anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[Adana - MT]

Bu konuya 5236 cevap yazıldı 90175 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#3901)
demirgursel

demirgursel - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kawasakiER5
Kan Grubu: A Rh+
15-05-2008, 00:33 AM

Alıntı:
muzaffer1968´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok çıkmaz ne yapalım artık senin hurdayla gideriz
hemde ne hurda yığın hurda
Alıntı:
HaYaLeT01´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen yıl Çarşamba akşamları da bir yerlerde buluşur çay içerdik, n'oldu herkese? Biz biraz muhabbet edelim diye Demir Gürsel ile saat 17:00 gibi buluşup Adnan Menderes civarlarında turlayacağız. Gezerken de bulabildiğimizi gruba eklemeyi düşünüyoruz. Katilmak isteyen olursa mekanımız belli değil, ama tüm mekanlar bizim. Arayın yeter.

......5 dk sonra:

Yukarıdaki mesajı yazarken dışarıda havanın birden döndüğünü fark edemedim, planımız muhtemelen yatar, heveslendirdiysem özür dilerim. Ama havanın güzel olduğu akşamlar geliyor, yapalım şu çay-kahve-sıkma muhabbetlerini eskisi gibi. Ne güzel vakit geçiriyorduk.
murat dediğin gibi bi mekan edinmek gerek, bu fikri çok önceleride savunuyordum, ama kendi payıma zaman ayıramadım açıkçası
Alıntı:
zion1´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne yapalım arkadaşımız diye ses de cıkartmadık canurluksuz da kostüm motora benzedi yaw (züürt tesellisi simileysi)

Alıntı:
azgurbuz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bravo tebrik ediyorum sizleri, alkııış; gezmeye çıkmanıza 18 dakika kala mesaj atarsanız nasıl gelelim. Mancınık mı var bizde
bizde beyle, hava bozuk olunca isonun dükkanda muhabbet ettik, sağolsun isom ağırladı bizi
Alıntı:
LTF06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
motorum olacaktıda motorcu görecektiniz....

nasıl motorcusunuz yaaa yağmur yağacak diye motora binmiosunuz
dört tekere binip üfürmesi kolay sen motorda yağmur yedinmi hiç
Alıntı:
ben akşamları saat 19:30 gibi evde oluyorum, eğer gittiğiniz veya bulabileceğim yeri söylerseniz bundan sonra size katılabilirim.
bi yer ayarlayalım bencede.en azından işten güçten zaman artırıpta motorcu arkadaşlarımdan benim gibi işi olmayanı bulurmuyum muhabbet etmeye diyeceğimiz bir yerimiz olsun.işi olmayan takılır hem bu vesileyle biraraya gelinir
Alıntı:
Zafer Abi, Muzaffer Abi,

Biraz ani oldu, farkındayım, bizim de telefonda kararlaştırdığımız anlık bir buluşmaydı, eve gelip üzerimi değiştirirken sadece bir mesaj yazacak vaktim oldu, ama yine de duyurmak istedim. Zaten yağmur oyunu bozdu, biz yine de sözleştiğimiz için buluştuk, İso'nun mekanına kaçtık. O kadar da tatlı su motorcusu değilmişiz, usul usul gezdik yağmurda.

"Yağmur da tatlı sudur" diye atlayanlara selam ederim...

Bu eski buluşmaları başlatalım, ister sıkma-börek falan yemeye, ister yemekten sonra çay içmeye... Geçen yıl arkadaşların Adnan Menderes'te bir-iki çaycı mekanları vardı, ben de onları bulduğum yerde takılırdım. Bir de Çatalan köprüsünün oradaki sıkmacılarda buluşuluyordu herhalde. Maksat muhabbetse heryer olur bize. Saat 20:30 - 21:00'den sonra buluşalım, herkese uyar. Böylelikle Pazar günleri gezmek isteyenler de fikirlerini paylaşmış olur, program yapılır.
bi yer düşünelim murat, şöyle güzel, lüx olmayan, sigara içenlerin içmeyenleri etkilemeyeceği bir mekan edinelim

sıkıysa yakala..................KAWASAKİ ER 5
bikepics.com/members/demirgursel/05er5
Eski
  (#3902)
muzaffer1968

muzaffer1968 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 600 F
Kan Grubu: O Rh+
15-05-2008, 08:38 AM

Alıntı:
Zafer Abi, Muzaffer Abi,

Biraz ani oldu, farkındayım, bizim de telefonda kararlaştırdığımız anlık bir buluşmaydı, eve gelip üzerimi değiştirirken sadece bir mesaj yazacak vaktim oldu, ama yine de duyurmak istedim. Zaten yağmur oyunu bozdu, biz yine de sözleştiğimiz için buluştuk, İso'nun mekanına kaçtık. O kadar da tatlı su motorcusu değilmişiz, usul usul gezdik yağmurda.

"Yağmur da tatlı sudur" diye atlayanlara selam ederim...

Bu eski buluşmaları başlatalım, ister sıkma-börek falan yemeye, ister yemekten sonra çay içmeye... Geçen yıl arkadaşların Adnan Menderes'te bir-iki çaycı mekanları vardı, ben de onları bulduğum yerde takılırdım. Bir de Çatalan köprüsünün oradaki sıkmacılarda buluşuluyordu herhalde. Maksat muhabbetse heryer olur bize. Saat 20:30 - 21:00'den sonra buluşalım, herkese uyar. Böylelikle Pazar günleri gezmek isteyenler de fikirlerini paylaşmış olur, program yapılır.
iyi olur bana uyar

Alıntı:
demirgursel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hemde ne hurda yığın hurda

murat dediğin gibi bi mekan edinmek gerek, bu fikri çok önceleride savunuyordum, ama kendi payıma zaman ayıramadım açıkçası

bizde beyle, hava bozuk olunca isonun dükkanda muhabbet ettik, sağolsun isom ağırladı bizi

dört tekere binip üfürmesi kolay sen motorda yağmur yedinmi hiç

bi yer ayarlayalım bencede.en azından işten güçten zaman artırıpta motorcu arkadaşlarımdan benim gibi işi olmayanı bulurmuyum muhabbet etmeye diyeceğimiz bir yerimiz olsun.işi olmayan takılır hem bu vesileyle biraraya gelinir

bi yer düşünelim murat, şöyle güzel, lüx olmayan, sigara içenlerin içmeyenleri etkilemeyeceği bir mekan edinelim
bence artık böyle bir yer düşünmene gerek kalmadı nasıl olsa heryerde sigara yasağı geldi

Arkadaşlar,pazar günü hava durumu güneşli gösteriyor, gezi için önerisi olan varmı

Konu muzaffer1968 tarafından (15-05-2008 Saat 09:31 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Türk, öğün, çalış babana bile güvenme
Eski
  (#3903)
azgurbuz

azgurbuz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F650GS
15-05-2008, 11:18 AM

Karataş balıklarını ziyaret edelim pazar günü
Eski
  (#3904)
muzaffer1968

Çevrimdışı (offline)
15-05-2008, 12:52 PM

Alıntı:
uzun zamandır karataşa gitmedim bence çok güzel olur.

Eski
  (#3905)
LTF06

LTF06 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-05-2008, 14:05 PM

muzaffer abi bi qün menderesede qezi yapında sevgi adası felan oralarıda sayenizde görmüş olalım

L a T i F
Eski
  (#3906)
muzaffer1968

Çevrimdışı (offline)
15-05-2008, 14:38 PM

Alıntı:
muzaffer abi bi qün menderesede qezi yapında sevgi adası felan oralarıda sayenizde görmüş olalım
Senin hatırın var. bir günü senide alır gezdiriz ama elimi bırakma kaybolursun sonra birde seni aramayalım

Eski
  (#3907)
fazerr

fazerr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YaMaHa Fz6 F@zer
Kan Grubu: B Rh+
15-05-2008, 19:41 PM

Alıntı:
FİKRİNE KATILIYORUM..adaşım bakıyorum beni unuttunuz yazıklar olsun..gürselcim sende dahilll..beni niye aramıyonuzz tabi motorum yok diyee dimi işallah bu hafta katılırım..SEVGİLİ ARKADAŞLARIM.gezileriniz çok kısa ya..bir hafta bekliyonuz sonra kısa mesafeye gidiyonuz benim fikrim mersin narlı kuyu kahvaltı ardından kızkalesi denize girme..sakın mayonuzu almayı unutmayınnnHADİ BEYLEERRR GEZİNİN KIRALIII BURDAAA HAYDİİİİ BENDENİZZZZ MUZAFFERRRR
Eski
  (#3908)
muzaffer1968

Çevrimdışı (offline)
15-05-2008, 20:57 PM

Alıntı:
fazerr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
FİKRİNE KATILIYORUM..adaşım bakıyorum beni unuttunuz yazıklar olsun..gürselcim sende dahilll..beni niye aramıyonuzz tabi motorum yok diyee dimi işallah bu hafta katılırım..SEVGİLİ ARKADAŞLARIM.gezileriniz çok kısa ya..bir hafta bekliyonuz sonra kısa mesafeye gidiyonuz benim fikrim mersin narlı kuyu kahvaltı ardından kızkalesi denize girme..sakın mayonuzu almayı unutmayınnnHADİ BEYLEERRR GEZİNİN KIRALIII BURDAAA HAYDİİİİ BENDENİZZZZ MUZAFFERRRR
vay adaşım benim, seni nasıl unuturum sen iste heryere giderim ama sen hafta sonuna kadar motor alabilecenmi neyse artık hayabusayla gelirsin bana nal toplatırsın hadi arkadaşlar parlak fikirler nerde seçeneklerin arasında karataş, eğner vede narlıkuyu var. başka önerisi olan

Eski
  (#3909)
demirgursel

demirgursel - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kawasakiER5
15-05-2008, 23:33 PM

Alıntı:
ben derimki bu hafta boş geçelim, şahsen bu hafta iş çok yorucu oldu, haftaya pazar nere derseniz, bana uyar
Alıntı:
uzun zamandır karataşa gitmedim bence çok güzel olur.
olur neden olmasın muzaffer turlamaya yine gidilir
Alıntı:
yürü lennnnnnnnnnnnnnnn göle gidersek seni göle sallarız gibi geliyor bana
Alıntı:
Senin hatırın var. bir günü senide alır gezdiriz ama elimi bırakma kaybolursun sonra birde seni aramayalım

Alıntı:
fazerr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
haf ta ya muzaffer abi, bu hafta ben gelemem

sıkıysa yakala..................KAWASAKİ ER 5
bikepics.com/members/demirgursel/05er5
Eski
  (#3910)
ahmetnr

ahmetnr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 06'YAMAHA FAZER (balım)
Kan Grubu: AB Rh+
16-05-2008, 01:13 AM

benden pas bu hafta ama oto pazarı etrafında turlarız derseniz ayrı bir iki tur atarım sizlerle selamlar

87 MOBİLİYETTE-90 JAWA-92 MİNSK-97 MZ-06 MONDİAL- 07 HONDA CBF150 - 08 YAMAHA FAZER 600 ...............2020..........2050 STOP
Eski
  (#3911)
muzaffer1968

Çevrimdışı (offline)
16-05-2008, 09:34 AM

Alıntı:
ahmetnr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benden pas bu hafta ama oto pazarı etrafında turlarız derseniz ayrı bir iki tur atarım sizlerle selamlar
pasmı niye üzüldüm sen bilirsin

Eski
  (#3912)
Endurocu01

Endurocu01 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ DR 800 BİG
16-05-2008, 09:43 AM

bendenden pas bu hafta motor pazarına gidicem birini satmak zorundayım

Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben
Eski
  (#3913)
CERREZCI

CERREZCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha DTR
16-05-2008, 09:57 AM

Motorumu sattım.
Bu haftadan itibaren yenisini alana kadar motorsuzum.

Saygılar.
Eski
  (#3914)
Endurocu01

Endurocu01 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ DR 800 BİG
16-05-2008, 10:11 AM

iyi ettin recep sana benim makineyi vereyim,gerçi biraz pahalı gelir sana

Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben
Eski