Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Castrol Chain Wax zincir spreyi Hakkında Soru

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Ağustos 2011
    arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyordum ama konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. castrol chain wax zincir spreyinin iyi oldugunu okudum forumdan ve almaya karar verdim fakat hiçbiryerde bulamadım. maslak tarafında oturuyorum butarafa yakın onu satan biyer biliyormusunuz acaba bp istasyonlarına sordum ama ordada yoktu malesef zincirimde yağsızlıktan ses yapıyor çünkü almam lazım acilen(tahminimce yagsızlıkktan cunku daha once yoktu). yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul-Göztepe
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP
    Yolun Anadolu Yakasına düşerse Sahray-ı Cedid Camisinin tam karşısında bir arkadaşımın dükkanı var ve onda Castrol var.Sahibi Macit Gür,kendisi de motorcu zaten.Benden de bir selam söylersin indirimli verir sana.Dükkanın adı Gür Oto.Lastik,akü,egzost,yağ satıyor.
    Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
    Göztepe-İSTANBUL

  3. #3
    Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2008
    Şehir
    Ihlamurkuyu\Ümraniye İSTANBUL
    Motosikleti
    YZF-R1
    Castrol diye tutturmaya devam edersen yeni zincir dişli alman gerekecekBana soracak olursan İpone yi de düşün derim,O da iyidir.Hatta Castrol'e göre daha koyudur.Yüksek hızlara çıkarken jantına ve tekerinde dah az yağ sıçrar.
    Drift Religion

  4. #4

    Üyelik
    19 Ağustos 2011
    anadolu yakasına pek ugramıyorum ama genede sağol peki bu ipone iyi diyosan fiyatı falan nasıl çok fark varmı arasında acaba bilgin varmı?

  5. #5

    Üyelik
    01 Nisan 2007
    Şehir
    amerika
    Ben de castrol kullanıyorum.Ancak zinciri yağladıktan sonra bayağı bir beklemenizi tavsiye ederim.Sıçrama yapıyor biraz.Zinciri temizlemek içinse castrol chain cleaner alabilirsiniz.Yada yarım litre gazyağı tertemiz yapar...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)