Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
Kan Grubu: A Rh+
28-09-2007, 10:14 AM
Vaay Aytaçhanim Nasilsiniz.ölüm Kalim Oluncami Hatirlicaksiniz Arkadaşlarinizi.vay Be Kendisiyle Gurur Duyduğum Arkadaş..eskişehir Mt Ye Selam Vermedi.olsun Be Aytaç..
Canin Sağolsun...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: çelık 150 cross
28-09-2007, 22:51 PM
Alıntı:
oldcityboy´isimli üyeden Alıntı
beeeennn kroscu değiim bora efendi.benim motorum enduro yani kros ve enduro ikisi ayrı bir motor.kroscunun kim oldu belli plakasız ve ışıksız olurlar.genelde bilmnem anlatabildim mi.eskişehir mt nin çinçonlardan kurtulması lazım.allan hibinyosu seniii
al ıste necı bu adam bence motorcu deyıl dusunuyorumda ısmaıl XT yı sat motorda layık oldugun yere kadın koltuna otur anca senden arccı olur becerırsen
CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR.
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kinroad cruiser
Kan Grubu: O Rh+
28-09-2007, 23:08 PM
Alıntı:
zonex2´isimli üyeden Alıntı
al ıste necı bu adam bence motorcu deyıl dusunuyorumda ısmaıl XT yı sat motorda layık oldugun yere kadın koltuna otur anca senden arccı olur becerırsen
Hay ağzına sağlık emre ne güzelde dedin asvaltta pati çekmekden başka bişi yapamayan adam ahkem kesiyo bize burada
Bir millete, geçmişini unutturmak onu yok etmenin ilk şartıdır.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Peugeot Speedfight2+Google arama motoru
29-09-2007, 02:00 AM
Akşam 18:30 İftar yemeği kızılcıklı donas herkesi bekliyorum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: skygo 250cc
Kan Grubu: AB Rh+
29-09-2007, 10:34 AM
selam mt bizim tf cilernerde arkadaşlarım nerde leee tf ciler sesleri solukları yok yada tfciler nerde demek lazım öldürdümü kızlar sizi naptılar bak arama kurtarmaya haber vercem biri haber yollasın
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kinroad cruiser
Kan Grubu: O Rh+
29-09-2007, 14:35 PM
Alıntı:
forester´isimli üyeden Alıntı
pazar günü ne yapılacak, nerede , ne zaman bulusulacak beni bilgilendirirseniz sevinirim
Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz
Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz
yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım
Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız
Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Peugeot Speedfight2+Google arama motoru
29-09-2007, 15:30 PM
Niye rezil olsun ki motosikletten düşmek motorculuğun şanındandır
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KLR 650 & DT 125
Kan Grubu: B Rh+
29-09-2007, 16:05 PM
faruk başın sagolsun kardeşim
Alıntı:
bbaday´isimli üyeden Alıntı
Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz
Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz
yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım
Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız
Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum