Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6 fazer 600cc
Kan Grubu: O Rh+
[Kastamonu - MT] -
25-03-2006, 21:41 PM
arkadaşlar merhaba bu site araclığı ile tanışıp birlikte sorunlarımızı paylaşabiliriz ve beraber geziler düzenleyebiliriz her kastamonulu mt üyelerini tanışmaya davet ediyorum ben cideden fatih yapıcı herkese saygılar
Çevrimdışı (offline)
26-03-2006, 19:29 PM
Alıntı:
musti81´isimli üyeden Alıntı
bende kastamonuda motorcu varmı diycektim
kastamonu hanönü
musti kardeş merhaba biz cidede bayağı kalabalık bir mt grubuyuz tanışıp birbirimizle iltibat kuralım geziler düzenleyelim motor alım satımında birlikte birbirimize yardımcı olalım
Çevrimdışı (offline)
28-03-2006, 20:11 PM
johannes falcon kankam ben yarın kastamonuya gidiyorum huyasung tan vazgeçtim aslanlar gibi fz6 fazeri alacam allah nasip ederse 12 saat kaldı altımda olmasına bakalım allah hayırlısını eğlesin güzel rabbim
Arkadaşlar havalar biraz ısınsın bi tanışma faslı yapalım.EE organize yi de kastamonulu arkadaşlar yapsın.Biz hazıra konalımm.Arkadaşlar bi kuzu çevirme yaparız artık
Çevrimdışı (offline)
02-04-2006, 10:16 AM
arkadaşlar herkese slm sizden isteğim tanışmak için bu topinkte isinlerimizi ve varsa email,msn adreslerimizi yazalım vede bu topinkte bol bol yazışalım ancak böle tanışıp birlikte bişeler yapabiliriz.arkadaşlar bu arada motorumu aldım
Çevrimdışı (offline)
02-04-2006, 20:06 PM
Alıntı:
basbali´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar havalar biraz ısınsın bi tanışma faslı yapalım.EE organize yi de kastamonulu arkadaşlar yapsın.Biz hazıra konalımm.Arkadaşlar bi kuzu çevirme yaparız artık
yaparız tabi arkadaşlar hemde en kıralını biz daha bu cumartesi kuzu çevirdik hep birliktede yaparız inşallah
benim bildiğim mondial kt 125 var mondialin 150 lik scoter gibi bişi daha var çocuk yeni almış 1.600 ytl ye veririm diyo 15 günlükmü bişi birde 1 aylık kanuni var tam bilmiyorum kaçlık olduğunu ama istersen araştırımım galiba bunlar işini görmez ?