anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Kütahya - MT]

Bu konuya 3327 cevap yazıldı 55580 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#2881)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: buell 1125R
Kan Grubu: B Rh+
19-06-2008, 08:46 AM

mondi playtürk çadır alırsan mutlaka çift katlı al,tek katlı alırsan içi çok nemli oluyo.festival maliyetini sorarsan da gidiş 100 km artı 3 günlük yiyecek içecek masrafı.2006 da gittiğimde kamp alanı çok uygun fiyatlı idi.ama 2007 de kinde her şey sosyete işi olmuştu.bu senede firmaların katılımı çok olursa sıkıntı olmaz sanırım.

Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim
Eski
  (#2882)
mondi.playturk

mondi.playturk - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 151Rs
Kan Grubu: A Rh+
19-06-2008, 10:26 AM

Alıntı:
alplion´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mondi playtürk çadır alırsan mutlaka çift katlı al,tek katlı alırsan içi çok nemli oluyo.festival maliyetini sorarsan da gidiş 100 km artı 3 günlük yiyecek içecek masrafı.2006 da gittiğimde kamp alanı çok uygun fiyatlı idi.ama 2007 de kinde her şey sosyete işi olmuştu.bu senede firmaların katılımı çok olursa sıkıntı olmaz sanırım.

saol alp ozaman bizde kütahya olarak sosyete gibi gideriz

bugun motorun yagını degiştirecektim bir baktım yag fitresdi ezuk buzuk hemen gittim 1 yag fitresi aldım 1 ytl ye sonra aklıma geldi abi sizde orjinal kayış varmı dedım adam dedi tabi hemde en ıyısınden baktım walla mondıallerın ustunde gelen orjınal kayış hemen onuda aldım kaç para dedi biliyormusunuz 15 ytl hem bando var hemde power line ben power aldım en saglamı oymus kütahyada 6 aydır bulamadıgım kayışı bir yag fitresi sayesinde buldum . ha bu arada castrol scooter 4 T10w40 aldım motorun sesi varya acayip olduya cok yuksek derecede motorun sesi degişti devir hemen cıkıyor eskı yagda iken cok fazla olmuyordu bu kadar artık kendım degiştirecem yagımı .....

Konu mondi.playturk tarafından (19-06-2008 Saat 14:52 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#2883)
okyanus43

okyanus43 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GSXR1000
20-06-2008, 08:52 AM

Afferin bak öğrenmeye çalışınca oluyormuş demek ki...
Çadır için ise Karagöz işhanının içinde av bayileri var.
Ordan temin edebilirsin. Alp'in de dediği gibi çift kat
olursa içeride nem oluşmaz. Masraf olarakta ortalama
giriş ücreti, yiyecek içecek filan kişi başı yarım pansiyon
80-100 arasında masraf gider... Abovvvvv çok mu oldu...
Acık az yersen, içersen 60-80 arası masraf olur.

Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Eski
  (#2884)
mondi.playturk

Çevrimdışı (offline)
20-06-2008, 10:04 AM

Alıntı:
okyanus43´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Afferin bak öğrenmeye çalışınca oluyormuş demek ki...
Çadır için ise Karagöz işhanının içinde av bayileri var.
Ordan temin edebilirsin. Alp'in de dediği gibi çift kat
olursa içeride nem oluşmaz. Masraf olarakta ortalama
giriş ücreti, yiyecek içecek filan kişi başı yarım pansiyon
80-100 arasında masraf gider... Abovvvvv çok mu oldu...
Acık az yersen, içersen 60-80 arası masraf olur.

abi gitmişken az yemek olurmuya tıka basa yıyecez dogada oyle yerı bulmusuz yerız yerız ıcerız motora bınerız abooowwww şimdiden heycanladım....
Eski
  (#2885)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: YBR '05
20-06-2008, 22:28 PM

kütahyalılar . selamlar hepinize habersiz geldik ve bi tane ybr alıp geri döndük. o esnada da hayati abi ve erhan'la tanıştık. en kısa zamanda görüşmek üzere. bu seferlik böle oldu

Alıntı:
headhunter251´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet galiba dediğin doğru Hayati abiciğim.Sinan abim artık bir YBR 125'e sahip.İstediği oldu sonunda.Bugün birlikte önce Söğüte rokko'yu verdik sonra kütahya'dan Kırmızı mı Kırmızı bi YBR alıp geldik.Başımızdan geçen maceraların adrenalinle acayip yakından bi akrabalığı vardı kesin.Neyse onları düşünmek bile adamın tüylerini ürpertiyor.Tekrar tekrar hayırlı olsun Sinan abiciğim. Allah'ın hikmeti üzerine karambole,bi soru sormak için durduk sorduğumuz insan kim olsun?..

*Hayati abi
Abi yardımların için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama birgün tekrar görüşeceğiz,Emin ol abiciğim
Burada hayati abim çekiyor fotoğrafı…

Sıra ben de…Soldaki arkadaşın ismini hatırlayamadım Hasan diyesim geliyor ama unuttum

Sinan abimde tez elden motorun resimlerini koyarsa daha bi güzel olur heralde
Herkese iyi akşamlar dilerim...

Topic hazır
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...a-kavustu.html

kasksız dizliksiz montsuz geleceksen hiç gelme yanıma. baştan söliim beni tanıyanlar bilir scootera binerken bile tam korumalıydım motorun büyüğü küçüğü olmaz sonuçta 2 teker üstündesin
Eski
  (#2886)
mondi.playturk

Çevrimdışı (offline)
21-06-2008, 02:07 AM

Alıntı:
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kütahyalılar . selamlar hepinize habersiz geldik ve bi tane ybr alıp geri döndük. o esnada da hayati abi ve erhan'la tanıştık. en kısa zamanda görüşmek üzere. bu seferlik böle oldu
hayırlı olsun kızımıza ıyı bak haaaa göttün kız gibi motoru
Eski
  (#2887)
okyanus43

okyanus43 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
21-06-2008, 08:42 AM

Hayırlı uğurlu olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bende şöleee 1000 rr istiyorum.

Okyanus43
Eski
  (#2888)
headhunter251

headhunter251 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
21-06-2008, 20:02 PM

Eskişehir'den tüm Kütahya MT sakinlerine selam olsun

Dün Sinan abiminde dediği gibi habersiz geldik ama Allah bizi gene MT'den Hayati abim ve Erhan'la (dün adını hatırlayamadığım ) karşılaştık ve tanışmış olduk.Sağolsun Hayati abimin bize büyük yardımı dokundu.Eskişehir MT ye yazdığın mesajı okudum abi.Hani demişsin ya bi motorcuya yardım et diye...Ben zaten yol kenarında durmakta olan hemen hemen her motorcuya yardım için duruyorum.Allah senden razı olsun abicim,Allah kimseyi bizim gibi yolda komasın inşaallah.Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın abilerim ve arkadaşlarım.Hepinize kazasız,belasız sürüşler dilerim...

km/s ibresinin 2. turu atması ayrı bir zevk beaa
Eski
  (#2889)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: YBR '05
21-06-2008, 23:36 PM

Alıntı:
mondi.playturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olsun kızımıza ıyı bak haaaa göttün kız gibi motoru
sağol mondi valla gaptığım gibi götürdüm

Alıntı:
okyanus43´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bende şöleee 1000 rr istiyorum.
saol okyanus.. darısı başına dicem de o seker bana geri döner

kasksız dizliksiz montsuz geleceksen hiç gelme yanıma. baştan söliim beni tanıyanlar bilir scootera binerken bile tam korumalıydım motorun büyüğü küçüğü olmaz sonuçta 2 teker üstündesin
Eski
  (#2890)
mondi.playturk

Çevrimdışı (offline)
22-06-2008, 12:56 PM

hayırlı olsun arkadaslar 2006 dan beri ilk cezamı yedım tamı tamına 55 ytl bir an önce odersen 41 ytl odersın dedı cok komık ya domanıcler petrolden cıktım doydoya gittim adam bana zeca kestı kaskın yok dıye bende dedım abı surdan gelıyom yemek yımeye gıdıyorum dedım ama olsun dıyor yanlarından 1 tane motor gectı patır patır otuyor egzozu tık yok kasklarıda yok ha buki tamam cezayı yaarken birde bana argo argo kelımler soylemeye basladı kufur etse daha iyidi sonra ceza yazarken bir daha 1 moto siklette 2 kisi kaskları yok kaydırıyorlar tekerı onlarada bişey demedı dıyorum baksana onlarında yok bana neden kesıyorsunuz adamlar bellemıs benı hep tutuyoprlardı yazamıyorlardı işte dun boslug-uma denk geldı ilk defa yazdılar cezamı faturadan canım sıkılmıyorda bukadar adaletsız bir sistemden canım sıkılıyor........

ama kütahyanın emnıyet mudurlugune ziyaretci defterine yazdım şikayetimi haksızlıgı...

ne ferdi olana günah ne derdi olana sopa illaki bir hayır vardır sen takma onları kafana

Konu mondi.playturk tarafından (22-06-2008 Saat 12:59 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#2891)
mtk

mtk - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Çin de olsa idare ediyoruz crosu..
22-06-2008, 20:22 PM

Alıntı:
mondi.playturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olsun arkadaslar 2006 dan beri ilk cezamı yedım tamı tamına 55 ytl bir an önce odersen 41 ytl odersın dedı cok komık ya domanıcler petrolden cıktım doydoya gittim adam bana zeca kestı kaskın yok dıye bende dedım abı surdan gelıyom yemek yımeye gıdıyorum dedım ama olsun dıyor yanlarından 1 tane motor gectı patır patır otuyor egzozu tık yok kasklarıda yok ha buki tamam cezayı yaarken birde bana argo argo kelımler soylemeye basladı kufur etse daha iyidi sonra ceza yazarken bir daha 1 moto siklette 2 kisi kaskları yok kaydırıyorlar tekerı onlarada bişey demedı dıyorum baksana onlarında yok bana neden kesıyorsunuz adamlar bellemıs benı hep tutuyoprlardı yazamıyorlardı işte dun boslug-uma denk geldı ilk defa yazdılar cezamı faturadan canım sıkılmıyorda bukadar adaletsız bir sistemden canım sıkılıyor........

ama kütahyanın emnıyet mudurlugune ziyaretci defterine yazdım şikayetimi haksızlıgı...

ne ferdi olana günah ne derdi olana sopa illaki bir hayır vardır sen takma onları kafana
geçmiş olsun; ben kaç kez gördüm motosikletli polisler bile kasksız dolaşıyorlar bigün onların fotolarını alıp şikayette bulunacağım ya da en azından ceza kesemek isteyen birine gösteririm..

>>>>>
Eski
  (#2892)
reddragon

reddragon - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
22-06-2008, 20:25 PM

Alıntı:
mtk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçmiş olsun; ben kaç kez gördüm motosikletli polisler bile kasksız dolaşıyorlar bigün onların fotolarını alıp şikayette bulunacağım ya da en azından ceza kesemek isteyen birine gösteririm..
al benden de o kadar
Eski
  (#2893)
mrock

mrock - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG GV250 Aquila
22-06-2008, 21:36 PM

Ufuk-Barış ikilisi gıcır gıcır kırmızı Hyo GV250 sahibi olmuştur artık. tekrardan gezilere dönüş yaptılar. hayırlı olsun,iyi sürüşler......

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak..... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...http://www.allstategarage.com
Eski
  (#2894)
DooMsDaY

DooMsDaY - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: FYM Masai - Grand Eagle 250
Kan Grubu: O Rh+
23-06-2008, 00:21 AM

[IMG][/IMG]

yorumlar..... biraz çalıntı oldu ama benim hoşuma gitti baya
Eski
  (#2895)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-06-2008, 09:26 AM

ufuk-barış yeni motorunuz hayırlı olsun.hacı süüüüpper olmuş.yine tişört işi yalan olmasın hadi bakam.

Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim
Eski
  (#2896)
okyanus43

okyanus43 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-06-2008, 09:49 AM

Alıntı:
DooMsDaY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[IMG][/IMG]

yorumlar..... biraz çalıntı oldu ama benim hoşuma gitti baya
Heeeee Özgür biraz çalıntı olmuş belli. Komple yürütmüşsün.

Alıntı:
mrock´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ufuk-Barış ikilisi gıcır gıcır kırmızı Hyo GV250 sahibi olmuştur artık. tekrardan gezilere dönüş yaptılar. hayırlı olsun,iyi sürüşler......
Hadi bakam agalar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

Konu okyanus43 tarafından (23-06-2008 Saat 09:51 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Okyanus43
Eski
  (#2897)
mondi.playturk

Çevrimdışı (offline)
23-06-2008, 11:56 AM

Ufuk-Barış yeni motorlarınız hayırlı olsun güle güle binin ...

eee biz maçı nerde bakıcaz yapacakmısınız türkiye almanya maçında bir organizasyon...
Eski
  (#2898)
alplion

alplion - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-06-2008, 15:02 PM

emok için ilk gün çıkacaklar bakalım liste yapalım buraya:ondan sonra vay ben duymadım, vay neden aramadın, vay benim haberim yoktu demeyelim.perşembe günü kararlaştırdıgımız bi saat te yola çıkalım.hatta yiyecek içecek işini,kimin ne getireceğini de konuşalım.....