motor uzamıyoor:(

arkadaşlar motorum artık 150cc ön dişi 1 diş büyüttüm serilik çok ataklık çok.4 le çok rahat rampalar çıkabliyiomç.ama motor uzamıyo bu tür motorlara biniyorum dierleri çatlayasıya kadar uzuyor benmki uzmamıyor ne yapmalıyım.

arkadaşlar motorum artık 150cc ön dişi 1 diş büyüttüm serilik çok ataklık çok.4 le çok rahat rampalar çıkabliyiomç.ama motor uzamıyo bu tür motorlara biniyorum dierleri çatlayasıya kadar uzuyor benmki uzmamıyor ne yapmalıyım.

arkayıda 2 dıs kucultmen gerekıcek

yorumlara bak yaww:queen:

Enes sanırım senin sorunu çözemeyebilirler. sorunun haricinde arka dişliyi 34 lük al ben memnunum arka 34 ön 17 .

Bende basliga bakiyorum her halde drag yariscisi arka catali uzatamiyor diyorum acmadan evel icimden. Nereye uzamasini istiyorsun tam olarak :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne kadar uzasın?... 1.70? 2.80?....:queen::queen:

Bende basliga bakiyorum her halde drag yariscisi arka catali uzatamiyor diyorum acmadan evel icimden. Nereye uzamasini istiyorsun tam olarak :)

hem atak hem seri diyor bende tam anlamadım,(uzamak deyimi benim bildigim seri bir sekilde hızlanmak demektir)on dıslıyı degıstırdıgı ıcın son hızı dustu anladıgım kadarıyla?

hem atak hem seri diyor bende tam anlamadım,(uzamak deyimi benim bildigim seri bir sekilde hızlanmak demektir)on dıslıyı degıstırdıgı ıcın son hızı dustu anladıgım kadarıyla?

olayı ben anlatayım. Enes le daha önce konuştuk bu konuyu.

eskiden 125cc iken subap kırmış sonra üst kapak değişmiş. ondan sonra 10500 de kesiciye giren moto devir çeviremez olmuş. 8000 devirden sonra cansızlaşmış. üst kapak contasıdan olabilir dendi fakat hala belli değil. 150 cc silindir takmasını tavsiye ettik.150 lik oldu. motoru ara hızlanmalarda ve son süratte iyileşmiş fakat hala devir çevirmdiği için son hızı benzerlerine göre düşükmüş

Allah allah.Kardeşim sen ne yaptın yaa.:silent:150 lik yaptın eyvallah.E iyi de zaten sen motosikletin düzeni alt üst ettin.Dişlileri değiştirdin felan.Orjinaller yanından geçip gitmesin.:)

arkadşlar sşöyle anlatayım öneceden 2.viteste 70 75 kmh hızlara çıkan motor şimdi 60 kmh hıza geliyor ve kesiciye giriyor üst kapak-silndr piston değiştikeçe orj takıldı bütün aksamlar orjinal olarak takıldı.motor uzamıyor serilk çok rampa çekişi güzel ama son hız düşük normalde bu işlemlerle rahat 130 135 yapması lazım

150cc çin rahat 130-135 nasıl yapıyormuş yahu ?

orjinal hali zaten 120 görüyor.bazı işlemler yapıldı yorumları okuduysan görürsün

NOT:ibrem yanlış değil kendi ibresi yanlış olduğu için değiştirdim ayarlattım yamaha ve honda ibresi ile aynı)

Arka dişliyi küçüktürsen hızın artar tork düşer büyültürsen hız azalır tork artar haliyle. ne beklediğini anlamadım 150 lik motordan

Moderatör tarafında düzenlendi:
ön dişliyi küçüktürsen hızın artar tork düşer büyültürsen hız azalır tork artar haliyle. ne beklediğini anlamadım 150 lik motordan

yanlış tarf ettin:) ön dişliyi büyütürsen tork azalır son hız artar rampada zorlanır

ön dişliyi küçültürsen tork artar rampada cekiş artar ama son hız düşer

bnm yaptığım işlemle en az 130 135 görmesi lazım burda 150 gösteren var 17 36 dişliyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar