yuki 100-7 yardım lütfen

Slm arkadaşlar...

Ben yeni yuki 100-7 aldım. Motor ilk geldiğinde 80 - 90 yapıyodu.Motor titriyodu. Servisine gittik 500 km bakımı gelmişti yaptırdık. Yaptırdıktan sonra motor 80 bile tam bulmuyor. 80 e yaklaşıyor ama motor bayağa bir zorlanıyor çok titriyor. İbrede 50 km hızı geçtikten sonra ve devir ibresinde 4-5 i geçtikten çok titreme yapıyor yardımcı olursanız sevinirim... Ne yapmamız gerekiyor...Lütfen yardım olun...

bndede yuki 100-7 wardı 3-4 ay önce.titresim yüzünden nefret etmistim o motordan.titresimi kesme imkanın yok anca azaltırsın.pekcok yöntem var titresimi azaltmak icin forumda arastrablrsn.gidip gitmeme konusunda bsy diyemicem 7100 km de almstm ben 2. el motor ilk aldıgımdan 120 km hıza ulasıordu yagı deistirdim bujiyi degistirdm hepsi orjinal parcası ile degisti.hava filtresi degistirdim zinciri gerdirdim motor 100 km hıza ulastıktan sonra gitmiyordu sabit 100 de dewam ediyordu.çözememistim bende.nedir ne degildir hala kafam basmadı.hız istiyorsan arka disliyi ufalt ön disliyi büyüt.titresimdede fark edilicek derecede azalma görcksn ama cekis ve kalkıs düser haberin olsn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar