Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha R1 2000
Kan Grubu: A Rh+
02-05-2008, 22:03 PM
Esselamu Aleykum ve Rahmetullahu Ve Berakatuhuu....Sevgili Arkadaşlar... Nasılsınız İyimisiniz Hiç Sesiniz Soluğunuz Çıkmıyor Burası Eskiden Daha şen şakrak bi ortamdı yaw millet sus pus olmuş yahu...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yeşil CİN
05-05-2008, 00:35 AM
Valla Aydemir abi bu radar işi beni sakat etti belki bende gelemeye bilirim. Şimdiden çok özür diliyorum. Fakat tam kesin konuşmuş olmayayım o gün gelene kadar parayı denkleştirip yatırırsam gelirim.
Alıntı:
Alperence´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Aydemir kardeşim o gün benim gelemeye ihtimalim var. Şimdiden özür diliyorum.
Hayali abi tek senmi cullacaksın
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KINALI KUZU
Kan Grubu: B Rh+
05-05-2008, 08:52 AM
kaç km hızda yakalndın. görüntülerini izledin mi.normal kurallarla belirlenen hızın % 50 fazla hız yapmazsan daha az ödüyosun o yüzden diyom. geçmiş ola ben zaten ali ustaya söylediydim. benim son güne kadar işim belli değil.
GAZİANTEP MT
ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAMOMUZUMDA MAVZER BİR YÜKDÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM
YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ GSR600
Kan Grubu: O Rh+
07-05-2008, 11:00 AM
zombie27 arkadaşım aramıza hoşgeldin gezilerimizde küçük büyük her cinsten motorsiklet varHer cc ye hitap ediyoruz.Bi gökhan(salton) +300lerde geziyor yeşil yarış motoruylao da radara yakalanmış zaten bu hafta gerisi düşük hızlarda toplantıya gel bu hafta tanışalımgörüşmek üzere saygılar
GSR600 27 J 6785
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR bir de 97 moskof var
Kan Grubu: B Rh+
07-05-2008, 12:00 PM
Merhaba Gaziantep MT,
Ben 2004 ten beri Antep'te yaz-kış öğrenciyim. Nasip olursa bu yaz gene yaz okulundayım, ama bu sefer yanlız gelmeyeceğim. :D :D Motorumu da getireceğim.
Antep'te çok karışık bi trafik ve çok sinirli halk otobüsü şöforleri var. Acaba bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz ve en önemlisi; ben üstesinden gelebilir miyim?
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ GSR600
Kan Grubu: O Rh+
07-05-2008, 15:39 PM
Kardeş meraba inşallah geldiginde tanışırızAldık birer büyük makina Antep trafigi düşünüyor şimdi bunların elinden ne yapacam diyeSen takma kafana her şeyin üstesinden gelirsin
Misafir olarak sürekli siteyi takip eden arkadaşlarım korkmayın üye olun tanışalım öyle dışardan seyretmeyin toplantılara gelin çok sıcak ortamımız var tanışalım
Konu Erkengel tarafından (07-05-2008 Saat 15:42 PM ) de değiştirilmiştir..
GSR600 27 J 6785
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KAWASAKİ ER-5
07-05-2008, 15:49 PM
Alıntı:
Erkengel´isimli üyeden Alıntı
Kardeş meraba inşallah geldiginde tanışırızAldık birer büyük makina Antep trafigi düşünüyor şimdi bunların elinden ne yapacam diyeSen takma kafana her şeyin üstesinden gelirsin
Misafir olarak sürekli siteyi takip eden arkadaşlarım korkmayın üye olun tanışalım öyle dışardan seyretmeyin toplantılara gelin çok sıcak ortamımız var tanışalım
Al benden de okadar onlar korksun sen den sen nıye korkuyorsun onlardan
aramıza hoşgelsin
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....