anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Eskişehir - MT]

Bu konuya 7284 cevap yazıldı 135212 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#3981)
headhunter251

headhunter251 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
23-01-2008, 19:14 PM

Alıntı:
slayer2694´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
s.a arkadaşlar napıyonuz bakam.ya hamza bu esrider'ın videosunu vermişsin ya ben onu izledim orda esk.li göremedim ne iş :D bi yeni çevre yolunun orda gazlayan bi kaç motor vardı bi de bisikletlerin yanından gazlayan yeşil kawa vardı o da fatih abi heralde =) kimdir bunlar necidir anlat bakam bi :D
harbi yha o videoya ben yorum yapıcaktım burda unutmuş kalmışımHamza kim onlar.Site açıldığında o şovları yapan arkadaşlarla tanışacaz mı biz

Ahanda hayırlı olsun vatana milletehehe. 200. sayfaya ilk adımı ben attım Nice 200 sayfalara hepbirlikte inşallah

Siftah benden,bereketi ...

Konu headhunter251 tarafından (23-01-2008 Saat 19:20 PM ) de değiştirilmiştir..

km/s ibresinin 2. turu atması ayrı bir zevk beaa
Eski
  (#3982)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: YBR '05
Kan Grubu: A Rh+
23-01-2008, 19:36 PM

Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben ne bileyim hani düşündüm ne kadar yol yapar diye...Scooter kullanan arkadaşlar yanlış anlamayın ama hani bi scooter şehir içi motosikletidir diye bi düşünce oluşmuş ya insanların kafasında o düşünceye kapılaraktan sordumAma kalitesine lafım yokEn azından çin değil
evet şehir içi için çok ideal. biliyosun işte bazen foruma da yazıyorum bir günde 440km yaptıgım oldu gecen. 2depoyla.

çinli minli. gidiyo ya ona bak. kanuni markası o yeter bana. mondial ya da başka bişe değil enazından. bakımını yaptıkdan sonra bas gaza gitsin. taa nerelere gittim onla ben daha da gidecem nasipse inşallah.

Alıntı:
torento_1987´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hamza senin kise soru mu şimdi biz sinan abinin minik kuşla 350 km gittik, banamısın demedi. honda da 700 km gider yani.
he valla. sözde inönüden çay içip döncektik. ne seyitgazisi kaldı ne inegölü....

Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

sinan abi duymasın

Ahanda hayırlı olsun vatana milletehehe. 200. sayfaya ilk adımı ben attım Nice 200 sayfalara hepbirlikte inşallah

Siftah benden,bereketi ...
duydum ahmedim ama napcan. o zaman bu güzel göründü gözümüze bunu aldık

200ü geçtim 4000'inci mesaj yaklaştı. 3000inci mesajı ben yazmıştım peeeh...

kasksız dizliksiz montsuz geleceksen hiç gelme yanıma. baştan söliim beni tanıyanlar bilir scootera binerken bile tam korumalıydım motorun büyüğü küçüğü olmaz sonuçta 2 teker üstündesin
Eski
  (#3983)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
23-01-2008, 19:41 PM

arkadaşlar sis farını kime bağlatabiliriz motor için

SİYAH KIRMIZI AKAR KANIMIZ BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ İŞTE FARKIMIZ TÜRK DİLİ MİLLİYETÇİLERİ YES NO OK MOK YOK
Eski
  (#3984)
just_hmz_26

just_hmz_26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Activa
23-01-2008, 20:00 PM

Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sinan abimler duymasın

işte bu güzel olmuş bak
Ahmet sus bakıyım ortalık karıştırma

Alıntı:
slayer2694´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
s.a arkadaşlar napıyonuz bakam.ya hamza bu esrider'ın videosunu vermişsin ya ben onu izledim orda esk.li göremedim ne iş :D bi yeni çevre yolunun orda gazlayan bi kaç motor vardı bi de bisikletlerin yanından gazlayan yeşil kawa vardı o da fatih abi heralde =) kimdir bunlar necidir anlat bakam bi :D
Burak onlar bizim hüseyin,mehmet,hasan,abdullah falan filanYa video hazırlayalım dedik...Ne yapsak ne yapsakBir iki photoshop hazırlama resim falan filan birkaç video fona müzik ohhhh tamamdır diye yaptık...Ama sezon açıldığında inşallah tanıtım videosuna kendi görüntülerimizi koyarızBi teker yaparsınız,oradan biri burnout falan koyarız tanıtımaBu arada sitemiz 1 Şubat'ta açılıyor...Geri kalan duyuruları açıldığında oradan yaparız artık

Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

evet şehir içi için çok ideal. biliyosun işte bazen foruma da yazıyorum bir günde 440km yaptıgım oldu gecen. 2depoyla.

çinli minli. gidiyo ya ona bak. kanuni markası o yeter bana. mondial ya da başka bişe değil enazından. bakımını yaptıkdan sonra bas gaza gitsin. taa nerelere gittim onla ben daha da gidecem nasipse inşallah.

he valla. sözde inönüden çay içip döncektik. ne seyitgazisi kaldı ne inegölü....

duydum ahmedim ama napcan. o zaman bu güzel göründü gözümüze bunu aldık

200ü geçtim 4000'inci mesaj yaklaştı. 3000inci mesajı ben yazmıştım peeeh...
Aman abi sana veya diğerlerine lafım yokBenimkide made in çin çan çon yaniHonda'nın kalitesi tartışılmaz daha doğrusu japonların kalitesi tarışılmaz o amaçla söyledim yani abi

Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar sis farını kime bağlatabiliriz motor için
Eray sanayide oto-elektrikçilere bi bak onlar yapar sanırım...Yine de yanlış bilgi vermeyeyim ama ben öyle biliyorum

Konu just_hmz_26 tarafından (23-01-2008 Saat 20:01 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...
Eski
  (#3985)
slayer2694

slayer2694 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 CBR 600RR
23-01-2008, 20:17 PM

burnout benden olsun :D zaten yeni teker alıcam değiştirmeden çekeriz bi burn
tekerde oğuzdan olsun onda 1000lik var daha kolay olur
Eski
  (#3986)
torento_1987

torento_1987 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbf 150:::::08
Kan Grubu: O Rh+
23-01-2008, 20:25 PM

bende video yu yeni izleme fırsatı buldum yalnız şunu söyliyeyim esriders logosu, süper olmuş daha önce de söylemiştim sana bunu kullandığın için sevindim, zaten kartal falan bi başka karizma oluşturuyor.

meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,
Eski
  (#3987)
just_hmz_26

just_hmz_26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-01-2008, 20:37 PM

YouTube Video
Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, YouTube sitesinde hata oluşmuş olabilir ya da Flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir.

Buradan da vereyim artık nasıl olsa you tube açılmış

Eski
  (#3988)
torento_1987

Çevrimdışı (offline)
23-01-2008, 20:44 PM

alışkanlıktan mıdır nedir you tube da izlemesi bi başka oluyor..

meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,
Eski
  (#3989)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: YBR '05
23-01-2008, 20:46 PM

ya bizim sticker işi noldu ? hamza volkan ?

kasksız dizliksiz montsuz geleceksen hiç gelme yanıma. baştan söliim beni tanıyanlar bilir scootera binerken bile tam korumalıydım motorun büyüğü küçüğü olmaz sonuçta 2 teker üstündesin
Eski
  (#3990)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
23-01-2008, 20:50 PM

Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
YouTube Video
Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, YouTube sitesinde hata oluşmuş olabilir ya da Flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir.

Buradan da vereyim artık nasıl olsa you tube açılmış
noldu hamza acılmıs youtube işe yaramadı demekkı

SİYAH KIRMIZI AKAR KANIMIZ BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ İŞTE FARKIMIZ TÜRK DİLİ MİLLİYETÇİLERİ YES NO OK MOK YOK
Eski
  (#3991)
GökhanYENİCELİ

GökhanYENİCELİ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Ses150 Dylan
23-01-2008, 20:58 PM

200.SAYFAMIZ Hayırlı olsun arkadaşlar

http://www.youtube.com/watch?v=9QijTkiQ94E&NR=1

Konu GökhanYENİCELİ tarafından (23-01-2008 Saat 21:39 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#3992)
just_hmz_26

just_hmz_26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-01-2008, 23:00 PM

Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bizim sticker işi noldu ? hamza volkan ?
Abi dediğim gibi eğer ben bastıracaksam geçikecek çünkü bizim sitenin stickerlarıda gecikecek biraz

Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
noldu hamza acılmıs youtube işe yaramadı demekkı
Yok yaradı...You tube videoları siteden sildi ve bir daha bu şekilde videolar eklenmeyeceğine dair garanti verdi

Gökhan abi motor güzel görünüyo...Senin motor mu abi o???Birde bi flaş kırmızı biri mavi olsa tam süper olacak

YouTube Video

Gökhan abi sendende bekliyoruz böyle şovlarBak Burak burn yapacak sende teker yap sitenin tanıtım videosuna koyalım

Baktıkça video çıkıyor ya Adam ne güzel yatıyo bu videoda http://www.youtube.com/watch?v=jTfPy...eature=related

Konu just_hmz_26 tarafından (23-01-2008 Saat 23:12 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#3993)
torento_1987

Çevrimdışı (offline)
24-01-2008, 02:08 AM

iyi gecelerrr eskişehirr yada pardonnn günaydınn

Eski
  (#3994)
mondi.playturk

mondi.playturk - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 151Rs
24-01-2008, 03:46 AM

walla bız zor oturuyoruz bunlar onune bınmısler biz otursak tekrar nasıl gerı oturacaz dıye dusunmeye baslarız bir kere bısıkletteb yapmıstık bısıkletı attım kendımı attım dustum...
Eski
  (#3995)
GökhanYENİCELİ

GökhanYENİCELİ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Ses150 Dylan
24-01-2008, 06:57 AM

Günaydınlar Efenim yoksa siz hala uyuyormusunuz yuuuh ben şuan biromda kahvaltı sonrası çayımı içiyorum neyse çalışmak güzel şey. Buarada Hamzacım videodaki motor benim değil aynısı ama flash yok ama çok beğendim bulabilirsem aynı şekilde yanan takarım bende mavi kırmızı olmasını çok isterim ama ozaman polislerle bozuşuruz Şu teker yapma konusu beni aşar okadar genç değilm zaten teker yapacak olsam scooter değil R1 alırdım Senin videodaki yatan adamın özelliği değil mototun özelliği bikeresinde bende çok mutlu bir anımda ona yakın yatırmıştım yer Osman Gazi Üniversitesinin yanındaki yolun virajı yönüm atatirk bulvarına doğruydu bilenler bilir o üninin yanındaki nizamiyenin oradaki viraj çok manyaktır korkutur ama ben oaya 90la en sol şeritte arabayla yan yana girdim 3.5 attım ama Tamamen ALLAH'a bırakmıştım ama sorunsuz yattı

yazım hatalarımı görmeyiniz lütfen sabahın köründe anca bukadar oluyor

Konu GökhanYENİCELİ tarafından (24-01-2008 Saat 07:00 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#3996)
headhunter251

headhunter251 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
24-01-2008, 09:12 AM

Günaydın MT milleti.Bugün okula gitmedim bu ne demektir;evde babam yok ve otomatikman motorumu çıkarmam için bi sorun olmadığını gostertiyo.
Haftalardır kavuşamıyoruz,o kadar özledim ki,dün gece yanındaydım.Silip temizledim,sevdim okşadım.Evde fazla konuşmaz dağa bayıra çıktığımızda,yollar kıvrım kıvrım yılan misali akıp giderken altımızdan; dile gelir maaşallah, muhabbetler ederiz birlikte.Eminim ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bu konuda...
Birazdan çıkacağım dışarı;kavuşacağım KocaKurt'uma haftaların stresi var üzerimde,dağıtmam gerek...Sizleri,motorumu,hayatı,insanları olumlu düşünebilme yöntemlerini herşeyi çok seviyorum...

Herkese iyi sürüşler dilerim,Allah bizleri bütün dahili ve harici tehlikelerden korusun inş.

km/s ibresinin 2. turu atması ayrı bir zevk beaa