Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Kafe > MT İl Grupları

[Bursa - MT] Motosiklet Grubu

Bu konuya 9556 cevap yazıldı 185992 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#9281)

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: FYM FY250/PL
Kan Grubu: A Rh-
08-02-2010, 18:10

DEğerli 2 teker dostlarım nikahımda beni şereflendiren ve istemeyerekte olsa katılamayan tüm dostları cani gönülden teşekkürederim. Umarım darısı tüm kardeşlerşimin başına
  ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
  Zakokkk - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#9282)

stilist16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: FYM 125 - 2B
Kan Grubu: A Rh+
08-02-2010, 18:28

Alıntı:
mesut yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 6:10 gibi geldim senın motoruda gördüm cafeye girdim bakındım tanıdık birini göremeyince maça yetişmem gerekiyordu bekleyemedim cıkısta senın motoru biraz inceledim plakada tanıdık geldi ama cafede tek oturan ve elinde kask olan birini görmediğim için tekrar cafeye dönmedim.
yerle bir oldugunuza üzüldüm geçmiş olsun...
Haftaya görüşeceğiz inşallah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------

Alıntı:
savpiras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar...
ben osman..
aranıza yeni katıldım..
öncelikle mustafa ya ömür boyu mutluluklar dilerim..
öncelikle a2 ehliyete başvurdum.onu alınca sıra motora gelecek..
motorda önceliğim f 650 (gönül r 1200 c ister ama boyumuzu aşar biraz,ilerde kısmetse) alabilmek.bu konu ve tercihim hakkında fikir ve görüşlerinizi almak isterim..
şimdiden teşekkürler...
Hoşgeldin.. Umarım istediğin motora kavuşursun..
  16 R 1201 FYM 125-2B
  stilist16 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#9283)

atmaca_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: honda cbr 125 r repsol
08-02-2010, 19:10

selam arkadaşlar yaklaşık 2 3 haftadır izmirdeydim az önce geldim....nassınız bakalım siteye girmeyeli baya bişeyler yapmışınız sanırım...yarın kısmetse cbr mi zindandan cıkarıyorum :D
  16 R 1217 (repsol)

Alt
  (#9284)

Kan Grubu: O Rh+
09-02-2010, 08:43

teşekkürler stilist16..
önce ehliyeti almam lazım..hafta sonu motor sınavına gireceğim.martta da direksiyon sınavı var.ondan sonra kısmetse ufak bi motorla başlamak istiyorum.
motor eğitimi için şimdiden ayarlama yapmam gerek.bildiğiniz-tanıdığınız referans vereceğiniz kimse varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim..

Alt
  (#9285)

16Chopper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Yamaha-XVS650A DragStar Classic
09-02-2010, 09:18

Alıntı:
teşekkürler stilist16..
önce ehliyeti almam lazım..hafta sonu motor sınavına gireceğim.martta da direksiyon sınavı var.ondan sonra kısmetse ufak bi motorla başlamak istiyorum.
motor eğitimi için şimdiden ayarlama yapmam gerek.bildiğiniz-tanıdığınız referans vereceğiniz kimse varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim..
Eğitim konusunda ben de dahil çok arkadaşımız yardımcı olabiliriz
  ! 16 BUN 71 ! / Turgut Çarıkcı

Her yerden çıkabilirim !
  16Chopper - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#9286)

mesut yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: bianchi hunter 125
Kan Grubu: AB Rh-
09-02-2010, 09:25

Alıntı:
teşekkürler stilist16..
herkez sana yardımcı olabilir cumartesi akşam buluşmaya geldiğin zaman istersen bende yardımcı olurum eğitim için motorumuda verebilirim
  16JBE36
  mesut yılmaz - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#9287)

09-02-2010, 09:34

Alıntı:
herkez sana yardımcı olabilir cumartesi akşam buluşmaya geldiğin zaman istersen bende yardımcı olurum eğitim için motorumuda verebilirim
Bu cumartesi buluşuyo muyuz abi ?

Her yerden çıkabilirim !
Alt
  (#9288)

09-02-2010, 10:02

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...
temel eğitim gerçekten çok önemli.açıkçası eğitim almadan motosiklete binmek istemiyorum.
kurumsal olarak eğitim veren şirket bulamadım bursa'da.istanbul'da markalar bu işi sırtlanmış durumda.şehir olarak bu konuda ekskiliğimiz var.bu açığımızı motosiklet.net gibi ciddi sosyal platformlarda kapatmamız gerek.gördüğüm kadarıyla bu iş fazlasıyla da ciddiye alınıyor bu forumda.katkısı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

not: karaman mahallesinde oturuyorum,media market'in hemen yanında.barış kafe ya çok yakınım yani.burada yapılacak organizasyonlara işten vakit bulabildiğim her fırsatta katılmak isterim.aslında bursa'daki tüm motosiklet sürücülerinin merkez üssü haline çevirebilirsek bu mekanı, çok da iyi olur kanısındayım.hem tanışmalar vs. daha kolay olur,hem sosyal ortam yaratmış oluruz...
selamlar,

Alt
  (#9289)

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Yamaha YBR 125
Kan Grubu: B Rh+
09-02-2010, 12:29

Alıntı:
Zakokkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DEğerli 2 teker dostlarım nikahımda beni şereflendiren ve istemeyerekte olsa katılamayan tüm dostları cani gönülden teşekkürederim. Umarım darısı tüm kardeşlerşimin başına
Allah mesut etsin, hayırlı olsun
  16 BHN 22
(BatuHaN)
EsKiŞeHiR

Alt
  (#9290)

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: UAG.125
09-02-2010, 12:36

Sevgili arkadaşım Mustafa,(Zakokkk) tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim.
  WwW.MoToSiKLeT.NeT
  ibrahim16 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#9291)

kursunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: B Rh+
09-02-2010, 12:42

Alıntı:
çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için...
temel eğitim gerçekten çok önemli.açıkçası eğitim almadan motosiklete binmek istemiyorum.
kurumsal olarak eğitim veren şirket bulamadım bursa'da.istanbul'da markalar bu işi sırtlanmış durumda.şehir olarak bu konuda ekskiliğimiz var.bu açığımızı motosiklet.net gibi ciddi sosyal platformlarda kapatmamız gerek.gördüğüm kadarıyla bu iş fazlasıyla da ciddiye alınıyor bu forumda.katkısı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

not: karaman mahallesinde oturuyorum,media market'in hemen yanında.barış kafe ya çok yakınım yani.burada yapılacak organizasyonlara işten vakit bulabildiğim her fırsatta katılmak isterim.aslında bursa'daki tüm motosiklet sürücülerinin merkez üssü haline çevirebilirsek bu mekanı, çok da iyi olur kanısındayım.hem tanışmalar vs. daha kolay olur,hem sosyal ortam yaratmış oluruz...
selamlar,
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Eğitim konusunda 16Chopper ve mesut yılmazarkadaşlarımın dediği gibi hepimiz yardımcı oluruz, ama acemiyken 650lik motordan bahsediyordun bence o konu için stilist16 tarafından tavsiyelere ihtiyacın olacağını düşünüyorum. Her yiğidin gönlünde bi aslan yatarmış ama bence sen önce kediyle başla
  16 BHN 22
(BatuHaN)
EsKiŞeHiR

Alt
  (#9292)

09-02-2010, 13:14

Alıntı:
teşekkürler stilist16..
kursunes;
kesinlikle haklısın.yukarıda belirttiğim gibi ufak bir motorla başlamak istiyorum.125-250 cc lik çok rahat işimi görür ilk etapta.bunun için bile eğitime ihtiyacım var.teorik olarak biraz altyapım var ama pratiğim olmadı pek.öğrenmenin de sonu yok,paylaştıkça bilgimizi ve tecrübemizi kendimizi geliştireceğiz.

ayrıca ufak motorlardan da hangisi alsam daha iyi olur bilmiyorum.bu konuda da fikrinizi ve tavsiiyelerinizi almak isterim.

Alt
  (#9293)

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

09-02-2010, 13:46

Alıntı:
16Chopper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ohooo ayaklanmışız hacıt
sensiz olmaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

Alıntı:
Zakokkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ömür boyu mutluluklar diliyorum abi

bu arada beni artcı olarak kabul eden kursunes abime çok teşekkürler
  16 BZJ 90

Alt
  (#9294)

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Mondial 150HS
09-02-2010, 16:47

Alıntı:
16Chopper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok büyük bir sorun olmazsa elbette her haftaki gibi...
  Doobly _-_-_ 16 BTF 31 _-_-_ ALPER ÖZEL

Alt
  (#9295)

09-02-2010, 22:45

büyük bir aksilik çıkmazsa bulusuruz istersen benım işyerime gel beraber gidelim barış cafeye motoru servise bırakıcam yarın cumartesiye kadar verirlerse motorla olmazsa metroyla gideriz
savpiras arkadaşımada severek yardımcı olurum ancak motorumu servise bırakacagim ıcın belirli bir tarih veremem ama benım eğitimimle cok kısa sürede sorunsuz sürmeye başlarsın artçımdan referans alabilirsin (motordan çakmayan kız arkadaşıma bile öğretmem 30 dk sürdü ondan kötü olma ihtimalin yok heralde )
  16JBE36
Alt
  (#9296)

10-02-2010, 07:51

Alıntı:
büyük bir aksilik çıkmazsa bulusuruz istersen benım işyerime gel beraber gidelim barış cafeye motoru servise bırakıcam yarın cumartesiye kadar verirlerse motorla olmazsa metroyla gideriz
savpiras arkadaşımada severek yardımcı olurum ancak motorumu servise bırakacagim ıcın belirli bir tarih veremem ama benım eğitimimle cok kısa sürede sorunsuz sürmeye başlarsın artçımdan referans alabilirsin (motordan çakmayan kız arkadaşıma bile öğretmem 30 dk sürdü ondan kötü olma ihtimalin yok heralde )

umarım yüzünü kara çıkarmam.

acelesi yok,sınava daha bir ay var.bu zaman içinde müsait bir haftasonu ayarlama yaparız.eksik olmayasın,teşekkürler...

Alt
  (#9297)

10-02-2010, 09:26

Alıntı:

Abi ben motora geçtim artık düzeldim Seni giderken alırım ancak kask senden Bana cep numaranı ve işyerinin tam adresini pmden atarsan haberleşiriz abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

Dün akşam bi delilik yaptım aradım Doobly abimizi hadi dedim barış cafe'ye sağolsun kırmadı beni kabucan'ı da aldı geldi. Hep kısa süreli konuşmalarla ayarladığımız için foruma yazmaya vakit bulamadık. Evlere dağılmadan önce bi de tur attık Benim hastalığın geçmesini ıslatma gibi bişey oldu Doobly abimize ve kanucan'a teşekkürler

Her yerden çıkabilirim !
Alt
  (#9298)

10-02-2010, 09:46

bana bir sms çaksanız bende gelirdim dün akşam işim yoktu
  16JBE36
Alt
  (#9299)

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Mondial 150HS
10-02-2010, 12:15

Alıntı:
bana bir sms çaksanız bende gelirdim dün akşam işim yoktu
Mesut aklıma geldi de çok oturmadık 1 saat oturduk zaten Barış'ta. 1 saat için de ordan buraya gelcen diye aramadım hiç. Nasıl olsa Cumartesi görüşürüz.

Bu arada Ümmet Abi Bursa'ya geliyormuş duyduğuma göre. Bu konuda bir bilginiz varmı? Tanışsaydık abimizle.
Gündüz işim var da akşam böyle bir plan çıkarsa bi alo deyiverin bana. Bilgisayar başında olamayacağım.

Doobly _-_-_ 16 BTF 31 _-_-_ ALPER ÖZEL

Alt
  (#9300)

10-02-2010, 12:30

Alıntı:
Doobly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada Ümmet Abi Bursa'ya geliyormuş duyduğuma göre. Bu konuda bir bilginiz varmı? Tanışsaydık abimizle.
Gündüz işim var da akşam böyle bir plan çıkarsa bi alo deyiverin bana. Bilgisayar başında olamayacağım.

Aynı şekilde bana da haber verirseniz sevinirim

Her yerden çıkabilirim !

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
bursa

Seçenekler