[Zonguldak - MT] Motosiklet Grubu
Bu konuya 409 cevap yazıldı ve 17438 kere görüntülendi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Konu CenkKeskin tarafından (22-01-2008 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
-
Hocam yalnız kalmışsın ama zonguldak taraflarından arkadaşlar vardı bir ara gelirler. Gelmezlesede ben ara sıra eregliye gezmeye gelirim (yolunuda kendinide çok severim) ozaman görüşürüz.
-
selam bende kömürkentliyim (zonguldak'lıyım) ama istanbul'da oturuyorum 3 yıldır
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kömürkentliler çıkmaya başladı ağır ağır
obkavi adını ekliyorum hemen listeye
-
Ahaan ben de varım..
.İstanbula taşındık ama hala gelirim tatillerde..Selam emekçi dostları
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Emek kentten selamlar sanada naruto hoşgeldin aramıza hemen senide ekliyorum listeye
-
selam arkadaşlar ben de burdayım yeni kayıt oldum herkese selamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin aramıza ve foruma ilk mesajın bu anlaşılan .... _nirvana_
-
Hoşbulduk dostlar buraya ilk mesasjım cenkKeskin ben diğer MD ve Gezgin motorcu Sitelerine takılıyordum ama bu siteyide takip ediyordum zonguldak topic görünce hemen üye olup yazayım dedim adım serkan sizlere cok selamlar.
hep iki teker üzerinde kalmamız dileğimle ......
-
Dostlar , ben eskişehirliyim ama sitede ARGENTO nickli üyemiz , zonguldaklı...
3 satırlık imza keyfi vardı, onu da kaldırmışlar...

-
Selam arkadaşlarım.Çaycuma'lıyım! 16 senedir İstanbul'dayım ama mayısın yarısını orada geçiricem.Görüşmek üzere!İsmim Oğuz.
-
-
"CenkKeskin",Arkadaşım 16 nisan pikniğine gidiyosun galiba.Biraz geç gelicem ama inşallah tanışırız.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla dostum malesef 16 nisana gidemicem vizeler filan koşturup duruyorum normalde afyonda okuduğum için baya zorlu olur gitmem.
ya şimdi gördüm benim adımıda yazmışlar saolsunlar ama hiç haberim yok adımın yazıldığından ama durya gitmeye çalışacamda neyle gidecem motoruna yancı olarak kim alacak beni
-
Bende Devrek' liyim ama Ankara' dayım.Ailemin yanına sık sık gelirim
-
Cenk kardeşim ben de Ereğliliyim ama siz beni tanımazsınız zira epey bir yaş farkı aramızda. 1982 den beri önce üniversite ve sonrasında iş hayatı İstanbul dayım, ancak her ay en az bir kez Ereğli ziyaretim olur. Bir evim de orada.
Önümüzdeki günlerde bir hafta sonu geleceğim, 13 mayıs da da Kolejimizin bahar şenliği için ordayız.Sanırım sen Zonguldaktansın!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kadim ve RIDVAN sizleride ekledim arkadaşlar.. RIDVAN hocam ben pek ereğliye gitmem malum festivallerde geliriz Kilimlidenim bende ama su anda okuyorum afyondayım en yakın zamanda (haziran 2) gibi oradayım..
-
CenkKeskin Nickli Üyeden Alıntı
valla dostum malesef 16 nisana gidemicem vizeler filan koşturup duruyorum normalde afyonda okuduğum için baya zorlu olur gitmem.
ya şimdi gördüm benim adımıda yazmışlar saolsunlar ama hiç haberim yok adımın yazıldığından ama durya gitmeye çalışacamda neyle gidecem motoruna yancı olarak kim alacak beni

Arabayla gidicem dostum.Gelirsen seve seve götürürüm seni.
"RIDVAN",geliyomusun dostum hafta sonu pikniğe?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla dostum çok iyi olur biliyomusun bende artcı aryodum nasıl buluşucaz pazar günü ? msn varsa konusalım bu gece online ım veya özel msj ile cep telefonumu veriyim o şekilde görüşelim çünkü yarın çıkıcam afyondan daha zor olur girmem nete pazar günü istanbulda belki girebilirim .??
-
bende zonguldak merkezdenim
+Konuya cevap yazmak için ÜYE olmalısınız.