anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Kütahya - MT]

Bu konuya 3332 cevap yazıldı 55640 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#101)
mustafaeser

mustafaeser - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suziki GSXF 600
Kan Grubu: A Rh+
12-09-2006, 08:22 AM

eskişehir MT bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkürler haftasonu ılıcaya gidiyormusunuz?hayati abi nerelerdesin neden akşamları gelmiyorsun?bu arada son bomba dün akşam metin midye arabasını komple satın aldı ve hepsini kendi yedi yuuuuhhhhhhhhh metin.merak edenlere metin neden motora binmiyor biliyormusunuz?250 lik makine arkadaşı çekmiyor.650 lik shadow alacak artık
Eski
  (#102)
hayati

hayati - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 ybr 125 (mavi)
Kan Grubu: B Rh+
12-09-2006, 08:53 AM

Arkadaşlar benim yavaş yavaş motosiklet sezonu kapanıyor.Artık diğer hobime doğru yöneliyorum.Konu değişikliği açısından size bir kaç resim göndereyim.Şşşt İbo çek elini bıldırcınlardan

Eski
  (#103)
okyanus43

okyanus43 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GSXR1000
12-09-2006, 09:27 AM

Alıntı:
mustafaeser´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eskişehir MT bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkürler haftasonu ılıcaya gidiyormusunuz?hayati abi nerelerdesin neden akşamları gelmiyorsun?bu arada son bomba dün akşam metin midye arabasını komple satın aldı ve hepsini kendi yedi yuuuuhhhhhhhhh metin.merak edenlere metin neden motora binmiyor biliyormusunuz?250 lik makine arkadaşı çekmiyor.650 lik shadow alacak artık
Sımtıfa bittin sen. Artıkın kurtuluşun yok.
Öğle namazını müteakip falsollü bir kadir sana.
(NOT: Akşam Sımtıfa bütün midyeleri kendisi yedi, ayrıca midye almayada kendisi gitmişti.)
Eski
  (#104)
mustafaeser

mustafaeser - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-09-2006, 10:11 AM

metin valla bak bacaklarını kırarım düzgün konuş benimle ayrıca midye konusunda sen benden daha tecrübelisin hayati abi hafta sonu icin plan yokmu ibo resimlerde dahi musallat oluyor değilmi hayati abi ac bu adam ac metinde ona uydu zeki ayrıca akşam beni aradığın icin tşk edrm
Eski
  (#105)
madiso

madiso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: roadstar lf 250 ve crawn 150
13-09-2006, 13:35 PM

ya millet akşamları yiyonuz içiyonuz bize bisiyok ben çalışıyom diye yapıyonuz demi bu akşam gelinde benim orda çay içeriz ok ben24:00 a kadar oradayım hem haftasonu için bi program yaparız
Eski
  (#106)
oldwolf

oldwolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: regal raptor dadyw 250
14-09-2006, 01:46 AM

zuhahaaa millet gördünüzmü resimleri doktur vietnamda hayati abinin iyi avcı olduğu belliydi zaten canıııım görmedinizmi eskişehir gezisinde nasıl avladı bıldırcını iki dakkada queen: valla elinden bi uçan bide kaçan kurtulur yapıştır dokturum yapıştıııır yakışır. millet kaçın kaçııııın dokturun eline nüverver vermişler hepimizi furacak
bu arada diğer arkadaşlar kusura bakmayın hepiniz bu ibo yüzünden kaynadınız yoksa biz paylaşımcıyız ama ibo olunca paylaşacak bişey kalmıyo ondan yani ama biz gene dayanamadık 80 midyeden 5 tane iboya ayırdık 40 45 tanesini falan sımtıfa yidi (neresine yediyse) kalanlarıda metin abi ben ve diğerleri yidik bu arada sımtıfacım ne demek kardeşim rica ederim arıycaz tabi kardeşimizi vazifemiz bu arada metin abi sana 75 derecelik bi açıyla kadirrrr düşünüyo habarın olsun kolla.............. sımtıfacım
metin abiiiiiiiiiiiiiiiii saygılar abeeeeeeeem
Eski
  (#107)
mustafaeser

mustafaeser - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-09-2006, 08:31 AM

metin seni mahvettim kılmadığın bütün bayram namazlarını kıldıracağım kıbleği şaşırma lennn zeki hayati abime ne laf atıyon sen sıkıyosa sende yap artık doğrudan yananyım ibocum kusura bakam bunlar hep sana komploydu ama ortalığı hep süpüren zeki ile metin olduğunu biliyoruz
Eski
  (#108)
bbaday

bbaday - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kinroad cruiser
Kan Grubu: O Rh+
14-09-2006, 09:48 AM

eskişehir mt sanırım bu hafta sonu gelmiyecek farklı planları varmış kısmet önümüzdeki hafta tek başıma ılıca oradanda gazlıgöl kaplıcası yapacağım

nedense kaplıcalara karşı bir sevgim var

Bir millete, geçmişini unutturmak onu yok etmenin ilk şartıdır.
MT GEYİK KOMUTANI ORGENERAL BBADAY
Eski
  (#109)
okyanus43

okyanus43 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GSXR1000
14-09-2006, 15:47 PM

sımtıfa bittin sen. hatta şu anda yoksun.
Zeki güçlerimizi birleştirelim artık. Kolları
ve gövdeyi oluşturun bende başını oluşturcem.
Bittin sen sımtıfa...

Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Eski
  (#110)
oldwolf

oldwolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-09-2006, 16:56 PM

len sımtıfa seni kardeş belledik yemedik yeedirdik giymedik giydirdik sonunda bunuda yaptın heee tamam bunu sen istedin metin abi senin şu baş ağrısı olayı vardı yaaa onu sımtıfayla gidercez anlaşıldı
bu arada hayati abime laf eden yok zaten avlayabilen herkes avlasın kardeşim avcılık zor zanaat herkes yapamaz zaten hele sen hiç yapaman sımtıfa huahahaaa
bbaday kardeşim hayırlı yolculuk geçerken uğra kütahyaya grşelim
metin abi gerekeni yap artık mıstıfaya bu arada ibo içerde yemek yiyoo gene hafif açıkmış 6 tane kıymalı pide söylemiş kendine
Eski
  (#111)
viper_1

viper_1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-09-2006, 17:57 PM

Alıntı:
hayati´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kütahya cephesi ; keskin nişancısı hayati abi...

Volkan, CBF
Eski
  (#112)
oldwolf

oldwolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-09-2006, 18:30 PM

yok oluum orası vietnam seneeeee ? geçen sene hayati abi vietkong lularla çarpışıyo
Eski
  (#113)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: buell 1125R
14-09-2006, 18:38 PM

hafta sonu tavşanlı yapalım bi göveç yer geliriz

Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim
Eski
  (#114)
oldwolf

oldwolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-09-2006, 16:53 PM

arkadaşlar bu hafta sonu ben yokum şehir dışındayım ama önümüzdeki hafta sonu mutlaka yapalım bişeyler sezon kapanmadan bu hafta sonu sizde yaparsanız bişeyler şimdiden iyi eğlenceler dikkatli kullanın
Eski
  (#115)
madiso

madiso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
16-09-2006, 13:09 PM

mustafa abi nerelerdesin sen sana sataşan çok ne iş artıçının dogum günü kutlu olsun daha nice yıllara canan ında selamı var. ben bu hafta çalışıyom saat16:00 da çıkcam o saaten sora siz nerde olursanız ben gelirim.ibooo sen nerelerdesin sesin çıkmıyo hayati abimlede ugraşmayın yanlışlıkla sizide vurabilir belki gözüne bıldırcın gibi görüne bilirsiniz dikkat
Eski
  (#116)
biker

biker - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: regal reptor 250
16-09-2006, 17:49 PM

burdayım arkadaşlar çalışıyoruz işte nolsun, yahu ben derim ki; haftaya biyerlere gidip mangal yapsak.... iyi olmaz mı? Hayati abi bıldırcınlardan getir de ben bi çeviriyim... tadını merak ediyorum da
Eski
  (#117)
madiso

madiso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-09-2006, 08:10 AM

hayati abi bütün sezon vurdugun bıldırcınlar gitti ibo bıldırcın istiyo valla arık bizim gezi işleri ramazanda iftara kaldı galiba ibo kimseden ses cıkmıyo mustafa abi sende zekiye dikkat 45 derecelik açı ile KADİİİİİİİİİİİR geliyo haberin olsun hayati abi bide motosiklet le nası avlanılıyo bi tarif alabilirmiyim abi merak etim motosikletle av yaparken ne tür avlar var be abim mesela hep sarı bıldırcınmı yoksa kara mekede varmı ben hep esmer sevmişimdirde abi nası yapcaz bu işleri abi.
Eski
  (#118)
oldwolf

oldwolf - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-09-2006, 12:30 PM

millleeeeeeeeeeeet naaaabıyonuz be yaaa izmit değirmendereden selamlar. dün akşam 23:00 itibariylen kuzeni evlendirdik kıbrısa balayına gönderdik. burlarda motorla gezilcek bissürü yer var he bide düğün süperdi düğündede bissürü motor vardı siz naaptınız yokmu organizasyon falan gitmedinizmi hafta sonu bi yere bensiz gidemediniz dimiiii
metin abeeeeem nabıyon yauv özledim seni beeee
len sımtıfaaaaa al sana KADİRRRRRRRRRR
ibo motoruma iyi bak söyle karakızıma yarın geliyom merak etmesin
doktor civanım nooldu bizim ilaçlar aman doktor canım cicim doktor derdime bi çare................
sımayıl merak etme doktor yakında bıldırcın avlama kursu açıyo hepimize öğretecek engin tecrübelerinden faydalanacaz
neyse herkese selamlar izmitten bi isteğiniz varmı pişmaniye demeyin o zaten tamam 20 kutu aldım 15 kutusunu ibo yer zaten kalanıda biz paylaşırız artık
Eski
  (#119)
hayati

hayati - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 ybr 125 (mavi)
İyi ki doğdun artçı(her ne kadar benim seni hayata yeniden kazandırdığımı söylesende) - 17-09-2006, 19:39 PM

Kütahya MT boş duruyor diyenler büyük yanılgıya düşerler.
daha bu akşam ben katılamasam da mangal ve gezi bi arada hallettiler bu işi.
Doğum günü resimlerine gelince yeni fırsatım oldu özürrrrrrr arkadaşlar.
işte onlar da burda...

Zeki doğum gününü en içten dilekleriyle kutluyor.

Sımtıfa artçısına ne de güzel bakıyo dimi?

Bunlar da kutlamaya gelen eros ve sevgilisi afrodit.

VEEEE iyikidoğdun sevgili artçım.

ben se şu an evde kutluyorum.(ibrahim kusura bakma bu sene bıldırcın azdı ancak rakıma meze oldular seneye allah kerim)

Hepinize iyi ve sağlıklı yaşamlar dilerim

Alıntı:
alplion´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hafta sonu tavşanlı yapalım bi göveç yer geliriz
sen tavşanlı yapalım derken adamlar tavşanı aldı kaçtı bile...nerelerdesin oolum.

Alıntı:
biker´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
burdayım arkadaşlar çalışıyoruz işte nolsun, yahu ben derim ki; haftaya biyerlere gidip mangal yapsak.... iyi olmaz mı? Hayati abi bıldırcınlardan getir de ben bi çeviriyim... tadını merak ediyorum da
İbocum bi yesen bana kalmaz,o yüzden seneyi bekle derim ben sana

Alıntı:
oldwolf´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
millleeeeeeeeeeeet naaaabıyonuz be yaaa izmit değirmendereden selamlar. dün akşam 23:00 itibariylen kuzeni evlendirdik kıbrısa balayına gönderdik. burlarda motorla gezilcek bissürü yer var he bide düğün süperdi düğündede bissürü motor vardı siz naaptınız yokmu organizasyon falan gitmedinizmi hafta sonu bi yere bensiz gidemediniz dimiiii
metin abeeeeem nabıyon yauv özledim seni beeee
len sımtıfaaaaa al sana KADİRRRRRRRRRR
ibo motoruma iyi bak söyle karakızıma yarın geliyom merak etmesin
doktor civanım nooldu bizim ilaçlar aman doktor canım cicim doktor derdime bi çare................
sımayıl merak etme doktor yakında bıldırcın avlama kursu açıyo hepimize öğretecek engin tecrübelerinden faydalanacaz
neyse herkese selamlar izmitten bi isteğiniz varmı pişmaniye demeyin o zaten tamam 20 kutu aldım 15 kutusunu ibo yer zaten kalanıda biz paylaşırız artık
senin ilaçlar hazır oolum bi yamuk olmasın diye grup üyelerine söylemedim senin bitakım yerlerinden müzdarip olduğunu hipokrat yemini var ne de olsa

Konu hayati tarafından (17-09-2006 Saat 20:32 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#120)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: buell 1125R
17-09-2006, 20:32 PM

sezon bitmeden şöyle kamplı bişeyler yapalım kamp ateşi sucuk mucuk

Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim