- Konu Yazar
Merhaba iyi günler, aküsü bitmiş motosikletimi ayakmarşı'ndan güç bela çalıştırdım ve kağıthane'den beşiktaş'a doğru yol aldım. Arkadaşımla buluşma yerine geldiğimde yoldan geçen biri motosiklet benzin akıtıyor dedi. Hemen belirteyim, motosikletim 150 zat karbüratör biraz yukarıda ve o taraflardan akıyordu benzin. Bir kez daha olmuştu ve benzin hortumunun bir kısmı erimişti. Acaba yine aynı şey mi oldu? Beşiktaşta 2 motosiklet tamircisi var onlara da güvenmiyorum. Orasını yaparken, başka yerini bozar daha çok masraf çıkarır. Dini, imanı para orada tanıdığım tamircilerin. Kağıthaneye de itemem.
r: Acaba sorun hortumdan başka ne olabilir? Hortum yırtıldı ise ben değiştirebilir miyim?
Not: Hortum yerinden de çıkmış olabilir. Neden diyecekseniz, motosiklet ile kaza geçirdim ve grenajları yaptıramadım tümseklerde, çukurlarda çok feci sarsılıyor. Trafik nedeni ile başka bir yoldan gittim ve motosiklet kross motosikleti gibi zıpladı, hopladı. İlk önce motor tekledi ve sonra da durdu. Benzin akması bir ara durmuştu sonra yeniden devam etti.
Herkese iyi forumlar. Yazacağınız cevapları bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :salut:
Şu gün akü alacağım, şu gün makine alacağım derken bir tane daha masraf çıktı.
Not: Hortum yerinden de çıkmış olabilir. Neden diyecekseniz, motosiklet ile kaza geçirdim ve grenajları yaptıramadım tümseklerde, çukurlarda çok feci sarsılıyor. Trafik nedeni ile başka bir yoldan gittim ve motosiklet kross motosikleti gibi zıpladı, hopladı. İlk önce motor tekledi ve sonra da durdu. Benzin akması bir ara durmuştu sonra yeniden devam etti.
Herkese iyi forumlar. Yazacağınız cevapları bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :salut:
Şu gün akü alacağım, şu gün makine alacağım derken bir tane daha masraf çıktı.