Alıntı:
mterayes26´isimli üyeden Alıntı
BUGÜN SİVRİHİSAR CADDESİNDEN YİMPAŞA DOĞRU SEYİR HALİNDE GİDERKEN ARKADAŞIMI YUNUSEMRE CADDESİNE UĞURLADIM VE OLAN OLDU
|
benden ayrıldıktan sona mı oldu eray'ım kardeşim asi çocukum ? canım kardeşim 3tfciler'in caracallı kreatası...

olm bidaha seni kapıya kadar bırakcam.sen tek kalınca gaza geliyon hemen.bak benim scooter'a vitesi yok sürati de yok.tıngır mıngır gidiyoz evden işe işten eve.evden tekrar adalara

neyse kardeşim geçmiş olsun. yarın gelcem yanına eve. sakın çıkma bu halde çarşıya...
iyycee azıttılar. bitane de bana denkgeldi saat 14 gibi polatkan caddesinde beyaz opel combo SY 999 plakası.verdim trafiğe. inşallah Allah'ından bulur bu nalet insanlar. adama yol veriyoz adam sıkıştırıyo bizi araya hee. 85le gidiyom müşteriye yetişcem evde bekliyo. bilmem nenin yavrusu tam araba geçerken araya aldı şerefsiz.....
sevgili mt'ciler arkadaşlar. kaskın önemini eray kardeşim bi kez daha kanıtladı.böle tatsız şekilde anlatmasını istemezdik ama o toyota artık Allahından bulsun inşallah girer biyere de geberir nalet...
Alıntı:
viper_1´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar dikkat edin üzerimizde nazar var.  Yakında motorcu kalmayacak... 
|
haklısın galiba volkan. ama hiçbi güç beni motor sevdasından ayıramaz.yolun başındayım daha ama seneye inşallah büyük planlarımız var 3 şeytan olarak... :D