Alıntı:
|
ael320´isimli üyeden Alıntı
bu gün dostlarla sohbet ederken beni çok üzen bir konuyu öğrendim.Belki çoğunuzun haberi vardır ben haberi olmayanlar için konuyu yazıyorum;Gaziantep ve aydın illerimizde belediye sınırları içinde motorsiklet kullanmak yasakmış sadece transit geçiş yolu kullanabiliniyormuş aksi takdirde motorlar bağlanıyormuş.Beni üzen memleketin bunca derdi sorunu varken bu illerin yöneticilerinin kafayı motorsiklete takmaları aklın ve mantığın kabul etmeyeceği bir olay bu uygulama yarın bizlerin illerindede olabilir o zamanı hayal etmek bile bence tam bir kabus ruhsatlı plakalı malını kullanamamak ondan faydalanamamak bence kişisel haklarımıza bir saldırı hatta bir hak gaspıdır.herkesi bu konuya tepki vermeye hakkımızı aramaya çağırıyorum tepkimiz eylemimiz bu kişilere bir daha oy vermeyelim kendi kuyularında boğulsunlar dostlar inanın çok üzgün ve duygusalım bu illerde motoru olan kardeşlerimizin ızdırabını hayal edebiliyormusunuz?
|
herkese selamlar,
benzer bir uygulama Adana'da da mevcut. Gecen yazdan beri
Ataturk Cad, ve Gazipasa Bulv na motosiklet girisi yasak.
eger bizler motor kullanırken diger insanlari (trafikteki diger araclari, yayalari, mahal sakinlerini vb.) rahatsiz edersek;
motosikletcilerden rahatsiz olacak insan sayisi artip sikayetker cogalacaktir.
Bu durumda bizlere karsi bazi yaptirimlar uygulanacaktir.
örnek: bir supersport makine, ozelliklede eksozu modifiye edilmis olsun. suleyman demirel bulvarinda 1,2,3ncu viteslerde 10.000 devirde motoru bagittirirken cevre apartmanlarda oturan insanlarin hosuna mi gider yoksa rahatsiz olup sikayet mi ederler.
ORNEKTEN DOLAYI KIMSE UZERINE BIRSEY ALINMASIN. KIMSEYI HEDEF TAHTASINA KOYDUGUM YADA ELESTIRDIGIM YOK! ADI UZERINDE ORNEK!!!
tamam motosiklet bir ozgurluk simgesi olabilir / olmalidir da,
fakat toplumu rahatsiz eden insanlari oyuncagi olmamalidir.