Gaz yemiyor.

İyi geceler arkadaşlar kanuni tigerim soğuyunca tek marşla çalıştırıyorum fakat gaz yemiyor neden olabilir?

Buji,hava filtresi,yağ benzinde pislik gibi sorunları yok sibop ayarından olabilirmi acaba ustalar,yada karbüratör ayarı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İyi geceler arkadaşlar kanuni tigerim soğuyunca tek marşla çalıştırıyorum fakat gaz yemiyor neden olabilir?

Değerli kardeşim,
Bu soru şeklinle hep sallama cevaplar alırsın,çünkü,iş falcılığa kalıyor.
Olayın meydana geliş şeklini detaylandırman gerekir.Ayrca önerilenleri yapabilecekmisin,bunuda belirt.

Değerli kardeşim,
Bu soru şeklinle hep sallama cevaplar alırsın,çünkü,iş falcılığa kalıyor.
Olayın meydana geliş şeklini detaylandırman gerekir.Ayrca önerilenleri yapabilecekmisin,bunuda belirt.
Kötü geçen bir günün ardından z raporunu alıyorum dükkanımı kilitliyorum ve motoruma gidiyorum cebimden anahtarı çıkarıp kontagı çeviriyorum sag elimin baş parmagıyla marşa basıp motorumu çalıştırıyorum 10--15 saniye gaz kolunu hafif çevirince gaz yemiyor stop etmeye yöneliyor kolu bırakınca rölantide çalışıyor biraz ısındıgı zman yola çıkıyorum eve gelince garajıma koyuyorum ,sabah kalkınca motorumu çıkarıyorum çalışıyor,fakat hafif gaz verince stop etmeye yöneliyor gazı bırakınca normal rölantide çalışıyor sorunum bu.
Abicim sizin önerilerinizi almak için konuyu açtım zaten.

motorunun jigle devresini gözden geçir.bir de bu ilk çalıştırma anında 15-20 saniye jikleyi çek öyle çalıştır.sonra kapat.olanları da tekrar buraya yazarsan değerlendirelim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorun yanına kaç adımda gittiğini yazmamışsın.Detaylandırma işini yanlış anlıyorsun.Arıza birden biremi oldu.Bir yerleri ellendi de ondan sonramı başladı.Değişik bir yerden benzin aldınmı?Sakin kafayla düşünüp bir daha cevapla lütfen.

Motorun yanına kaç adımda gittiğini yazmamışsın.Detaylandırma işini yanlış anlıyorsun.Arıza birden biremi oldu.Bir yerleri ellendi de ondan sonramı başladı.Değişik bir yerden benzin aldınmı?Sakin kafayla düşünüp bir daha cevapla lütfen.

abicim beni yanlış anlama sorunum sadece motor soğukken çalıştırdıgımda gaz yemiyor,stop etmeye yöneliyor.Hiç bir yeriyle oynamadım,başka yerden benzinde almıyorum.Motorumu yeni aldım aldıgımda hep böyleydi.

kardeş anlattığına göre sorun yok.motor uzun süra duruyor ve İYİCE soğuyor demekki.jikleyle çalıştırmayı dene..zaten ilk çalıştırır çalıştırmaz hemen tam gaz yemesini beklemeyin..ha bu dediğiniz normalde de (sıcakken)olsa motor hiç gaz yemese ama rolentide çalışsa karbüratörde su var derdim.suyunu boşaltırsınız düzelir.ama sizin sorun dediğiniz aslında sorun değil.motorun yapısı teknolojisi belli.birazda kompresör düşükse başka bişey beklenemezdi zaten...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorunun jigle devresini gözden geçir.bir de bu ilk çalıştırma anında 15-20 saniye jikleyi çek öyle çalıştır.sonra kapat.olanları da tekrar buraya yazarsan değerlendirelim..

Samet kardeşimizin söylediklerini dene lütfen,ama jikleyi önce çekip sonra marşa bas.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar