anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Adana - MT]

Bu konuya 5134 cevap yazıldı 88485 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#421)
racer_caner001

racer_caner001 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SATTIM ALAMIYORUM.ÜHÜHÜHÜ:(:(
Kan Grubu: A Rh+
02-10-2006, 17:20 PM

cross4ever motorun nasıl bişe kardeş motorseverim diyen herkesle tanışmak isterim ya zaten adanada böle motorcular fazla yok...msn adresini yaz tanışalım,buluşalım kader ya belki bi kırmızı ışıkta beraber durmak nasip olur o zaman el sıkışırız motorunun senin resimlerini gönderebilirsin bana.tüm motorseverlere va islam camiasına hayırlı iftar ve raamazanlar...

ayrıca makine abii salı akşamı allah izin verirse geliyorum yanına tamam mı abi bak motoruma bakıpta gülme nolur yaaa olurmu hayırlı akşamlar makine abi...
canerr6 yıldız

Konu racer_caner001 tarafından (02-10-2006 Saat 17:21 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#422)
cross4ever

cross4ever - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Zs 200 Gy
02-10-2006, 19:21 PM

Alıntı:
racer_caner001´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cross4ever motorun nasıl bişe kardeş motorseverim diyen herkesle tanışmak isterim ya zaten adanada böle motorcular fazla yok...msn adresini yaz tanışalım,buluşalım kader ya belki bi kırmızı ışıkta beraber durmak nasip olur o zaman el sıkışırız motorunun senin resimlerini gönderebilirsin bana.tüm motorseverlere va islam camiasına hayırlı iftar ve raamazanlar...

ayrıca makine abii salı akşamı allah izin verirse geliyorum yanına tamam mı abi bak motoruma bakıpta gülme nolur yaaa olurmu hayırlı akşamlar makine abi...
canerr6 yıldız
cross bozması biişi de idare dio beni...
bide dostum neden gülsünler motoruna şu forumda 1 aya yaklaşık bulunuyorum ve emin ol herkes kişinin motoruna deil kişiliine dostluuna önem verir.. motor sadece bi araç.. motorunun pahalı bişi olmamasından utanma-büyük makineler gördüünde çekinme.. birqün senin de olur emin ol. önemli olan motor deil üstündekidir.. görüşmek üzere

Haydi eqoma sponsor ol !!!
Eski
  (#423)
Makine
Moderatör

Makine - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL650 V-Strom
03-10-2006, 15:44 PM

Merhaba

Arkadaşlar Duyurular bölümündeki Kan bağışı kampanyasına Adana olarak katılmak bizim için bir sorumluluk görevi. İlgili bilgiler aşağıda mevcut.

http://www.motosiklet.net/forum/show...097#post450097

Malesef zamanında geçirdiğim sarılık (Hepatit A) sebebiyle kan veremiyormuşum. Ancak destek olmak adına cumartesi akşamı organizasyona yardım etmek istiyorum. Desteğinizi bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Eski
  (#424)
racer_caner001

Çevrimdışı (offline)
03-10-2006, 15:46 PM

eyvallah crooss4ever doğru söylersinde bazı kibirli insanlar vardır gerçi onlara insanda denmez ama işte insan yinede çekiniyor.tabiikide önemli olan ikitekerin üstündekidir.allahın izniyle tek hadafim bitane büyük makine ile evime gelmek olacak...allah herkesin gönlüne göre versin...
Eski
  (#425)
Makine
Moderatör

Makine - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
04-10-2006, 08:13 AM

Arkadaşlar bugün akşama bir aksilik omlazsa Ümmet abi kulbümüze geliyor. Destek olmak ve sohbet etmek için tüm Adana'lı motorcuları kulübümüze bekliyoruz. Buluşma büyük ihtimal 19:30 civarı gerçekleşecek.

Görüşmek üzere.

Eski
  (#426)
mkcelikkol

mkcelikkol - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR1000RR'07
Kan Grubu: B Rh+
gökyüzünde şenlik var !!! - 04-10-2006, 10:13 AM

selamlar,

haftasonu bizim evden cektigim bir fotografi sizlerle paylaşmak istiyorum. bu tarz doğaüstü olayları fotoğraflamak galiba yeni filizlenen bir tutku oldu bende.

bundan sonrada yagmurlu akşamlarda şimşek/yıldırım avlamaya çalışacam.

aramızda bu konuda bilgili / bu konuya istekli başka arkadaşlar varsa tanışmak ve beraber ava çıkmak isterim

tedbirli olmak pisman olmaktan daha iyidir

http://www.bikepics.com/members/mkcelikkol/
Eski
  (#427)
Makine
Moderatör

Makine - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
04-10-2006, 10:51 AM

@mkcelikkol güzel bir resim. Zor yakalanan bir an. Paylaşım için sağol.

Arkadaşlar Ümmet abi ile telefonda görüştüm. akşam saat :19:30'dan sonra inşallah kulübümüzde olucak. Tüm Adana motorcularını Türkiye'yi scooter ile gezen bu abimizle tanışmaya davet ediyorum.

Eski
  (#428)
ümmet perkitan

ümmet perkitan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kısa br süre motor yok
Kan Grubu: AB Rh+
04-10-2006, 11:11 AM

evet arkadaşlar sizlerle tanışmak ve sohbet etmek için eğer müsait olursanız görüşmek üzere akşam kulübünüzde olmak istiyorum.nurdağından sevgiler,selamlar görüşmek üzere.

-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-

BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Eski
  (#429)
racer_caner001

Çevrimdışı (offline)
04-10-2006, 17:44 PM

makine abi,ümmet abi bende geliyorum akşam çmsk'ya hem makine abiyle hemde ümmet abiyle tanışıp sohbet eetmeye geliyorum abiler.herkese hayırlı akşamlarrrr..
canerr yıldız

merhaba arkadaşlar,
dün çmsk gittim ve orda makine abiyle tanıştım kendisi çok iyi bir insan,ayrıca ümmet abiyle de tanıştım hepsi çok iyi insanlar.makine abi inşallah bu tanışma sağlam ve sıkı bir dostluğun başlangıcı olur.
herkese saygılar görüşmek üzereee

Konu racer_caner001 tarafından (05-10-2006 Saat 12:58 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#430)
kayasertac

kayasertac - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni classic 125
05-10-2006, 20:21 PM

yoğun iş & okul temposundan 2 gündür foruma girememiştim, keşke haberim olsaydı toplanacağınızdan... ümmet abiyle daha önce ayak üstü tanışıp bikaç kelime bi sohbet edebilmiştik, artık başka bi turunda uzun uzun sohbet imkanı olur kendisiyle ve tüm adanalı abilerimiz & arkadaşlarımızla...

01 LD 347
Eski
  (#431)
racer_caner001

Çevrimdışı (offline)
06-10-2006, 20:51 PM

makine abi nasılsın foruma neden girmiyorsun abii.özür dilerim cuma (buakşam) gelemedim.valla çok istiyordum ama olmadı abi ya.hem motoru yaptıramadım hemde iftar için yemeğe gittik amcamlara.tekrar ne zaman görüşebiliriz abi yaa bana haber verde en kısa sürede yine bi muhabbet edelim.olur mu?
farınız ve yolunuz daima açık olsun mt iyi akşamlar
Eski
  (#432)
fevri

fevri - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya As125T + Keeway Supershadow
07-10-2006, 12:04 PM

Evet ilk tanışma toplantımızda Makine, ÜmmetPerikan, caner, Engin Abi ile güzel bir sohbet yaptık bu güzel sohbet için herkese teşekkür ederim. Kahve için de ayrıca teşekkür ederim makineye.
Cuma akşamı gelen misafirlerden dolayı katılamadım.
Hafta sonu için gezi veya başka plan varsa görüşelim.

Motosiklet ciddi ve derin bir kullanma kültürü ile beraber gelir ve bu kültüre vakıf değilseniz çok tehlikelidir.Vakıf olmanın da tehlikeyi tamamen kaldıracağı kocaman bir palavradır. Ancak kullanımı cazip kılacak ölçülerde tehlikeyi azaltır.
Eski
  (#433)
farsak

farsak - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: x
07-10-2006, 14:18 PM

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ama hala bir motor sahibi değlim adanada vmax ve suzuki intruder 600 varmıdır bu motorlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

Eli cebinde serseri bir kurşun gibidir. dağlarda uluyan boran sesleri FARSAK"ın kulağında ninni dilinde türküdür "sak dur " diyen NİNHURSAK"ın nefesi!..
Eski
  (#434)
kayasertac

kayasertac - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-10-2006, 20:53 PM

fevri & farsak adana-mt'ye hoşgeldiniz,
v-max'ı gizerlerden sorabilirsiniz giz-kar yamaha servisi konusunda daha duyarlı, gizerlede pek sorun yaşamazsınız...

bu arada kan bağışına katılanlar oldumu acaba? benim mesaim daha yeni bittiğinden yetişemedim kan vermeye ama en yakın zamanda kişisel olarak veya benimle gelmek isteyen birileriyle (iftardan sonra) gidebilirim...

01 LD 347
Eski
  (#435)
fevri

fevri - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-10-2006, 22:32 PM

hoşbulduk kayasertaç & farsak en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

Motosiklet ciddi ve derin bir kullanma kültürü ile beraber gelir ve bu kültüre vakıf değilseniz çok tehlikelidir.Vakıf olmanın da tehlikeyi tamamen kaldıracağı kocaman bir palavradır. Ancak kullanımı cazip kılacak ölçülerde tehlikeyi azaltır.
Eski
  (#436)
racer_caner001

Çevrimdışı (offline)
09-10-2006, 09:16 AM

herkese merhabalar,
fevri bende tanıştığımıza çok memnnun oldum.abi en az 250 cc üzeerinde motor almadan çmsk ile gezi düşünme en azından uzun yol düşünme yani,pazar günü beraberdik makine abi dl 650 ile geldi yanında da honda vardı ama onun cc tam bilmiyorum adamlar normal gidiyor ben yırtıyorum motoru anca birazcık yaklaşabiliyorum.ama kayasertaç,sen,ben adana içi dersen olur yoksa büyük motor olmadan olmuyor kardeş yahuu...en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese hayırlı günler.
kayasertaç çmsk takılıyormusun hiç???
Eski
  (#437)
fevri

fevri - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-10-2006, 09:38 AM

Dediğin doğru scooter ile sürat yapılmaz tabi ama gidilecek yer belli ise biz yavaş yavaş geriden de geliriz. Ya da yarım saat erken çıkarız yola .... ya da daha basit bir güzergah belirleriz arkadaşlar. Motoru zorlayarak yapacağın geziden zevk de almazsın zaten.
Şahsen ben de büyük bir motor almayı düşünüyorum ama şu an scooterla da gezmeye çıkarım yani.

Eski
  (#438)
Makine
Moderatör

Makine - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-10-2006, 12:20 PM

@fevri ve diğer arkadaşlar hoş geldiniz. Bu haftasonu için 1 - 2 planımız var. Ben hazırlıkları bitirince duyurusunu yapıcam. Ayrıca bir iftar yemeği organize ediyorum. en kısa zamnda bilgi alıcaksınız. Ayrıca arkadaşlar özelden bana kişisel bilgilerini gönderin.

Ad - Soyad - Telefon - e-mail bir projemiz var bunun için lazım.

görüşmek üzere.

Eski
  (#439)
racer_caner001

Çevrimdışı (offline)
09-10-2006, 14:41 PM

slm makine abi nasılsın sana geldi değilmi özel mesajım.biraz önce çmsk önünden geçtim.o dünkü arkadaş senin motorunu yıkıyordu.kib abi görüşmek üzere unutma haftasonu gezileri bekliyoruz senden ok...scooteren yetişebileceği
Eski
  (#440)
kayasertac

kayasertac - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-10-2006, 20:29 PM

motorlar büyüyene kadar kendi halimizdeyiz ya da büyüklere vites düşürtecek gibiyiz
caner, çmsk'ya bi defa gitmek nasip oldu bikaç kişiyle tanışıp sohbet edebilmiştim ama normalde takılmıyorum...

hasan abi bekliyoruz planlarını, 3000 km bakımını yaptırdım yetişirim artık size

01 LD 347
Etiketler:

Konu Seçenekleri