anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Antalya - MT]

Bu konuya 2171 cevap yazıldı 32375 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1101)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha aerox 100cc 2T
Kan Grubu: A Rh+
24-06-2008, 08:31 AM

ybr250 ,, cbx250,, cbf250,, türü bişey bak o zaman..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

yamaha aerox 100cc 2 zamanlı bebişim satılık sahibinden.com ilan no: 10037997
Eski
  (#1102)
ahmetnr

ahmetnr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 06'YAMAHA FAZER (balım)
Kan Grubu: AB Rh+
29-06-2008, 11:54 AM

ardaşlar selam antalyadayım toplantı yaptığınız mekan vs varsa tanışabiliriz tubiş pm lerine baksan diyorum selamlar

87 MOBİLİYETTE-90 JAWA-92 MİNSK-97 MZ-06 MONDİAL- 07 HONDA CBF150 - 08 YAMAHA FAZER 600 ...............2020..........2050 STOP
Eski
  (#1103)
arzum_1907

arzum_1907 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 250 ama yakında 600f olacak:)
01-07-2008, 10:21 AM

yaa biz nasıl bi antalya mt grubuyuz. güya en çok motosiklet olan il konumundayız.arkadaşlar bi toplantı ayarlasak diyorum.hem tanışırız hem bilgi alışverişi yaparız..umarım sesimi duyan olur.bi örgütlenemedik.millet ne organizasyonlar yapıyor yaa..örnek alalım biraz.yada biz yapalım onlar bizi örnek alsınlar yahu

MOTOSİKLET=BeLkİ SeNiN İçİN 2 TeKeR AmA BeNiM İçİn HaYaTıN AnLaMı..!!
Eski
  (#1104)
busihido_kadir

busihido_kadir - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha RX135
Kan Grubu: B Rh+
02-07-2008, 02:37 AM

öyretmenım haklısınız buyukler olarak sızden ılk adımı beklerız..

Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
Eski
  (#1105)
06bluedragger

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 08:13 AM

Alıntı:
arzum_1907´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa biz nasıl bi antalya mt grubuyuz. güya en çok motosiklet olan il konumundayız.arkadaşlar bi toplantı ayarlasak diyorum.hem tanışırız hem bilgi alışverişi yaparız..umarım sesimi duyan olur.bi örgütlenemedik.millet ne organizasyonlar yapıyor yaa..örnek alalım biraz.yada biz yapalım onlar bizi örnek alsınlar yahu
canım antalya mt de hayat yok burası sadece sanal kalıyo kimse buluşmaya gelmiyo burda o potansiyel yok ben kac defa buluşma düzenledim 1 kişi geldi sadece burda boşuna uğraşma gelen olmaz motorize07 buluşmalarına bak sen onlar kadar birbirini tutan yok buna eminim zati tubiş filen iyi geçinirsiniz..

bende isterim adımızı duyuralım herkes adımızı duysun örnek alsın isterim ama motorize07 catısı altında herşey mümkün trafikte motorize07 gurubuna herkes saygı duyuyor zati 5-6 motor kırmızı ışıkta motorize07 yelekleriyle yanyana durduğu zaman millet gıpta ediyor yunus polislerden duyduğum bişeyi söyleyim normal muhabbet ediyorduk abi ben motorize07 ye üyeyim dedim vallahamı ne güzel onlara imreniyorum çok güzel etkinlikleri var trafikte çok saygılılar kurallara uyuyorlar insanlara saygılı davranıyorlar keşke şu antalya trafiğindeki motosiklet sürücüleride onlar gibi olsa diyordu kendimlede onlarlada gurur duydum..

Eski
  (#1106)
gezgin290

gezgin290 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni hussar 2004
Kan Grubu: O Rh+
02-07-2008, 08:46 AM

kerem haklısn motorize ufak ama köklü bunu biliyoruz.sadece bizim yapmamız gereken antalya grubunu toplayıp bir toplantı yapmak ve bir baş seçip bunu oturtmak..motorizeye bende üyeyim ama toplantılarına pek gidemiyorum...ama biz mt antalya olarakta bir grup kurarak köklü ve sabit olabiliriz..bizim kitlemiz genç sadece artık aklımızı başımıza alıp toplanmak zaten bir kere toplanırsak herşeye çözüm bulabiliriz...ya bir topic açalım bir gün belirleyelim....kim katılacaksa ismini topiğe yazssın bilelim abi...buluşmayı ayarlayalım....

KRAL'INA YOL VERMİŞİM,SOYTARISINLAMI UĞRAŞCAM..
Eski
  (#1107)
arzum_1907

arzum_1907 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 18:59 PM

Alıntı:
gezgin290´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kerem haklısn motorize ufak ama köklü bunu biliyoruz.sadece bizim yapmamız gereken antalya grubunu toplayıp bir toplantı yapmak ve bir baş seçip bunu oturtmak..motorizeye bende üyeyim ama toplantılarına pek gidemiyorum...ama biz mt antalya olarakta bir grup kurarak köklü ve sabit olabiliriz..bizim kitlemiz genç sadece artık aklımızı başımıza alıp toplanmak zaten bir kere toplanırsak herşeye çözüm bulabiliriz...ya bir topic açalım bir gün belirleyelim....kim katılacaksa ismini topiğe yazssın bilelim abi...buluşmayı ayarlayalım....
gezgin çok haklısın..o zaman ilk adımı sen ben kerem atalım ve birgün belirleyip topic açalım.ilk adımı biz atalım..bence güzel bi organizasyon yapabiliriz..msn adreslerimizi alalım..toplu bi görüşme yapalım..var mısınız yok musunuz kutuya mı gideceksiniz

Eski
  (#1108)
06bluedragger

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 20:51 PM

Alıntı:
gezgin290´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı:
gezgin çok haklısın..o zaman ilk adımı sen ben kerem atalım ve birgün belirleyip topic açalım.ilk adımı biz atalım..bence güzel bi organizasyon yapabiliriz..msn adreslerimizi alalım..toplu bi görüşme yapalım..var mısınız yok musunuz kutuya mı gideceksiniz
yavrum siz bayram şekerimisiniz heh..

fatih olm kaç defa buluşma düzenledik gelen oldumu heh zubidik..
yada kaç buluşmaya geldin heh..

arzum canım istediğimiz kadar topic acak burada hayat yok ama madem istiyorsunuz acalım topic bakalım kimler gelecek hadi bunu kararlaştırak öptüm canım..

Eski
  (#1109)
rasta07

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 21:46 PM

az sabredin bende alıyım motoru geliyim , yaz sonuna doğru ...

Arabayla gelsek çok abes olur sanırım , siz kaynaşın ben motor aldığım gibi katılırım aranıza ..
Eski
  (#1110)
arzum_1907

arzum_1907 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 21:51 PM

yaa yapıcaz isterseniz yaya gelin.önemli olan tanışmak bilgi paylaşımı yapmak bilmem anlatabildim mi?valla keremcim biz başlatalım gelen gelir gelmeyen kendi bilir

Eski
  (#1111)
rasta07

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 21:56 PM

Arkadaşlar şaka bir yana uygun bir zamana denk gelirse bende tanışmak isterim , başlamak isteyen biri olarak çok sorum var , başınızı ağrıtırım , baştan söyliyim ..

Konu rasta07 tarafından (02-07-2008 Saat 21:59 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#1112)
06bluedragger

Çevrimdışı (offline)
02-07-2008, 22:50 PM

Alıntı:
yaa yapıcaz isterseniz yaya gelin.önemli olan tanışmak bilgi paylaşımı yapmak bilmem anlatabildim mi?valla keremcim biz başlatalım gelen gelir gelmeyen kendi bilir
tamam canım hadi başlatalım herkesi çağıralım buluşma ayarlıyalım..(msn de kızdırdım sonra dövmek yok hee)

mt antalya buluşuyor motorunu kap gel buluşması..

:f lower::flo wer:

Eski
  (#1113)
demirgursel

demirgursel - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kawasakiER5
03-07-2008, 07:21 AM

arkadaşlar
gelen az çok bahanelerini bırakın, önce bir yer ve zaman ilan edin biraraya gelin,kaç kişi olursanız olun farketmez.resimleyin toplantılarınızı faaliyetlerinizi.
ki örnek olsun resimleri görenler imrensin iştahlansın.ve zamanla inanın çok güzel ortam yakalarsınız
sizin antalya topiğine bakmadan duramıyorum, artık biraraya gelmeye başlayın .benim yüksek dozda antalya zaafım var, seneye kısmet olursa gezmeye motorumla geleceğim, siz böyle yaparsanız kim gezdirecek, kim rehberlik edecek
hadi canlanın görev zamanı, birileri çaba sarfedecek

ve geliyorum dediğimde tek motorlu olmayacağıma eminim, bizlerle kim ilgilenecek

Konu demirgursel tarafından (03-07-2008 Saat 07:22 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

sıkıysa yakala..................KAWASAKİ ER 5
bikepics.com/members/demirgursel/05er5
Eski
  (#1114)
gezgin290

gezgin290 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-07-2008, 11:18 AM

Alıntı:
06bluedragger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam canım hadi başlatalım herkesi çağıralım buluşma ayarlıyalım..(msn de kızdırdım sonra dövmek yok hee)

mt antalya buluşuyor motorunu kap gel buluşması..

:f lower::flo wer:
bu nebiçin buluşma len motorunu kap gel buluışması
hadi yer belirleyim aga yer düşünclerinizi bekliyoruz arkadaşlar...gelmeyenin kaynanası ölsün ahada hadi gelmeyinde görem benim fikrim açık bi cafe olması veya çaybahçesi uygundur...la kerem bu motorizenin buluştuğu yerde buluşalım kalı otoparkın orda....olmamı...

Eski
  (#1115)
uniAkrep_07

uniAkrep_07 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Beat 2008
03-07-2008, 14:09 PM

ulaaa bayadan beri girmıordum siteye neler dönmüş...olm kerem zaten bu siteye işlk girdiğimden beri buluşmayı yapan sadece 2miziz sen ve bnden başka kimse gelmedi şuana kadar sadece 2miz birlikte olduk yalımda.Ama söle sıkı bir buluşma ayarlarsak çok iyi olur.Ben hep diyorum sadece yalım deıl başka yerde olsun diye ama kimse gelmiyor motorcular öldü artık.Sizler buluşma gününü ayarlayın bende size uyarım uymaya çalışırım yanii.Çünkü iş güç var gelmeye de çalışırım....

BİZ HER ZAMAN KRALDIK...TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!! AnTaLyASPOR HODRİMEYDANTALYA
Eski
  (#1116)
yolcu07

yolcu07 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-07-2008, 16:21 PM

Yalım bi kere buluşma için ideal bi yer değil. Yalım diyince insanın aklına içip içip sürat yapılan bi yer geliyor. İlk buluşma için daha sakin bi yer tavsiye ediyorum. Buluşma saatleri akşam dokuz olsun ve her hafta yapılsın. Fotolar çekilip siteye atılınca insanlar daha bir heveslenir. Ayrıca ilk buluşmalar önemlidir. Benim motorum seninkini döver muhabbetine girilirse toplantıya gelen arkadaşda soğukluk yaratır. Haftada bir gezi yapılsın siteye atılsın fotoları.

Antalya da güçlü bir MT grubu olması kentin motosiklet kültürüne olumlu katkıda bulunacaktır.
Eski
  (#1117)
gezgin290

gezgin290 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-07-2008, 16:55 PM

Alıntı:
yolcu07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalım bi kere buluşma için ideal bi yer değil. Yalım diyince insanın aklına içip içip sürat yapılan bi yer geliyor. İlk buluşma için daha sakin bi yer tavsiye ediyorum. Buluşma saatleri akşam dokuz olsun ve her hafta yapılsın. Fotolar çekilip siteye atılınca insanlar daha bir heveslenir. Ayrıca ilk buluşmalar önemlidir. Benim motorum seninkini döver muhabbetine girilirse toplantıya gelen arkadaşda soğukluk yaratır. Haftada bir gezi yapılsın siteye atılsın fotoları.

Antalya da güçlü bir MT grubu olması kentin motosiklet kültürüne olumlu katkıda bulunacaktır.
aynen katılıyorum abi sana artık bilinçli motor kullancı sayısının artması lazım yoksa cahillik aldı başını gidiyo....sokaklarlada motorize tişörtleri mt tişörtleriyle gezelim...millet imrensin kendimize çekelim herkesi bilinçli motor kullanmaya davet edelim.....yapalım abiler bişeyler işte bunları yapmak bu kadar zormu ya....birbirimizden öğreneceğimz çok şey var...buluştukça konuştukça fikirlerimizi payulaştıkça bişeyler olur...ya antalyadayız ya başka şehirde değilizki belki çoğumuz birbirimizle dipdibe oturyor çalışıyor....toplanmak bu kadarmı zor...sadece 1 kaç saat ayırarak bu işi başarabilirz arkadaşlar...

Eski
  (#1118)
uniAkrep_07

uniAkrep_07 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Beat 2008
03-07-2008, 19:22 PM

aynn hepinize katılıorum kardeşlerim...O zamn buluşma saatleri dokuz olsun ve her hafta sonu bir yer planlıyalım orda buluşalım gerekirse bnde foto.makinasıda var getirir çekeriz.
İsterseniz bu hafta sonu cumartesi veya pazar günü hangi gün uyarsa sizlere bir yer söleyin buluşalım yapalım ilk görüşmemizi.Sizlerden buraya istediğiniz yerleri yazmanızı istiyorum.Biz bu işle uğraşmazsak kimsenin yapacağı yok.Hdi bakalım ANTALYA MT hadiiiiii.............

BİZ HER ZAMAN KRALDIK...TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!! AnTaLyASPOR HODRİMEYDANTALYA
Eski
  (#1119)
busihido_kadir