En iyi tamir bakımdır.

Değerli arkadaşlar. bir kaç günden bu yana ,benim Mondial 150 HS nin marş basmama sorunu oluştu:cyclopsan ,ayak marşı ile çalıştırıp sanayiye ustaya götürdüm ,usta baktı ve akünün, motor gövdesine şase vermediğini söyledi ,ve kısa bir kabloyu şase çekti :queen: marşa bastı biraz nazlandı ve çalıştı .Usta ,motorun aküsünün de bir miktar zayıf olduğunu söyledi ,borcumu sordum istemez dedi.:rendeer:Bir iki saat dolaştım evimin önünde stop ettim :farao:Bu sabah çalıştırmak istedim :silent:ama neyazıkki çalışmadı ,marşa basıyorum gıyyk yapıp kalıyor:pr:Taktım kafayı ben dedim bu sorunu çözerim :wiinkk: Nasıl mı? Bakın resimler anlatacak neler olduğunu:p:p:p

işte böyle arkadaşlar sorun marş motorundaymış ,benzin ile temizledim ,kömürleride tamamen aşınmış onlarıda parçacıdan aldım (3 tl)ve yerine lehimledim :cherry: valla şu an marş süper basıyor ...İlk yorum benden olsun :queen:elime sağlık.(ellerimde biraz kara oldu ama:queen::queen:)

kurda sormuşlar ensen neden kalın diye
kendi işimi kendim görürüm demiş

Harika olmuş eline sağlık..
Servise bıraksan komple değiştirirlerdi parçayı tahminim..

Bilmeyen biri olsan vereceğin bir ton gereksiz para ayrıca..
En güzelini yapmışsın sen :cat:

Eline sağlık.:cat:Bu servislerin çoğu işlerini öylesine yapıyorlar.:pr: En iyisini yapmışsın.

Bilgi ve becerilerimi zaman zaman sizlerle paylaştıkça dahada mutlu oluyorum , top patladı bizim burada hayıllı iftarlar ....

zaten adamı yolda bırakan eski araç değildir yeğen;....
adamı yolda bırakan bakımsız araçtır:p:cherry:
hey ramiz dayı heyy:queen:

eline sağlık ben ilk okuduğumda dedim herhalde akü marş dinamosunu döndermiyor ama sorun marş dinamosundaymış ellerine sağlık en iyi yaptığın iş kendi yaptığın iştir :D

ustadan yeni akü alsaydın ustanın gönlü olurdu :)
ya bu adamlar herkezi sömürecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar