ucanteneke5 abi attığın link ile bulgaristan macerana baktımda valla tam hayalimde ki geziyi yapmışsın...şimid hyo alacağım için oldukça maddi sıkıntılar içindeyim.ve hala 1000 ytl gibi bir açığım var

sırf motor alabilmek için iş yerine ekmek arası götürüyorum.öğlen yemeğinde lokantalara 5-10 ytl bayılmamak için.gittiğim zamanlarda ise bir çorba yada bir kuru iyip çıkıyorum.neyse bu beni ilgilendiren bişey.konuya geleyim.topic'de bir vize ve triptip lasım demişsin.yeşil sigorta istemiyor demişsin.ben önce ki yazılarımda 150 türke,45 bulgara para ödendiğini sölemiştim(duyduğum o) o kişi fazladan sigorta mı yaptı.tabi o günden bugüne kadar bir sürüde kanun değişmiştir.şuan ki durumlar nedir nekadar tutar? ölr bir düşünüyorumda burdan çıkıp sınırı geçmek sadece 500 ytl mal oluyor

sence bu festival için ne kadar nakit toplamamız lasım.ağustosa kadar durumlar ne gösterir bilemem ama şuan için benim bütçemi aşıyor.gerçi ağustos gezisi için birkaç kurnazlık düşünüyorum

(ailemin nakitte yardımcı olmaları için

) yinede tam olarak herşeyi öğreneyimde ona göre ayağımızı yorgana göre uzatalım.kafaya taktım çünkü bu sene ki festival için sana eşlik etmeyi çok istiyorum