gerçekten çok güzel bi gelişme motosikletin güvenliği açısından ayda 6 ytl makul bi fiyat.yakında turkcell de yapar bunun gibi bişi.
gerçekten çok güzel bi gelişme motosikletin güvenliği açısından ayda 6 ytl makul bi fiyat.yakında turkcell de yapar bunun gibi bişi.
hakkatten guzel fikirmis Gultekin abi , bu sistemi kiz arkadasima takacam ben
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hizmet güzel fakat 28 şubattan sonra 6 TL vermek nasıl olur...
Saygılarımla...
Gültekin kankam eline sağlık elektrikten sonra bulnan en pratik çözüm,teşekkürler
Bu gün GaziOsmanPaşa'ya gidip gelen bir arkadaşa verdim telefonu, şu an her hareketini izliyorum.
Bazen nokta atışına yakın sonuçlar veriyor.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
elinize sağlık çok iyi fikir kutlarım
yannız cep telefonu sarj olayı için pratik bir çözümünüz varmı merak ettim?
Born To be wild
süpersiniz çok teşekkürler ;) trcell de yokmuacaba ya
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
bizim hatun bunu görürse benim motora kesin takar ne yaptın usta yaaa
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
helal olsun abicim tee ne zamandır olan bir servisi görmemizi sağladığın için çok teşekkürler... motora bir tane şart oldu takmak
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
bu gun sigorta sirketimi aradim hirsizlik haric herseye variz diyorlar..uzuldum fena oldum..bi garip oldum...uleyn hirsizlik icin sigorta yaptirmak istiyorum dedim ighhh mighhh ettiler...bir arastirip bana doneceklerini soylediler...ayip yawww...
tam umitlerim tukendi derken yardimima gultekin baba kostu...bence cok faideli bir uygulama...tesekkurler gultekin patron...tesekkurler...
dostlar iyide bu islemi belcikada nasil yapsak?
RIDE or DIE
güzel bir konu.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Eh bi kişi yakalnır ya sonrası sistemi duyan Hırsız İlk motoru kolaçan eder Bi yerinde Telefon varmı yokmu diye
Bide hırsıza cep telefonu hediye etmiş oluruz
Yolver gitsin .
Arkadaşlar sahibinden.com da gezinirken bir ilan buldum belki konuyu inceleyecek arkadaşların işine yarar
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...promotion_hpva
Alet biraz büyük gibi geldi bana.
Ama asıl konuya biraz pratik katıyım dedim.
Resimdeki alet bir dinleme cihazı kibrit kutusu kadar ha var, ha yok.
Bu alet sinyal verebiliyor ve uzun süre dayanabiliyor. bi tel yerine bunu motora yerleştirsek daha mantıklı değilmi? hem dinleme olayıda baya işimize yarar.
Sahibinden ilan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...1274534/detay?
rezerved evde okurum :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Ben hala kullanıyorum bu sistemi, haberiniz ola.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
o günden bu güne alanda daralma oldumu ??
bide bizi çok ihmal ediyon
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)