Hyosung GV 650'ye özel egsoz
-
11 Temmuz 2008, 14:54
Benim motorda jet kit var ve acikcasi ozelikle ani gaza asilipta vites degistirdigimde korkunc bir patlama yapiyo arkadan. (Bir gun bir polisten kursun yiyecez ama bakalim Bu tip motorlar icin yapilacak en guzel seyi yapmissin zaten. Hava filtresini K&N ile degistirir isen ilerde daha tok ses elde edersin.
Guzel olmus
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
11 Temmuz 2008, 14:59
ALINTI == METE_HAN dan alıntıdır asagıdakı yazdıgım ...
Ledo Abi gelini süslesende püslesende Porsche görünümlü şahin olacak...helalinden 6000 çalışır makinana.
-
08 Ağustos 2008, 17:20
Babam'a göstereyim bakalım ne diyecek. Bu tarz istiyordu o da. Ailecek hyosung'lu olacağız kısmetse Gv 650r babama , gt 650r bana
Sesi müthiş gerçekten. Bu motoru alırsak egzos'u almamak olmaz
-
22 Ağustos 2008, 17:54
Bu da başka bir model.
Bir dostum benim ile bağlantıya geçti ve ona da farklı bir model getirttik.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
22 Ağustos 2008, 21:17
-
22 Ağustos 2008, 22:05
Hayırlı olsun ledo. Sen memnunsan gerisi hikaye. Şahsi kanaatim:Görüntüsü biraz cılız kalsada, sesi mükemmel
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
22 Ağustos 2008, 22:07
ledo dostum uzun zamandir motorun icin uygun egzoz ariyordun. Muradina ermissin, goruntu de ses de gayet guzel olmus Egzozlari aldigin yerin bir internet adresi falan var mi? Ben de uzun zamandir egzoz ariyorum da
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Benim motorda jet kit var ve acikcasi ozelikle ani gaza asilipta vites degistirdigimde korkunc bir patlama yapiyo arkadan. (Bir gun bir polisten kursun yiyecez ama bakalim
Bu tip motorlar icin yapilacak en guzel seyi yapmissin zaten. Hava filtresini K&N ile degistirir isen ilerde daha tok ses elde edersin.
Guzel olmus
Benim motorda da jet kit var fakat bahsettigin olay olmuyor. Bu tur patlamalar genelde orjinal egzozun delinmesi veya performans egzoz vs. takinca olur. Jet kit'inin motorunun konfigurasyonuna (hava filtresi & egzoz vs.) uygun oldugundan emin ol. Her konfigurasyon icin ayri jet kit satiliyor
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
http://www.motosiklet.net/forum/tani...um-ve-ben.html
böyle bi egsoz olsaydı bence daha şekil olurdu ama bu sadece bi öneri ama senınkıde guzel olmuş güle güle kullan
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
seccomann01 adlı üyeden alıntı
Zevkler ve renkler meselesi...
Benim sipariş ettiğm yerde, bir çok farklı model vardı. Yukarıya kıvrımlı olmasa da, daha uzun ve "slasher" ya da "turn out" tipler.
Ben kısa sevdiğim için bunu getirttim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ikiside mükemmel.Şehir içinde sözde benzin ekonomisi yapayım diye mondial 150 zat aldım eksozu 4 ay erteledim. Fiyat 2 modelde de aynımıydı ledo dostum?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
gerçketende çok büyük bi fark var arada süper bi ses olmuş sanki ford mustang gibi bi sesi var daha canlı ötüyo... hayırlı olsun..
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
vıceroy adlı üyeden alıntı
ikiside mükemmel.Şehir içinde sözde benzin ekonomisi yapayım diye mondial 150 zat aldım eksozu 4 ay erteledim. Fiyat 2 modelde de aynımıydı ledo dostum?
Fiyatlar da ufak tefek farklar var. Sen karar verince beni ara, ben gerekeni yaptırtırım.
-
wauuuww abi baya bir fark var gerçekten,
bugun anladımki eksozun katkısı çok buyuk. bugun aynı motora sahıp hyosung gt250r geldı dukkana arkadasım. orjinal eksozu kullanıyor.. motor sesinden başka bir ses yok
benim motoru çalıştırdığımız anda üstündeki devil eksozdan çıkan sesi duyunca motorundan daha doğrusu eksozundan soğudu en yakın zamanda eksoz alacağını belirtti.
ve gercekten de standartın ustune dağlar kadar bi fark koymuş.. ilk defada gv650 modifiyesi izlemiş oldum sayende tşkler
-
anlaştık karar verince özelden ulaşırım.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
02 Aralık 2008, 09:53
Eline sağlık, güle güle kullan abi harika olmuş motor görüntü ve ses olarak
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
06 Aralık 2008, 02:52
-
25 Ağustos 2009, 15:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)