Sarj Konjektörü_?

Arkadaşlar Bu 150Cc Scooterlerde Ön Düzene Yani Far Sinyal Gösterge Park Lambası Vs. Gibi Elektirik Kablolarını Dağıtan Parça Sarj Konjektörümüdür Sadece Ön Düzene Ben Bakıyorum Bütün Kablolar Ön Düzene Ordan Gelio Ama Genede Tam Net Emin Olamadım Benim Kabloların Hepsini Yamalamışlar Her Tarafı Kesik Kopuk Felan Çok Karışık Sarj Konjektörünü Yenilersem O Kabloların Da Hepsi Değişmiş Olur Değil Mi YADA BU ÖN DÜZENİN BÜTÜN ELEKTİRİK TESİSATINI NASIL YENİLENİR?

Sarj Konjektörü ÖRNEK:

KONJEKTÖR SARJ sahibinden.com'da

GKN

Konjektör sadece akünün şarj olma işini görür. Ön düzene gelen tesisatında problem varsa, ön tesisatı ayrı olarak servislerde bulaiblirsin. Alıp takarsın tüm sorunun ortadan kalkar.

Anlattığına göre elk. dağıtım noktası genel sigortadır. GNK nın dediği gibi de Konjektör şarj edilmek amaçlı aküye giden elektriği kontrol altında tutar. Eksik akım giderse akü şarj olmadığı gibi fazla akımın gitmesi durumundada akü su kaynatıp bozulacagi için burada konjektör denge düzenini sağlamak rölunu üstlenir.

Benim kısaca söylemek istediğim şu yani motorun ön elektirik kabloları çok kopuk yamalı bantlı felan onun için komple ön elektirik tesisatını yenilemek istiyorum hani bunun yolu warmıdır yani yoksa tek tek kabloları yenilemek mi gerekiyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar