Yağsız Kalmış

geçen sabah işe gitmek için motorumun başına geçtim marşa bastım çalışmadı marş motoru dönüyor, bujiye elektrik gidiyor, benzin yiyiyor, fakat motor bi türlü çalışmadı bas bas yok olmuyo sonra öylesine bi yağı kontol edeyim dedim ki yağ çubuğunun ucunda çok az bi yağ kalmış sizce yağ dan olabilirmi daha önceden soğuk falan demeden tek marşda çalıyodu motorum 150cc scooter (orjinal çinli) =) karbürötr saten yeni 1 aylık daha ayarlarına baktım yerinde bujiyide değiştim yarın sabah yağ koyup deniyecem çalışmaması buna bağlı olabilirmi

senin motorda başka bi sorun war karbüratörüne baktır derim tekrardan ama yağ yüzünden olucak birşey değil.

karbürötör yeni takıldı saten ondan olmaz diye düşünüyorum çok rahat çalışyıordu

yağsız kalmaktan çalışmama gibi bi durum olması imkansız bence soğuk havadan kaynaklanan bi sorun olabilir. çinliler bazen böyle soğukda sorun yapabiliyor.

o kadar karış kışın altında 3 gün yattı soğuğu yedi sabahın o erken saatlerinde tek marşda çalışıyordu birden çalışmamazlık yaptı acaba sorun nerede

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya benim bi arkadasımda aynı seyden sikayetciydi motoruna bakmaya gittiğimde akusu zayıf diye calısmıyodu bi aku değiştirip dene derim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çinli bu kimine -15 derecede bir marşla çalışır kimi hiç ummadık yaz sıcağında bas bas kan ter içinde bırakır adamı..

ama olayın yağ ile alakası yok, teknik detaya girmeme gerek varmı? ateşleme yada yakıt bölümü ile alakası vardır çalışmamanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar