Salcano Cup Performans İçin yardım...

Merhaba arkadaşlar.
2009 model salcano cup motorum var.Motorum 13.000 de hala bebek gibi sayıyor.Motoruma cok iyi bakıyorm.Edirneden 3 defa İstanbul a iki defa enez e gittim.210 km kontak kapamadığım oldu, tık yok.Yani uzun yol u seviyorum ancak sizlerinde bildği gibi cup uzun yol motoru değil. Ben ne mi istiyorum.

80-85 km sabit hız yakalayabiliyorum ancak motor son devirinde gidiyo gibi olyor.

Bu motora 3 valf üst kapak ve 125 cc silindir takıp ön dişliyi büyütmek , böylece de motoru yormadan düşük bir devirde 90 km ile seyir etmek istiyorum.Ancak teknik olarak bunlar mümkün müdür bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.:cat:

arka dişliyi değiştirirsen vites araların uzar dediğin perfansı alabilirsin ama çekişinde azalma olucak

arka dişliyi değiştirirsen vites araların uzar dediğin perfansı alabilirsin ama çekişinde azalma olucak

suanda önde 15 dişli var , o bile sıkıyo motoru.Diğer cuplara göre gene iyi suan ama senin dediğini de yaparsam bu orjinal motoruyla ölür iyice.

ne diyorsunuz arkadaşlar. Var mı başka fikri olan?... bu parçalar bu motora uyar mı?

salcano nun 3 valve kafalı cup motoru var.Ancak saplamaları falan uyar mı? motosanda da 125 lik cup var onun silindiri bu motora oturur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar