anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Adana - MT]

Bu konuya 4542 cevap yazıldı 80449 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#981)
youngchoppercı

Çevrimdışı (offline)
06-06-2007, 16:30 PM

selam abilerim amcalarım giriş bomba oldu ya benim yaşım küçük biraz ondan öle saygı mertebesinde yazim dedim küçük derken de şey etmeyin yane dışlamayın beni bağrınıza basacaksınız ben inanıorm yani bu sene motor ehliyeti alabilicem işalah ağustosda! ya ben chopper,cruise hastası bi insan oldum cıktım şimdi ehliyet aldımda hangi motoru öneriyorsunuz napmalıyım nası kullanmalıyım? bu arada küçük filan diye şey de yapmayın senin boyun ne yaşın ne filan nası kaldırıcan o motoru diye boyum 1.92 kilom da 95-100 arası gidip gelior yani kaldırırm umarım kaslıyım filan yok o kadar abartmayalım da beni görseniz ben bile inanmıorm kendime yane lütfen tawsiyelerinizi bekliorm genç motor aday adayı olarak ve tabiki de bir adanalı! herkese teşekkürler:D
Eski
  (#982)
delicoban

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CbR 125 geri sayım...
Kan Grubu: B Rh+
06-06-2007, 16:44 PM

Alıntı:
youngchoppercı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam abilerim amcalarım giriş bomba oldu ya benim yaşım küçük biraz ondan öle saygı mertebesinde yazim dedim küçük derken de şey etmeyin yane dışlamayın beni bağrınıza basacaksınız ben inanıorm yani bu sene motor ehliyeti alabilicem işalah ağustosda! ya ben chopper,cruise hastası bi insan oldum cıktım şimdi ehliyet aldımda hangi motoru öneriyorsunuz napmalıyım nası kullanmalıyım? bu arada küçük filan diye şey de yapmayın senin boyun ne yaşın ne filan nası kaldırıcan o motoru diye boyum 1.92 kilom da 95-100 arası gidip gelior yani kaldırırm umarım kaslıyım filan yok o kadar abartmayalım da beni görseniz ben bile inanmıorm kendime yane lütfen tawsiyelerinizi bekliorm genç motor aday adayı olarak ve tabiki de bir adanalı! herkese teşekkürler:D
arkadasım oncelıkle sıtemıze hos geldın..tanısma baslıkı acsaydın ıyı olurmus..neyse..
yaşına göre boyun kilon fazlaymıs...
ayrıca yasın az degıl kendini biraz kucuk goruyorsun sanırım.... yasın ne kadar kucuk olursa olsun mantıklı ve mert sekılde konusursan kimse seni dıslayamaz...
bu arada motor alacagım demısin Bütçen ne kadar.......

Konu delicoban tarafından (06-06-2007 Saat 16:51 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#983)
Gnusher

Gnusher - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Cbr 125 ve adana trafigi
Kan Grubu: B Rh+
06-06-2007, 17:26 PM

Alıntı:
demirgursel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum merak ettimo kapkaç yazısı nerede acaba.
gerçekse yolumu değiştireyim bundan sonra.
ben çoğu zaman göl çevresini gezerim,stres mtres kalmaz.bide aksi tarafı bazen balığada giderim oralara.
olmazsa seni koruma çağıralım yanımıza
bu arada trafikle mücadeleyi ne yaptın.kazalara devammı
Şimdi o göl kenarı boyunca gidiyorsun ya.Sonra bir köprü var.Uzuuun Çatalan köprüsü diyorlar.İşte o köprüye girmeden evvel orda saçma bir göbekimsi bir yapı var işte orda yazıyor.Bende dayanamadım zaten yazıyı yazdıktan sonra bastım gittim.Ben hep diyorum bir allahın kulu hadi gidelim bakalm falan demiyor.Çok güzel yollar bana biraz Datça'yı anımsattı
Millet eşiyle ailecek falan gitmiş.Bende zaten cumartesi gittim.
Balık işi süper olur aslında misina ucuna tek kancalı süper oltamla balığı kurutan hatta neslini tüketen av yeteneğim var(yalan).
Trafiğe alıştım abisi yinede can sıkıyor zaman zaman.Adam tın tın tın gidiyor sahiplenmiş sol şeridi bende prensip olarak sağdan geçmem...Neyse kaza olmuyor çok şükür.İyice alışırım zamanla.
İlk başlardaki stabil stres ve can sıkıntısı yerini keyife bırakmaya başladı.
Akşam Çmok(muydu yav)a bir uğrayayım bakalm ne olacak, kendi halimde bir köşeye sineyim.
Son olarak zamanı ayarlayabilirsem Mar-mok a felaket heves ettim yanıma arkadaş arıyorum var mı gitmeyi düşünen?
Eski
  (#984)
Tequ

Tequ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha xT660 R
Kan Grubu: O Rh+
06-06-2007, 21:46 PM

hoşgeldin çapırcı arkadaş

Sadece m ' aLi..
Eski
  (#985)
ErMaN01

ErMaN01 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zongshen ZS200GY-A
06-06-2007, 21:57 PM

BENDE VARIM ADANADAN ARKADAŞLAR MOTORU ALMAMA 1-2 GÜN KALDI TANIŞALIM MONDİAL 125 ZN ALACAĞIM

EMAİLİM ekureci@hotmail.com beklerim görüşürüz inşalah arkadaşlar.

Konu ErMaN01 tarafından (06-06-2007 Saat 22:02 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

bu ikonu çok seviyorum
Eski
  (#986)
emrah yasar

emrah yasar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
Smile 06-06-2007, 22:10 PM

oo erman bey hos geldın alacagın motorun sımdıden hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ıyı surusler

BAŞKALARININ SENI EZMESINE IZIN VERME; EHLIYET AL, SEN ONLARI EZ...
Eski
  (#987)
efendy_iso

efendy_iso - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Oda ne oliki :)
06-06-2007, 22:53 PM

youngchoppercı sanki senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum ama nerden tahmin ettiiğimi nasıl söylesem bilmiyorum efendiye takılıyomuydun

bu arada arkadaşlar bu hafta bi plan program varmı varsa katılmak isterim
Eski
  (#988)
ertuğrul

ertuğrul - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-06-2007, 23:09 PM

Alıntı:
efendy_iso´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet ertuğrul 33 plaka yoksa o adres sorduğumuz krosçulardan birisi senmiyidn
evet kardeş bendim hayırlı şürüşler

Alıntı:
emrah yasar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oo erman bey hos geldın alacagın motorun sımdıden hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ıyı surusler
kardeşim adana gibi bir yerede ışıkta ön kaldırımp onlarca metre gitmekte ne ve oo altındaki makina nasıl bir canavarki oo kadar devirli çalışıoooo aman dikkat

Konu ertuğrul tarafından (06-06-2007 Saat 23:13 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Eski
  (#989)
emrah yasar

emrah yasar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-06-2007, 23:29 PM

dayımın makinasıydı honda crf 250 güzel makinaydı yaa insana bütün istediklerini varıyoo
ama marmarıse gıttı bu arada ertı senıde duyuyoruz o parkurlarda atlamalar zıplamalar kendini baya aşmışsın
supersın dostum helede ç.ü nun arkasında gecen haftaa zor durdurmuslar senı ne bu hız kaptırmıssın kendını ııyıce ama sonuna kadar yanındayım

BAŞKALARININ SENI EZMESINE IZIN VERME; EHLIYET AL, SEN ONLARI EZ...
Eski
  (#990)
tyler_durden

tyler_durden - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ramzey QM 125T-10 D ama büyüyünce çook büyük olacam
07-06-2007, 15:22 PM

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
haberiniz olsun (özellikle chopper kullanan arkadaşlar) m1 tepe'ye 1916 modelden 1981'e kadar bir sürü harley-davidson getirmişler. hepsi de görülmeye değer. bence kaçırmadan görün, bu fırsat her zaman ele geçmiyor

Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Eski
  (#991)
efendy_iso

efendy_iso - ait Avatar

Aktif (Online)
07-06-2007, 15:30 PM

ertuğrul söylediğiniz yerlere doğru gittik tşkr ederim kardeş gerçekten gzel bi pazar oldu saolasın
Eski
  (#992)
demirgursel

demirgursel - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: KAWASAKİ ER 5
07-06-2007, 16:08 PM

Alıntı:
tyler_durden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
haberiniz olsun (özellikle chopper kullanan arkadaşlar) m1 tepe'ye 1916 modelden 1981'e kadar bir sürü harley-davidson getirmişler. hepsi de görülmeye değer. bence kaçırmadan görün, bu fırsat her zaman ele geçmiyor
m1 de ne geziyor arkadaş.satıyorlarmı
Eski
  (#993)
efendy_iso

efendy_iso - ait Avatar

Aktif (Online)
07-06-2007, 16:27 PM

demirgürsel kanka bugün eski garajların ordaki kavşaktaki senmiydin saat 13:00 gibi
Eski
  (#994)
ertuğrul

ertuğrul - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-06-2007, 20:12 PM

Alıntı:
ertuğrul söylediğiniz yerlere doğru gittik tşkr ederim kardeş gerçekten gzel bi pazar oldu saolasın
sende saol kardeş hayırlı sürüşler

Alıntı:
emrah yasar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dayımın makinasıydı honda crf 250 güzel makinaydı yaa insana bütün istediklerini varıyoo
ama marmarıse gıttı bu arada ertı senıde duyuyoruz o parkurlarda atlamalar zıplamalar kendini baya aşmışsın
supersın dostum helede ç.ü nun arkasında gecen haftaa zor durdurmuslar senı ne bu hız kaptırmıssın kendını ııyıce ama sonuna kadar yanındayım
güzel makinaydıı allah kısmet ederse alcam ya ktm ya crf .. artık szinle takılmam makinayı büyütürsem :D

Konu ertuğrul tarafından (08-06-2007 Saat 23:47 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Eski
  (#995)
motorlu avukat

motorlu avukat - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GSR600
07-06-2007, 21:57 PM

Son zamanlarda kimler katıldı aramıza . Ben epeydir yoktum da ?

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
Eski
  (#996)
qrar

qrar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL 650 A
Kan Grubu: A Rh-
07-06-2007, 22:26 PM

gelende çok gidende .......

01 PB 650
Eski
  (#997)
demirgursel

demirgursel - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: KAWASAKİ ER 5
07-06-2007, 22:32 PM

Alıntı:
demirgürsel kanka bugün eski garajların ordaki kavşaktaki senmiydin saat 13:00 gibi
iso ben deyildim.ben 16:30 civarı yollara düştüm.oda motosiklet net e takılınca oldu.
arkadaşımız m1 tepede harleyler oldugunu yazmış.onlara bakmaya gittim.güzel makinalar var.tavsiye ederim.biraz resim çektim şimdi yüklemeye çalışacagım.
şimdi
Eski
  (#998)
ertuğrul

ertuğrul - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-06-2007, 23:46 PM

Alıntı:
motorlu avukat´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son zamanlarda kimler katıldı aramıza . Ben epeydir yoktum da ?
abi bende yeniyim bu alemde bilmiyorum kimler var kimler yok ama tanımadığım insan cookk tanıyıp unuttuğumda

Konu ertuğrul tarafından (08-06-2007 Saat 23:51 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#999)
qrar

qrar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL 650 A
Kan Grubu: A Rh-
09-06-2007, 19:22 PM

Alıntı:
ertuğrul´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi bende yeniyim bu alemde bilmiyorum kimler var kimler yok ama tanımadığım insan cookk tanıyıp unuttuğumda
erti sen nerelerdesin. bizim düzende değişiklik yok. her zamanki gibi çarşamba toplantı yapıp sohbet muhabbette; pazarları uygun oldukça da gezide. seni çok uzun zamandır göremiyoruz.

01 PB 650
Eski
  (#1000)
ertuğrul

ertuğrul - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-06-2007, 00:59 AM

bu aralar baya yoğunum erhan abicim . uzun zamanda dedeğin şurda 2 ay oldu yaa ... her çarşamba toplantı olduğunu biliyorum ve gezilerinizide yakından takip ediyorum . pazar günleri genelde crosa cıkmayı tercih ediyorum ee croscuysan cros yapcan dimi ama en kısa zamanda croscu arkadaşlarımla birlikte oo gezilere katılcaz ..bu arada yeni makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler