteyimÇok güzel moral bozarım özellikle kendi moralimiYatıyımda biraz kafamı toplayayım...Neyse herkese iyi geceler...Gününüz bol güneşli,güzel ve motor sesleriyle dolu olarak geçsin
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
25-01-2008, 09:27 AM
eskişehir mt.hepiniz yazı mı bekliyorsunuz.bazılarınız motora biniyo bişi diyemem de.bazılarınız heç binemiyoo(buzulu) da ondan dedim.
amanin ünnen gelin 954 R RI
soysunda gitsin hıHAYRI
954 soyamasa hıyarı
XT YAPAR AYARI.... muhahaha
yaz gelsede kopsak yaa...dimii
Çevrimdışı (offline)
25-01-2008, 10:50 AM
Ben diyorum da kimse inanmıyor motorsuzluk insanın başına vurur diyeValla ben iyice dengesizleştim şöyle bir binip turlamam gerek yoksa rahat edemicemAh İsmail ah yaz bi gelse yaz kopucazda coşucazda ama daha var be abi
Hepinize günaydınlar Eskişehir MT...
Kışı geçirmek için işte size iki motosiklet seçeneği;