Geri vites

gOLDWİNG GİBİ MOTORLARDA VAR OLAN ELEKTİKLİ GERİ VİTES GİBİ BİŞEY TAKTIRILA BİLİYORMU ASLINDA 200 KGİNİN ÜZERİNDEKİ HER MOTORDA OLMALI...

takmasına takarsnda goldwing de ne kadar etkili olur biliyorum.motoru cekmez elektrikli motor ama senin iktirmene yardımcı olablr.iyi günler.

Goldwinge değil vtx 1300 e taktırmayı düşünüyor geri götürmesi için değil yardım etsin yeter.. Yokuş yukarı park etmek için devamlı uğraşmak yer sıkıntısına neden oluyor..:)

Marş motoru ile yapmayı düşünmüştüm bir ara (stop etmiş motorda marşı ters döndürerek); ama bisikletlerin arka göbeği gibi bir dişlisi var, yağ pompasının ters dönmesi var...Belası çok anlıyacağınız.

gOLDWİNG GİBİ MOTORLARDA VAR OLAN ELEKTİKLİ GERİ VİTES GİBİ BİŞEY TAKTIRILA BİLİYORMU ASLINDA 200 KGİNİN ÜZERİNDEKİ HER MOTORDA OLMALI...

İmza .

Az evvel düşünüyordum bilhassa adv ve türevlerine , yoksa işkence hele toprak yolda manevralarda , 130 kglik maturu zor geri çevirbiliyoruz , 200 ve üzeri işkence ve riskli, firmalar bu konuya çözüm üretmeli.

benim motor ayı naked ama ayı birde arka arkaya giderken bişey sıkıyor frenler sanırım düz giderken sorun yokda boşta bile olsa geri giderken zor gidiyo bugün spordan çıktım zaten o halimle ittirmeye calısıyorum arkaya yanıma o sırada bir motorcu gelmişti bana bakıyodu bu ne yapıyo diye heralde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar