- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba.Ben bu foruma daha dün üye oldum.Bütün arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim.Benim 125 Arn Scoother ım var.Geçen yaz sekman problemi ile motorum söküldü.O günden sonra akü tam şarj olmuyor.Motorumun farları çok güzel yanardı.Ama o da artık iyi yanmıyor.Tekrar servise gittim orada motora gaz verilince ışıkların daha çok ışık vereceğini ve gazı kesince köreleceğini söylediler; baktılar ışıklarda herhangi bir değişiklik olmadığını söylediler. arızanın konjektörden olduğunu söylediler ve yenisi ile değiştirildi.
Ama yine ışıklarda bir değişiklik göremedim.Hala akü tam şarj olmuyor.Bir de akü şarjsızken pedalla çalıştırıyorum farlarım yanmadığı gibi ; düğmeden farları açınca motor stop ediyor.Normalde akünün görevi sadece motoru çalıştırmak değilmi.Motor çalıştıktan sonra ışıkların yanmasını akümü sağlıyor.Anlayamadım !! Serviste birşey söylemiyor.Acaba motor sekmanlar için söküldüğündemi birşey oldu ki diyorum.
Ama yine ışıklarda bir değişiklik göremedim.Hala akü tam şarj olmuyor.Bir de akü şarjsızken pedalla çalıştırıyorum farlarım yanmadığı gibi ; düğmeden farları açınca motor stop ediyor.Normalde akünün görevi sadece motoru çalıştırmak değilmi.Motor çalıştıktan sonra ışıkların yanmasını akümü sağlıyor.Anlayamadım !! Serviste birşey söylemiyor.Acaba motor sekmanlar için söküldüğündemi birşey oldu ki diyorum.