racing direksiyon (M)

ustalar 125 uag motorum var direksiyon racing direksiyonlar gibi yapmak istiyorum fakat ne alıcamı bilmiyorum burada imkanlarımda kısıtlı o tür parçalar bulmada ver fiyatları nedir ? pejo motorlara takılan boru şeklindeki M direksiyonlardan deil tahminim racingler bir tabaka şeklinde döküm olusuyor resimlerle nerde ne kadar şeklinde açıklar ve yardımcı olursanız sevinirim. tabi suda var bnm motora böle bişi uygulanabilirmi?

çoğu racinglerin direksiyonuna dikkatli bakarsan amortisör borularına bağlıdır. az bir bütçe ayırarak pek fazla sonuç alamayabilirsin.

honda_dash_125cc_thailand_motorbike_customize_2.JPG

resimdeki gibi belki yapabilirsin. fakat yan düşersen hızlı şekilde motorun çatalları hasar görür motorun çekmeye başlar

honda-cbr600rr-abs-dash.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

DRZ400SM-2lg.jpg

kross larda bağlantı farklı düşünce hasar görmesin diye

en üstteki resim gb istiyorum işte aa ben amartisoör baglantılarını naısl uzatıcam ki yani bu kit halinde satılıyormu?

en üstteki resim gb istiyorum işte aa ben amartisoör baglantılarını naısl uzatıcam ki yani bu kit halinde satılıyormu?

alt maşa bağlantılarını gevşetiyorsun. üstleri de gevşetiyorsun. moto az aşağı iniyor borulardan sonra geri sıkıyorsun.seninkinde biraz farklı olabilir hatırlamıyorum ama bir 2 parçayı değiştirerek yapılabilir.

borular sabit ön takım pantolon indiriyor gibi aşağı iniyor borulardan:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
7Tl'ya küçük gidon satıyorlar o isteğini çözer,ancak yönlendirmen zayıf,tutuşun ergonomik olmaz,belin ağrır,uzun yol hiç çekilmez.

servise gittiğimdede sorucam yapılabiliyosa eger yapmayı dusunuyorum sadece bir pejo M direksiyonuda olabilirdi ama pek hoş durmuyor onlar dediğim gb en üstteki resim on numero:cat: inş. yapabilirim:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------

motorhocası (yönlendirmen zayıf,tutuşun ergonomik olmaz,belin ağrır,uzun yol hiç çekilmez) lafına katılıyorum. fakat en uzak gittiğim yer 30 km fazla sorun olmaz sanırım cogunlukla şehir içi kullanıyorum..

bugun gittim servise sordum dedim abi su sekilde bi direksiyon istiyorum yapabilirmiyiz die olmaz dedi uyduramayız dedi sadece mobilet pejo tarzı mt lara takılan M gidonlardan olur dedi. yarın bakıcam hosuma giderse alıcam yardımlarınız için teşekkürler :):wiinkk:

bugun gittim servise sordum dedim abi su sekilde bi direksiyon istiyorum yapabilirmiyiz die olmaz dedi uyduramayız dedi sadece mobilet pejo tarzı mt lara takılan M gidonlardan olur dedi. yarın bakıcam hosuma giderse alıcam yardımlarınız için teşekkürler :):wiinkk:

bikepics547694full1.jpg

aynen bu şekilde yapacaksın. bir kaç parçanın değişmesi gerekebilir.biraz da paraya kıyman gerekebilir. ama olsun dersen yapılabilir yapılmayacak bir şey değil. benim moto da 15 dk da yapıyorsun bitiyor

ya vallahi o sistemdeki parçalar olsa elcik kısımları. ben kendim yapcam :) daha önce yapmış birini bulmak lazım :wiinkk:

ya vallahi o sistemdeki parçalar olsa elcik kısımları. ben kendim yapcam :) daha önce yapmış birini bulmak lazım :wiinkk:

elcik kısımları bulabilirsin aslında.alttaki resimdeki benim moto.benim motonun kine içine boru (flanş) geçirip taktırabilirsin sanayide. yalnız sıkı taktırmalısın ki giderken gevşemesin

sigmair4.jpg

http://www.sahibinden.com/honda_cbr_125_direksiyon-13WQQaXQQ12603251WQQpXQQdisplayitem?

ilandaki leri alıp belki uydurabilirsin. boya atarsın üzerine.

motorunu çok seviyorsan uğraşabilirsin. çok güzel olabilir

Windy direksiyonları bu şekilde sanırım onlardan alıp takabilirsin ama motoru biraz pıstırman lazım.Bu forumdan motodriftin motoru.

fotoraf0049y.jpg

pıstırmak ne :Sayrıca flanş kısmının uzunlugu bnm moto ile aynı olan bulmam lazım. oda zor gözüküyor.

sıfırı 100tlmıs ıkıncı elı 75 o gıdona 75 bıle cok ayıp ya dudukleyecek adam arıyorlar
50tl'ye alırsın
en kolay yontem arkadasların soyledıgı gıbı amortısoru asagıya ındırmem sayet motoru alcaltmak ıstemıyorsan.tornacıda o borunun bıraz daha uzununu yaptırıp kısalarla degıstıreceksın
ozaman motorun onunu cok fazla ındırmene gerek kalmaz

motorun ön ksımın inmesi fazla onemlki deil ve 1 cm falan iner en fazla da flanş yokki ortada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar