Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ne istersen var :P
Kan Grubu: AB Rh-
11-12-2006, 16:43 PM
Alıntı:
Makine´isimli üyeden Alıntı
Merhaba
Arkadaşlar bu haftasonu için Adana'lı tüm motorcuların katılacağı bir gezi üzerinde yoğunlaşmayı öneriyorum. Öneriler arasında İskenderun Körfezi arsuz önerisi var. Bence yapılabilecek birşey. Ayrıca tüm herkesin kaynaşacağı bir organizasyon olacak. Yol temiz olduğu için her türlü motorun rahatlıkla gelebileceği bir rota. Görüşlerinizi bekliyorum.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL 650 A
Kan Grubu: A Rh-
11-12-2006, 17:01 PM
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE, GÖNÜL MUHABBET İSTER KAHVE BAHANE
yer mekan pek sorun değil. ister eyner ister eğner istersede bir başka yer olsun.
hep beraber yol almak, eğlenmek, motor itmek, bozulmuş motoru beklemek, devrilen motoru görünce nefes almadan koşmak, hadi geciktik bağrışları arasında biz buyuz ve biriz demek.......
Aktif (Online)
Motosikleti: Yamaha xT66o-R
Kan Grubu: O Rh+
11-12-2006, 17:05 PM
Alıntı:
qrar´isimli üyeden Alıntı
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVEHANE, GÖNÜL MUHABBET İSTER KAHVE BAHANE
yer mekan pek sorun değil. ister eyner ister eğner istersede bir başka yer olsun.
hep beraber yol almak, eğlenmek, motor itmek, bozulmuş motoru beklemek, devrilen motoru görünce nefes almadan koşmak, hadi geciktik bağrışları arasında biz buyuz ve biriz demek.......
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ne istersen var :P
Kan Grubu: AB Rh-
11-12-2006, 17:17 PM
ewt de, dün dönüşte biraz ertinin cross'unu, geri kalan yolda da berkerin cross'unu ben kullandım, alışkın olmadığımdan kollarım tutulmuş soğuk yemekten, ama yine de zorlicam bugün...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha XT600
Kan Grubu: B Rh-
12-12-2006, 12:42 PM
Arkadaşlar Slm,
Artık motorumu da aldım, bir kaç güne kadar ruhsatı da halletmiş olurum. Sonrasında da ver elini dağ, bayır...
Çarşamba günleri toplantılara maalesef ingilizce dersim olduğu için katılamayacağım, ancak toplantılarda konuşulanlar ve gezi programlarını buradan izleyebileceğim...
Görüşmek üzere