Merhaba arkadaşlar.motorumun 4000 km bakımı geldi ve izmir'de (bornova olursa çok daha iyi olur) iyi bir ustaya ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.motorumun 4000 km bakımı geldi ve izmir'de (bornova olursa çok daha iyi olur) iyi bir ustaya ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Teşekkürler ama 2. Ve 3. Sanayinin bornova tarafından girişinde motor servisi yok.biraz daha detaylı tarif edebilir misin?yoksa ben mi yanlış anladım. Bir de her türlü motorla ilgileniyorlar mı?
Şöyle anlatıyım... Konak tarafından bornova yönüne giderken 2 . köprüyü geç sağda hemen.... Suzuki bayiisi... Kime sorsan söyler.........
Üşenmezsen, Urla küçük sanayi'de Sabri Usta'nın oglu Mehmet Usta'yı şiddetle tavsiye ederim. Tel: 0.232.7544314
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
hatırladım şimdi.ben motoru almadan önce orada intruder görmüştüm 250 lik ama çok para istemişlerdi.içim gitmişti alamamıştım.ama orası mağaza gibi bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam.servis olayını da yapıyorlar mı orada??
bornova kaymakamlık binasının arka sokağına gir yolun sonundan sola ve daha sonra ilk sağa dön 100m ileride motorcu mehmet usta. yaklaşık 20 yıllık tecrübeli bit üstadımızdır tavsiye ederim. bulut ismini verirsen sana yardımcı olacağından eminim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
orası kapanmış olması lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
doğa motordan bahsediyorum. .
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Doğa motor açık... İşçilikleride temiz... Ben memnunum şu ana kadarki yaptıklarından...
Marka motorun bakımı yetkili serviste yaptırılır. Çan çin çon lar mahalle ustasına gider. Bu tavsiye ettiğin yer Hyosung yetkili servisi mi ?
doğa motora bugün gittim kapalı idi...
hyosung yetkili servisi izmirde nerde var bilmiyorum..
bu arada servislerde motorlar da yıkanıyor dimi?ya biraz saçma gelebilir ama öyle devamlı bir servisim olmadığı için soruyorum..
alper benim motorun parçalarını falan temin edebilir mi o elemanlar?birde bakımdan sonra temizliyorlar mı motoru?
alper bugün gittim doğa motora.adamlar yardımcı olabileceklerini ama önce motorun parçalarını bulması gerektiğini söyledi.kabaca bir fiyat istedim.fiyat vermediler.bende kazık kokusu aldım biraz.sen hep bu adamlara gidiyorsan biliyorsundur:ücretlendirme nasıl?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
turgut? +5 ? ne demek istedin anlamadım.usta o kadar mı iyi?
Kusura bakma, evet onu kastettim, yani Mehmet gayet iyidir, mesela bak.. yapar birşeyleri, sonra şunu da yapayım, şu da gevşer zamanla falan diye devam eder. sonra bakar, içine sinmez, söker tekrar yapar.. Böyle titiz bir usta bulamazsın. Bir de ben onu seyrederek de çok şey öğrendim, nelere dikkat edilir, neler sorun çıkarabilir gibi.turgut? +5 ? ne demek istedin anlamadım.usta o kadar mı iyi?
Tavsiye ederim..
-turgut
hyosung değil de st kanuni yetkili servisi var, bahri usta forum bornovanın tam karşı yolundan gittiğinde görebilirsin, öneririm, ben 1 yıldır hep bahri ustaya gidiyorum
[B]to Live is to Die...[/B]
bendede hyo comet var
yukarda bahsedilen sabri usta oğullarına gittim
ilk seferde çok ilgilendiler 4 saat uğraşıp 120 ytl gibi
bir para aldılar çok memnun kaldım.
şiddetle tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)