Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı
|
Ahmet sus bakıyım ortalık karıştırma

Alıntı:
slayer2694´isimli üyeden Alıntı
s.a arkadaşlar napıyonuz bakam.ya hamza bu esrider'ın videosunu vermişsin ya ben onu izledim orda esk.li göremedim ne iş :D bi yeni çevre yolunun orda gazlayan bi kaç motor vardı bi de bisikletlerin yanından gazlayan yeşil kawa vardı o da fatih abi heralde =) kimdir bunlar necidir anlat bakam bi :D
|
Burak onlar bizim hüseyin,mehmet,hasan,abdullah falan filan

Ya video hazırlayalım dedik...Ne yapsak ne yapsak

Bir iki photoshop hazırlama resim falan filan birkaç video fona müzik ohhhh tamamdır diye yaptık...Ama sezon açıldığında inşallah tanıtım videosuna kendi görüntülerimizi koyarız

Bi teker yaparsınız,oradan biri burnout falan koyarız tanıtıma

Bu arada sitemiz 1 Şubat'ta açılıyor...Geri kalan duyuruları açıldığında oradan yaparız artık
Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı
evet şehir içi için çok ideal. biliyosun işte bazen foruma da yazıyorum bir günde 440km yaptıgım oldu gecen. 2depoyla.
çinli minli. gidiyo ya ona bak.  kanuni markası o yeter bana. mondial ya da başka bişe değil enazından.  bakımını yaptıkdan sonra bas gaza gitsin. taa nerelere gittim onla ben  daha da gidecem nasipse inşallah.
he valla.  sözde inönüden çay içip döncektik.  ne seyitgazisi kaldı ne inegölü....
duydum ahmedim ama napcan. o zaman bu güzel göründü gözümüze bunu aldık
200ü geçtim 4000'inci mesaj yaklaştı. 3000inci mesajı ben yazmıştım peeeh... 
|
Aman abi sana veya diğerlerine lafım yok

Benimkide made in çin çan çon yani

Honda'nın kalitesi tartışılmaz daha doğrusu japonların kalitesi tarışılmaz o amaçla söyledim yani abi
Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar sis farını kime bağlatabiliriz motor için
|
Eray sanayide oto-elektrikçilere bi bak onlar yapar sanırım...Yine de yanlış bilgi vermeyeyim ama ben öyle biliyorum