ben henüz 1 guruba üye değilim fakat hafta sonu şehir içi buluşma yada gezilere katılmak isterim hussar klansmanında motor varmı yada hussarla size yetişebilirmiyim çoğunuzun motoru cc si büyük ben 100ü geçemiyom..
sanırım 1 de pembe hussar varmış mrk ettim doğrusu
yalım park tam olarak nerde bir hafta sonu gidip ordaki arkadasları görmek isterim..
evet ama hussar değil o mondial ;)
antalyalı gençlik takılmıyo buraya heralde ya
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: salcano 150 gtı
Kan Grubu: A Rh+
22-02-2008, 22:27 PM
evet arkadaşlar trabzondan aranıza kaynak yapmaya geliyorum pazarertesi anatalyadayım motoru getirmek istedim ama 150 kağıt istediler vicdansızlar bakalım belki getirebilirim antalya da görüşmek üzere
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung rx125
Kan Grubu: B Rh+
25-02-2008, 08:58 AM
Alıntı:
lord61´isimli üyeden Alıntı
evet arkadaşlar trabzondan aranıza kaynak yapmaya geliyorum pazarertesi anatalyadayım motoru getirmek istedim ama 150 kağıt istediler vicdansızlar bakalım belki getirebilirim antalya da görüşmek üzere
gel valla..2 gündür de hava çok güzel..şanslısın..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: salcano 150 gtı
Kan Grubu: A Rh+
26-02-2008, 19:57 PM
evet arkadaşlar dün geldim uçakta indim tekrar uçaa bindim
aman ALLAHım bu ne söğük böyle trabzon daha sıcaktı birde havaş otobüsü 2 saat şehiri gezdirdi öldüm 1.15 dakkada trabzondan geldim havaalanından 100. yıla 2 saatte gittim ne iş neyse
bugün motor üstünde sabahtan akşama kadar dolaştı antalyayı hakkaten güzel memleket canım düdene felan gittim 10 numara gezme işini bitireyim sizlerle buluşmak istiyorum eğer isterseniz tabi
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....