Alarm

Arkadaşlar şu an elime Salih Kılıç (yalnızkurt) abimden aldığım alarm geçmiş bulunmakta.Gerçekten güzel bir ürün olduğu belli.Şimdi size şöyle bir sorum olacak.Benim motosikletimde bu alarm soketi hazır.Direk bağlayabilirim.Ama birtane ucu kapalı siyah kablo var.Bu kablo ne işe yarıyor anlayamadım?Ve Bu soketler universal olarakmıdır?(yani taktığımda bir sorun yaratır mı yoksa elektrkçiye mi gidelim.)
Buradan Salih abiye ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Sizlere de ürünü tavsiye ederim.30 lira yazan ürünün asıl fiyatı da 75 liradır bilginize:wiinkk:

82_5155603290.jpg

Ürün bu.Bakalım yaza doğru montajını yaparım.Garajda yatan motosikletime hiç gerek yok şu an.:)

Mersin İl Temsilcisi
yahu bu abimiz daha dün acemiydi de ustalardan akıl istiyordu. ne vakit alarm satmaya başladı ki :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merak ettiğin kablo anten.bende alt sıra ortadaki mikrofona benzeyen parçayı merak ettim.Kağıdında ne diye tarif etmiş?

Arkadaşlar şu an elime Salih Kılıç (yalnızkurt) abimden aldığım alarm geçmiş bulunmakta.Gerçekten güzel bir ürün olduğu belli.Şimdi size şöyle bir sorum olacak.Benim motosikletimde bu alarm soketi hazır.Direk bağlayabilirim.Ama birtane ucu kapalı siyah kablo var.Bu kablo ne işe yarıyor anlayamadım?Ve Bu soketler universal olarakmıdır?(yani taktığımda bir sorun yaratır mı yoksa elektrkçiye mi gidelim.)
Buradan Salih abiye ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Sizlere de ürünü tavsiye ederim.30 lira yazan ürünün asıl fiyatı da 75 liradır bilginize:wiinkk:

Hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan kardesım ama bır elektrıkcıden yardım almadan rastgele baglama soketlerde bazen kablolar farklı olabılıyor...

Bu arada koydugun resımdekı benım sattıgıma benzıyor ama o sorula sıyah parca nedır benım sattıgım alarmlarda oyle bır parca yok asagıda ılan lınkı ve resım mevcut ısteyen olursa...

http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/70361-uygun-motosiklet-alarmi.html

yahu bu abimiz daha dün acemiydi de ustalardan akıl istiyordu. ne vakit alarm satmaya başladı ki :silent:

Pardon kimden hangi ustadan ne zaman ne yardım istemişim acaba acıklarsan sevinirim.Acemilik konusuna gelince hıcbır zaman ben motosiklet konusunda tecrubeli yada deneyımlıyım demedım dememde ne kadar bılgım ve kendi servisim olmasına ragmen :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
alarmlar sürekli akım çektikleri için kışın motosikletinizi kullanmıyosanız soketini çıkartın akünüzü bitirir bu arada hayırlı olsun bendede var aynı alarmdan memnunum:cat:

Arkadaşlar Salih abi açıklamış.Benim aldığım üründe sol alttan 2. o siyah parça yok.Tarif de edilmemiş.Sanırım o da bir siren.Bu arada Mustafa abicim o anten dediğin şey alıcı mı kumandasının? Bana gelen kargo 7 lira tuttu.22 saat sonra elime geçti ürün.:) Arkadaşlar ben en iyisi bu montaj işini elektrkçiye yaptırayım.Yalnız Mustafa abi o kablo ne işe yarar açıklarsan sevinirim abi.
Not:Ben motosiklet konusunda da topic açtığımda reklam yaptığım sanılmıştı.Yine öyle sanılmaması için söyleyeyim.Salih abiyle forumdan konuştuğum kadarı ile tanışıklığım var.Kimsenin reklamını yapmıyorum.Sadece teşekkürü borç bilirim ilgisinden dolayı.
Cevaplarınız altın değerini taşır benim için.İyi forumlar.
Bu arada benim koltuğumun altına soket çok yakın.Bu aletin ana kısmını koltuğumun altına koysam su girmemesi için başka birşey yapmama gerek var mı?(Yağmurda çamurda kullanmıyorum ama tazyikli suyla yıkadığımdan dolayı biraz su giriyor koltuğun altına.

Son düzenleme:
Fatih daha once bır abımızın yazdıgı gıbı sıyah olan kalın kablo anten gorevı goruyor kumanda ıle alarmın beyın unıtesı arasında alarmı koydugun yerde bosta salınık olarak duracak hıcbır yere o kablonun baglantısını yapmıyorsun ınce sıyah kablo ıse şase olan kablo onu herhangı bır cıvataya tutturman yeterlı şase alması ıcın ama daha oncede dedıgım gıbı çin malı motorlarda kablo renklerı ve yerlerı bazen degısebılıyor kabloların ölçü aletıyle kontrol edılıp montaj edılmesı daha ıyı olur bır elektrıkcıden yada bılen bır arkadasından yardım almadan monte etmesen ıyı olur...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alarm kutusunun sarsıntı ve darbeleri algılayabilmesi için gövdeye çift taraflı bantla yapıştırılması iyi sonuç verir.Su gelme olasılığı var ise sağlam küçük bir naylon torbaya konulup plastik kelepçe tabir edilen elemanla şaşeye tutturulabilir.Şeffaf koli bandıyla birkaç kat sarılıp yine çift taraflı bantla yapıştırılabilir.
Birde koyduğun resmin linkini bildirimisin,o parçayı merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar